ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ


Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Νίκος Νοτιάς μετά την χθεσινή δήλωση του μέσα από το επίσημο site της ομάδας ότι είναι μόνος του στην χρηματοδότηση της ΠΑΕ, και την αποτυχία στην προσπάθεια που έγινε για την ανεύρεση νέου επενδυτή θέλει να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες.

Για το προπονητικό κέντρο οι εργασίες προχωρούν κανονικά και θα ολοκληρωθούν.

Με ερχομό του στην Ελλάδα της προσεχείς μέρες θα ξεκινήσει κάποιες επαφές με τους τωρινούς μετόχους της ΠΑΕ ώστε να μπορέσει να πάρει κάποιες μετοχές ακόμα.

Ο Νίκος Νοτιάς μετά την αποτυχία εξεύρεσης νέων επενδυτών θα ψάξει ο ίδιος να βρει κάποιων - κάποιους για να βοηθήσουν την ομάδα, ώστε να μπόρεση να βγει από την οικονομική στενότητα η ΑΕΚ.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λήγει στης 15 Οκτώβριου και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν βρεθεί νέοι επενδυτές για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η ΠΑΕ.

Τώρα εάν αυτό θα γίνει λίγες είναι οι μέρες.

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΜΠΕΝΦΙΚΑ


Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψη του αγώνα για τους ομίλους του Europa League με αντίπαλο την Μπενφίκα. Ο αγώνας θα γίνει αύριο στης 8.00 στο ΟΑΚΑ με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1.


O Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε στην αποστολή τους Σάχα, Αραμπατζή, Καφέ, Χέρσι, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Καράμπελα, Μπλάνκο, Παυλή, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέα, Σκόκο, Ταχτσίδη, Άρτσε, Γκέντσογλου.

Εκτός αποστολής είναι οι Γκερέιρο (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), Αραούχο (τιμωρημένος), Μάκο (γαστρεντερίτιδα), Ζεράλδο και Ενσαλίβα.


Στις εθνικές ομάδες των χωρών τους κλήθηκαν οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Ρότζερ Γκερέιρο και Σανέλ Γιάχιτς, για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 10 και 14 Οκτωβρίου.



Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

AΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΝΟΤΙΑ

Δήλωση του κ.Νίκου Νοτιά

29-09-2009
Δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ.Νίκου Νοτιά: «Το τελευταίο διάστημα λέγονται πολλά και γράφονται ακόμη περισσότερα. Όντως υπάρχει ένα θέμα με την χρηματοδότηση της ΠΑΕ, με δεδομένη και την αποτυχία στην προσπάθεια που έγινε για την ανεύρεση νέου επενδυτή. Από την πλευρά μου δεν έχει αλλάξει κάτι, όσον αφορά τις προθέσεις μου για τις μετοχές μου, ενώ οι εργασίες για το προπονητικό κέντρο προχωρούν κανονικά και θα ολοκληρωθούν, προκειμένου η ομάδα μας να μετακομίσει σε έναν χώρο που αρμόζει στην ιστορία της. Όταν έρθω στην Ελλάδα θα αναλάβω πρωτοβουλίες, πάντα με σκοπό το συμφέρον της ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοί μας είναι στενοχωρημένοι, μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα της ομάδας, όμως πρέπει να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθειά μας, αφού ο στόχος όλων μας είναι κοινός».


Πηγή aekfc.gr

4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ



Σε τετραετή ποινή φυλάκισης, χωρίς αναστολή και χωρίς εξαγορά, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ (και νυν ισχυρός άνδρας της Καβάλας) Μάκης Ψωμιάδης, καθώς κρίθηκε ένοχος για αποδοχή εικονικών τιμολογίων που αφορούσαν έργα αξίας 11 εκατ. ευρώ που δεν έγιναν ποτέ στο προπονητήριο των Θρακομακεδόνων.

Ίδια ποινή επιβλήθηκε και στα ξαδέλφια του Μάκη Ψωμιάδη, Χαρίλαο και Χαρίλαο. Το δικαστήριο επέβαλε επίσης ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή στην πρώην οικονομική διευθύντρια της ΠΑΕ Τριανταφυλλιά Γεωργίου. Ως παρεπόμενη ποινή το δικαστήριο διέταξε το κλείσιμο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ για 10 ημέρες, καθώς δεν είχε επιβληθεί η συγκεκριμένη ποινή από το πρωτόδικο δικαστήριο.

Πηγή sport-fm.gr

Ο ΚΑΦΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ



Πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης ο Παντελής Καφές ζήτησε από τους συμπαίκτες του να συγκεντρωθούν στα αποδυτήρια των Θρακομακεδόνων για να μιλήσουν για την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα μετά και την νέα ήττα.

Στο αίτημα του αρχηγού συνέναισαν όλοι οι παίκτες του δικεφάλου και ακούστηκε η ατάκα «Πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε γιατί ξέφυγε η κατάσταση... κάναμε δύο ήττες στα ντέρμπι και πικράναμε τον κόσμο μας ».

«Εμείς από εδώ και πέρα πρέπει να λειτουργήσουμε ως ομάδα και να αντιστρέψουμε το κλίμα που είναι εις βάρος μας. Πρέπει από εδώ και πέρα να τα δώσουμε όλα σε όλα τα παιχνίδια και να δείξουμε την αξία της ΑΕΚ που φάνηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΣΗΝ ΣΕΛΤΙΚ ?



Από το περασμένο Σάββατο ο Ράφικ Τζεμπούρ κάνει προπονήσεις με την ομάδα της Σέλτικ. Ο παίχτης δοκιμάζεται από την Σκωτσέζικη ομάδα μετά από μεσολάβησή του μάνατζερ του Φαρίντ Αγιάντ. Ο παίχτης θα προπονείτε μέχρι την Κυριακή γιατί μετά θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Αλγερίας.

Ο υπεύθυνοι της Σέλτικ έκαναν μια νύξη προς τον μανατζάρω του παίχτη εάν θα μπορούσε να γίνει μεταγραφή του Ιανουάριο.

Στην ΑΕΚ δεν υπολογίζουν τον παίχτη και ίσως εάν υπάρξει κάποια ικανοποιητική πρόταση τότε να δώσουν τον παίχτη στην Σέλτικ.

Σε δηλώσεις του Ράφικ Τζεμπούρ στην εφημερίδα «Εξέδρα» είπε ότι θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ, όσο ακόμη ανήκει στο δυναμικό της. «Η κατάσταση στην ομάδα είναι πιο σημαντική από το πρόβλημα που υπάρχει ανάμεσα σε μένα και τον προπονητή. Δεν μπορώ να βλέπω τους φίλους μου και τους οπαδούς μας απογοητευμένους. Θέλω να παλέψω μαζί τους. Αν είχα την παραμικρή δυνατότητα να βοηθήσω, θα το έκανα με κάθε τρόπο».

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ?



Μετά την κακή εμφάνιση στα δυο ντέρμπι και της ισάριθμες ήττες της ΑΕΚ και της αποδοκιμασίες του κόσμου κατά των παιχτών και της διοίκηση πολλά ακούγονται.

Της τελευταίες ώρες έχουν ακουστή περί παραίτησης του προέδρου Νίκου Θανόπουλου από την θέση του ο ίδιος μέσω του γραφείου τύπου της ΑΕΚ το διαψεύδει και τονίζει ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εξέδρα» υποστηρίζει ότι ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς είναι πολύ κοντά να σταματήσει να βάζει χρήματα στην ΑΕΚ.
Ενώ κάποιοι από τους μετόχους σκέπτονται να παραιτηθούν.

Σε ναυάγιο οδηγούνται οι επαφές με τα δυο γκρουπ των Κυπρίων επενδυτών συμφωνά με πληροφορίες , οι επαφές που έγιναν δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ.

ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ



Εχθές το βράδυ παρακολούθησα την « ΔΙΚΗ » με τον Κυριάκο Θωμαίδη στο Blue Sky. Σε κάποια στιγμή βγήκε στο τηλέφωνο ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος έστρεψε τα πυρά του κατά της διοίκησης για τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στην ΑΕΚ και στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Χαρακτήρισε τον Νίκο Θανόπουλο ως έμμισθο πρόεδρο της διοίκησης και ότι με της μεταγραφές που έγιναν με την πώληση του Κυριακού ήρθαν κάποιοι παίχτες χωρίς την μεγάλη άξια για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Το πείραμα της πολυμετοχηκότητας απέτυχε έτσι όπως έγινε.

Η ανυπαρξία της διοίκησης είναι ορατή σε κάθε φίλο της ομάδας και ότι οι μόνοι που έχουν βοηθήσει οικονομικά την ΑΕΚ είναι οι Αθηνής και Νοτιάς.

Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Μελισσανίδη εάν θα αναμιχθεί εκ νέου στα διοικητικά της ΑΕΚ απάντησε πολύ δύσκολα θα κάνει κάποια τέτοια κίνηση.

Σε ερώτηση για τον εάν ο Μελισσανίδης είναι πικραμένος για μη εκλογή του στης εκλογές της Ερασιτεχνικής το 2005 και αυτό οφείλεται στην ORIGINAL απάντησε ότι δεν φταίει η ORIGINAL αλλά ο κόσμος ο όποιος ψήφισε την παράταξη του Νικολαϊδη αφού τότε ήταν πολύ αγαπητός στον κόσμο λόγο του άρθρου 44 που μπήκε η ΑΕΚ, αλλά και στο 5ετες πλάνο.

ΧΑΚΕΡΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΕΚ


Επίθεση hackers δέχτηκε το επίσημο site της ΑΕΚ από την ομάδα των χακεράδων Hack4Fame.
Ανάρτησαν παλαιότερα συμβόλαια που έχει κάνει η ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές.


Πηγή troktiko.blogspot.com


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. «Εγώ έχω την απόλυτη ευθύνη για την ήττα στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας και στα δύο ματς, αλλά χάσαμε».

ΚΑΤΙ ΦΤΑΕΙ ΚΥΡΙΟΙ

Η δεύτερη ήττα σε ντέρμπι μέσα σε λίγες μέρες έδειξε ότι στην ΑΕΚ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε αρκετούς τομείς. Η ομάδα δεν είχε συνοχή ,ούτε ψυχολογία να χτυπήσει έναν μέτριο Παναθηναϊκό μετά το γκολ που δέχτηκε δεν είχε τσαμπουκά. Οι περισσότεροι παίχτες ήταν σε πολύ κακή μέρα ούτε μια μπαλιά σωστή όταν η μπάλα έφτανε έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Οι μεταγραφές που έγιναν δεν έχουν αποδώσει και ειδικά αυτές που έγιναν μετά την μεταγραφή του Σωτήρη Κυριάκου στην Λίβερπουλ. Οι μόνοι που έχουν ξεχωρίσει είναι οι Αραούχο και Γιάχιτς .

Η κακή αγωνιστική κατάσταση αρκετών βασικών παιχτών αλλά και η βοήθεια από τους νέους που ήρθαν είναι ένα βασικό πρόβλημα για την ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν πιο πολλοί ξένοι από τους Έλληνες στην ομάδα αλλά αυτό γίνεται σε όλες της ομάδες.


Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ

Την δεύτερη ήττα σε ντέρμπι μέσα σε λίγες μέρες γνώρισε αυτήν φορά από τον Παναθηναϊκό με 1-0.Οι παίχτες της ΑΕΚ δεν έδειξαν την απαιτουμένη συγκέντρωση για ένα ντέρμπι και δεν είχαν την ψυχολογία που θα έπρεπε.

Α Ημίχρονο

8 Κεφαλιά του Σκόκο να μην ανησυχεί τον Τζόρβα.

14 Ο Γιάχιτς πιάνει κεφαλιά από καλή θέση, αλλά στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τζόρβα.

32 Σέντρα του Μαντούκα προ του Μπλάνκο, ο Σαριέγκι διώχνει σε κόρνερ.

44 Ο Κατσουράνης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την στέλνει προς την εστία του Τζόρβα, που ενστικτωδώς αποκρούει με τα πόδια.

Β Ημίχρονο

48 Ο Γιαχάγια χανει την μπάλα με φάουλ από τους παίχτες του Παναθηναϊκού και η μπάλα βγαίνει αριστερά στον Κατσουράνη εκμεταλλεύεται την αδράνεια και πασάρει στον Σαλπιγγίδη ο οποίος με σουτ ανοίγει το σκορ.

55 Ο Καφές πιάνει ένα γυριστό σουτ και ο Σαριέγκι διώχνει σε κόρνερ.

80 Ο Μαντούκα να πιάνει το σουτ λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

87 Μακρινό σουτ του Λεονάρντο, θα αποκρούσει εύκολα ο Τζόρβας.

90+2 Ο Αραούχο πιάνει το σουτ από τα δεξιά αλλά ο Τζόρβας θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.

90+3 Φάουλ του Λεονάρντο πάλι ο Τζόρβας θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.

ΑΕΚ Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Γιαχάγια, Καφές, Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο, Γκερέιρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Τζόρβας, Σαριέγκι, Βύντρα, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο.


Στο τέλος του παιχνιδιού ακουστήκαν πολλές αποδοκιμασίες για τους παίχτες καθώς και « Παίχτες μπ….. βγάλτε την φανέλα » έτσι ο κόσμος ξέσπασε δικαιολογημένα

ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Ένα είναι το αποτέλεσμα που θέλει η ΑΕΚ στο σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι μόνο η νίκη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από τους παίχτες τους αγωνιστική πειθαρχεία καθώς πάθος για την νίκη. Η αποστολη της ΑΕΚ για το σημερινό ματς είναι οι Σάχα ,Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς και Χουανφράν , Γιαχάγια , Καφέ , Μαντούκα , Λεονάρντο , Σκόκο, Γκερέιρο , Μπλάνκο, Λούκατς, Γεωργέας, Άρσε, Χέρσι, Ταχτσίδης, Παυλής και Ιορντάκε. Εκτός αποστολής θα είναι η τραυματίες Ζεράλντο, Ενσαλίβα, Καράμπελας , Μάκος και ο Νέμεθ που είναι στην Εθνική Νέων της Ουγγαρίας στην Αίγυπτο.

Τους παίκτες της ΑΕΚ θα επισκεφτεί σήμερα , στο ξενοδοχείο ο πρόεδρος της ΑΕΚ Νίκος Θανόπουλος .

Ο Βασίλης Μπορμπόκης παρακολούθησε το παιχνίδι την προσεχείς αντίπαλο της ΑΕΚ για το Europa League Μπενφίκα στο ματς της με την Λεϊσόες 5-0 και θα έχει πολλά να πει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Κάρλος Αραούχο τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την αποβολή του στο ματς με την Έβερτον.

Το σημερινό ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ στης 9.15 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΑΟ


Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε στο aekfc.gr πως οι παίκτες του πρέπει να ξεχάσουν το ματς με τον Ολυμπιακό και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό την Κυριακή για να πάρουν το τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός της Ενωσης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να τα δώσουν όλα για τη νίκη την Κυριακή.

«Ο αγώνας εναντίον του Ολυμπιακού ανήκει στο παρελθόν», δήλωσε αρχικά ο Μπάγεβιτς και πρόσθεσε: «Θέλαμε πολύ τη νίκη, οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοί μας το αναγνώρισαν, αλλά δυστυχώς αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε, γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Δικεφάλου ανέφερε τα στοιχεία που είναι σύμφωνα με τον ίδιον απαραίτητα ώστε να φτάσει η ΑΕΚ στη νίκη:
«Είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε γρήγορα, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Στα ντέρμπι, στοιχεία όπως η δύναμη, αλλά και η καλή ψυχολογία είναι απαραίτητα για τη νίκη. Σκεφτόμαστε μόνο τους τρεις βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα για να τους κατακτήσουμε».

Πηγή aek365.gr

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΕΔ


Ο Γιώργος Δαλούκας που ήταν ο διαιτητής στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός κρίθηκε από την ΚΕΔ ΑΘΩΟΣ μετά την βαθμολογία που έβαλε ο παρατηρητής του αγώνα Μανώλης Παπατριανταφύλλου. Η ΚΕΔ βάση αυτής της βαθμολογίας δεν μπορεί να τιμωρήσει τον διαιτητή.

Έτσι για ακόμα μια φορά ένας διαιτητής που έκανε τόσα σφάλματα στο ντέρμπι δεν θα τιμωρηθεί και απλά με σύσταση να είναι πιο προσεκτικός στους άλλους αγώνες θα την βγάλει καθαρή.

Εκτός αυτού δήλωσε τον Δαλούκα στην λίστα των διαιτητών στη FIFA.

Με αυτή την κίνηση από πλευράς ΚΕΔ προκαλεί.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε εχθες κανονικά με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να σκέπτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο σχήμα της ομάδας σε σχέση με αυτό που παρέταξε με τον Ολυμπιακό. Όλα θα κριθούν στην σημερινή απογευματινή προπόνηση. Ο προπονητής μίλησε στους παίχτες του και του ζήτησε να είναι πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ζεράλντο Άλβες, Νίκος Καράμπελας και Ταμαντανί Ενσαλίβα, καθώς και τον Κρίστιαν Νέμεθ ο όποιος είναι στην αποστολή της Εθνικής Νέων της Ουγγαρίας.

Στην Πορτογαλία θα ταξιδέψει το Σάββατο ο Βασίλης Μπορμπόκης για να παρακολουθήσει το παιχνίδι την προσεχείς αντίπαλο της ΑΕΚ για το Europa League Μπενφίκα στο ματς της με την Λεϊσόες.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ

Συνάντηση ανάμεσα στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ.Γιώργο Σουφλιά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Νίκο Θανόπουλο πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γραφείο του υπουργού. Σε αυτήν παρέστησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου κ.Ευάγγελος Μπαλτάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Μεσογαία Α.Ε.» κ.Βασίλης Σίμος.

Ο υπουργός υπέγραψε την απόφαση με την οποία εγκρίνονται οι όροι δόμησης για την ανέγερση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ.Θανόπουλος ευχαρίστησε τον κ.Σουφλιά για την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης.

Πηγή aekfc.gr

ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΑΛΟΥΚΑΣ ?




Ο Γιατρός Μιχάλης Κουκουλάκης ορίστηκε να διευθύνει το ματς ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κουκουλάκης

Α ΒΟΗΘΟΣ Δάλλας

Β ΒΟΗΘΟΣ Γούκος

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κάκος

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Δούρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Μετά τη χθεσινή διαιτησία του κ.Δαλούκα, όπου αδικήθηκε κατάφορα η ομάδα μας και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα, έχουμε να επισημάνουμε ότι:


Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά απαιτούμε ισότιμη αντιμετώπιση.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, τώρα που είναι ακόμα η αρχή.

Προειδοποιήσαμε ήδη τους αρμόδιους να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους, πριν να είναι αργά.


Αν δεν τον πράξουν, θα το πράξει η ΑΕΚ με όλα τα μέσα που διαθέτει.


Πηγή aekfc.gr


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


Μπάγεβιτς: «Χάσαμε άδικα, μη με προκαλείτε για τη διαιτησία»

«Πιστεύω ότι η ΑΕΚ σήμερα έχασε άδικα. Είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά και αυτά που έγιναν… έγιναν. Κάναμε λάθη στα δύο γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Το πρώτο γκολ ήρθε σε πολύ άσχημο σημείο κι αφού είχαμε χάσει 4-5 μεγάλες ευκαιρίες. Στα δύο τελευταία ματς χάσαμε τόσες ευκαιρίες όσες δεν έχουμε χάσει σε όλο το διάστημα που είμαι εδώ».
«Η ήττα είναι δύσκολη για τους φιλάθλους μας και για μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα ντέρμπι που ακολουθεί και πρέπει να το σκεφτόμαστε αμέσως. Οι φίλαθλοί μας χειροκρότησαν τους παίκτες κι αυτό σημαίνει κάτι. Θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα συνεχίσουν να δουλεύουν και να παίζουν με το ίδιο πάθος. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη μέρα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Δημητριάδης «Θεωρώ ότι δεν μας δόθηκαν καθαρά πέναλτι. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Τώρα που είναι αρχή στο πρωτάθλημα θέλω να ζητήσω να παίζουμε επί ίσοις όροις. Εμείς όταν χάνουμε δίνουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε. Ζητάω προσοχή από την ΚΕΔ, αρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης Κυριακής».


Νίκος Θανόπουλος: «Είδατε τι έγινε όλοι. Υπάρχουν τρεις φάσεις που άλλαξαν το ματς. Είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να σοβαρευτούμε για την συνέχεια», τα λόγια του προέδρου της ΑΕΚ. Μάλιστα, όσο έκανε δηλώσεις κάποιοι οπαδοί της Ένωσης του φώναζαν να προστατεύσει την ομάδα και πως «δεν γίνεται να γίνονται κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια».



Βασίλης Τσιάρτας: «Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη. Στην Ελλάδα θα πρέπει να πάψουν να κρίνουν τα αποτελέσματα οι διαιτητές. Για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται 50-50. Η ΑΕΚ έχασε τους 3 βαθμούς. Έλεος πια, να ευνοούνται δύο ομάδες συνέχεια. Εγώ σαν ΑΕΚ δεν θέλω εύνοια, θέλω να παίζονται τα ματς 50-50%».




Νάτσο Σκόκο: «Κάποια πράγματα δεν είναι καθαρά και έρχονται ανάποδα. Αυτός που παίζει καλύτερα πρέπει να κερδίσει, κάτι που δεν έγινε στο ματς με τον Ολυμπιακό».
Για τον αγώνα ο Σκόκο σημείωσε: «Ημασταν ανώτεροι αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις. Αυτοί έκαναν λιγότερες ευκαιρίες και πέτυχαν δύο γκολ. Αλλά τι να πεις έτσι είναι το ποδόσφαιρο».


ΑΕΚ – ΔΑΛΟΥΚΑΣ 1-2





Πάνω 45000 φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ είδαν έναν Δαλούκα να κερδίζει την ΑΕΚ με 2-1.

Η διατεταγμένη υπηρεσία του Δαλούκα φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όταν ο Τοροσίδης έριξε αγκωνιά στον Χουανφράν μπροστά στα μάτια του αλλά και στον έναν επόπτη αλλά ούτε μια παρατήρηση δεν έκανε αντί να του βγάλει την κόκκινη κάρτα.

Ο Λεονάρντο όταν σε ένα μαρκάρισμα που είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας που έκανε στον Σκόκο αρκέστηκε σε μια απλή παρατήρηση.

Η κορυφαία στιγμή ήταν όταν σε κόρνερ της ΑΕΚ η κεφάλια του Νέμεθ σταμάτησε στο σηκωμένο χέρι του Μέλμπεργκ ενώ η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα έδειξε κόρνερ , αντί να υποδείξει το πέναλτι , πάλι καλά που έδειξε και κόρνερ.

Α Ημίχρονο

2':Δυνατό σουτ του Σκόκο έξω από την μεγάλη περιοχή , μπλοκάρει ο Νικοπολίδης.

7': Κεφαλιά του Μπλάνκο, βρίσκει σε ετοιμότητα τον Νικοπολίδη που με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.

26':Ο Μπλάνκο να καθυστερεί, ενώ ήταν σε θέση βολής και να ανοίγει αριστερά στον Γκερέιρο ο οποίος σούταρε στην κλειστή γωνία, πάνω στον Νικοπολίδη.

28':Ο Ντουντού να βγαίνει στην πλάτη των αμυντικών, αλλά το σουτ που θα κάνει από καλή θέση, φεύγει πολύ ψηλά άουτ.

32':Ο Μπλάνκο κάνει σέντρα σουτ από τα αριστερά, η μπάλα παίρνει πολύ παράξενη τροχιά και βρίσκει το οριζοντιο δοκάρι του Ολυμπιακού.

38':Μετά από κτύπημα κόρνερ του Γκερέιρο και κεφαλιά του Νέμεθ, η μπάλα θα βρει το απλωμένο χέρι του Μέλμπεργκ. Οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτύρονται σωστά για πέναλτι, αλλά ο διαιτητής ζητά να συνεχιστεί το παιχνίδι.

39':Νεο κόρνερ του Γκερέιρο.Πρώτη κεφαλιά από τον Καφέ, δεύτερη από τον Νέμεθ, ο Λεονάρντο βάζει το πόδι του και εξ επαφής στέλνει την μπάλα άουτ.

43': Από μπαλιά του Λεονάρντο, ο Τοροσίδης πετάγεται πριν τους αμυντικούς της ΑΕΚ και με κεφαλιά κάνει το 0-1.

Β Ημίχρονο

48':Δυνατό σουτ του Γκερέιρο, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

55':Ο Τοροσίδης, ο οποίος παίρνει την μπάλα κάτω από τη σέντρα, μετά το λάθος του Μάκου και ''κρεμάει'' με σκαφτό πλασέ τον Σάχα, κάνοντας το 0-2.

58':Τα κάνει όλα σωστά ο Σκόκο, εκτός από το τελικό πλασέ όταν και βρέθηκε απέναντι στο Νικοπολίδη, με συνέπεια να ''πετάξει'' στα σκουπίδια μια καλή προσωπική του ενέργεια.

60':Λάθος του Νικοπολίδη που στη γραμμή του άουτ προσπαθεί να ντριμπλάρει τον Αραούχο, που του παίρνει την μπάλα, κάνει τη σέντρα του μεσα στην μικρή περιοχή όπου εδίωξαν οι αμυντικοί πριν πιάσει την κεφάλια ο Μπλάνκο .

65': Από την προσπάθεια του Μαντούκα από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στην καρδιά της περιοχής, ο Μπλάνκο δεν πρόλαβε, απομακρύνει ο Μέλμπεργκ, αλλά ο επερχόμενος Νέμεθ με ωραίο σουτ, κάνει το 1-2.

76':Διαμαρτύρονται και πάλι οι παίκτες της ΑΕΚ για πέλαντι σε μαρκάρισμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Σκόκο μέσα στην μεγάλη περιοχή. Πάλι ο Δαλούκας λέει παίζεται.

86':Ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Λεονάρντο να πιάνει από πλάγια το σουτ, αλλά να στέλνει την μπάλα να περάσει άουτ.

90'+':Σουτ του Μαντούκα θα αποκρούσει με δυσκολία ο Νικοπολίδης σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης γυριστό σουτ του Παυλή δεν βρίσκει το στόχο.

ΑΕΚ Σάχα, Χουανφράν, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Μάκος (61’ Μαντούκα), Καφές (82’ Παυλής), Γκερέιρο, Σκόκο, Νέμεθ (78’ Λεονάρντο), Μπλάνκο.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σήμερα το ντέρμπυ ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ στης 9.15 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Μετά την ισοπαλία στα Γιάννενα η ΑΕΚ θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρώτο ντέρμπυ από τα δυο που έχει μέσα στην εβδομάδα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στους παίχτες του αφού είδαν το βίντεο του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και τους ανέλυσε τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστούν για να μπορέσουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σκάφτεται να παρατάξει τους

Σάχα , Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς , Χουανφράν , Μάκος , Καφές , Σκόκο , Λεονάρντο , Μπλάνκο , Νέμεθ.



Ξεσηκωμός του κόσμου για το ματς αφού υπολογίζεται ότι πάνω από 40000 φίλοι της ΑΕΚ θα είναι στης εξέδρες του ΟΑΚΑ.


Ο Νίκος Θανόπουλος θέλοντας να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίχτες έταξε διπλό πριμ εάν κάνουν δυο νίκες (Ολυμπιακό , Παναθηναϊκό).

Όλοι σήμερα στο ΟΑΚΑ για να φέρουμε την νίκη.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

NEA AΠO THN AEK




Οι επιστροφές Δημητριάδη - Μπορμπόκη - Αρκάδη

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο Βασίλης Δημητριάδης αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Βασίλης Μπορμπόκης θα είναι ο υπεύθυνος για την παρακολούθηση των αντιπάλων της ομάδας.

Ο Ντίνος Παπαποστόλου θα εκτελεί καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή.

Η Αγγελική Αρκάδη αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Τέλος, ο Οικονομικός Διευθυντής Μιχάλης Δημαράκης αναλαμβάνει επιπλέον διοικητικές αρμοδιότητες.


Το τελευταίο του ματς θα κάνει ο Κριστσιάν Νέμεθ αφου θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Νέων της Ουγγαρίας που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αιγύπτου έτσι θα λείψει από την ΑΕΚ για κάποιο χρονικό διάστημα.

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το εξ αναβολής ματς της πρώτης αγωνιστικής θα γίνει αύριο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στης 9.15 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στα Γιάννενα η ΑΕΚ θέλει κυνηγήσει την νίκη στο πρώτο ντέρμπυ αυτής της εβδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς των Ιωαννίνων

θα έχει επιστροφές παιχτών η αποστολή για το αυριανό ματς είναι οι εξής Σάχα, Αραμπατζής, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Γεωργέας, Άρσε, Γιάχιτς, Καφές, Μάκος, Χέρσι, Γιαχάγια, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Νέμεθ, Παυλής.

Δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ζεράλντο, Ενσαλίβα, Καράμπελας και Ιορντάκε.

Σε δηλώσεις που έκανε για το ματς είπε πάθος, θέληση και αγωνιστική πειθαρχία είναι τα τρία στοιχεία που εάν επιδείξουν οι παίχτες θα είναι το κλειδί για την νίκη επί του Ολυμπιακού.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 3Χ3

Μια ΑΕΚ με πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Γιάννινα 1-1.

A Ημίχρονο

8' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Εξαιρετική προσπάθεια του Νέμεθ, ο οποίος άνοιξε καταπληκτικά από τα αριστερά στον Μαντούκα, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

12' Εξαιρετικό σουτ του Βάντερσον έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Σάχα και πέρασε άουτ.

34' Επικίνδυνη αντεπίθεση της ΑΕΚ από τα δεξιά με τον Παυλή, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά γλίστρησε (σ.σ. πέφτουν συνεχώς οι παίκτες) και ο Σικαλιάς μπλόκαρε.

39' Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Μενδρινός δέχτηκε τη μπάλα στα όρια της περιοχής, αλλά το σουτ εκτός ισορροπίας ήταν άστοχο.

Β Ημίχρονο

52' ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ. Ωραία κάθετη πάσα του Μαντούκα στον Νέμεθ, ο νεαρός έδειξε το πλούσιο ταλέντο του πλασάροντας χωρίς δεύτερη σκέψη. ΠΑΣ- ΑΕΚ 0-1.

53’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Μενδρινός έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, απευθείας στο κεφάλι του Ντιμπαλά, ο οποίος μπροστά από τον Σάχα δεν σημάδεψε σωστά.

55' Γλυκιά σέντρα του Νέμεθ απο τα αριστερά της περιοχής, ο Μπλάνκο έκανε μια αδύναμη κεφαλιά στην αγκαλιά του Σικαλιά.

72' Σουτ του Χέρσι από τα όρια της περιοχής, πάνω από την εστία του Σικαλιά.

79' Δύο απανωτές κίτρινες κάρτες στον Ντιμπαλά των γηπεδούχων και αποβολή.

81' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ. Ο Κοντογουλίδης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των δύο σέντερ μπακ της ΑΕΚ και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

87' Απίστευτη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Πρώτη κεφαλιά του Καφέ στο δοκάρι του Σικαλιά, αναμπουμπούλα στην άμυνα του ΠΑΣ η μπάλα στρώθηκε στον Γιάχιτς, ο οποίος ανενόχλητος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα πάλι στο δοκάρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Σικαλιάς, Βάντερσον, Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Στάθης, Κούσας, Ανδράλας (77' Κοντογουλίδης), Μενδρινός, Ντάσιος (60' Σαϊτιώτης), Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο (70' Μιχαλόπουλος).

ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Άρτσε, Γιάχιτς, Μαντούκα, Γκερέιρο, Χέρσι (86' Ιορντάκε), Παυλής (46' Μπλάνκο) και Νέμεθ (74' Καφές).





Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου εστίασε στα λάθη της ομάδας του που αποδείχθηκαν μοιραία.

«Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες στο διάστημα που κάθομαι στον πάγκο της ΑΕΚ. Αλλά και πάλι στο τέλος πληρώσαμε τα δικά μας λάθη. Και αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μάθημα για μας, για τον τρόπο που χάνουμε τους βαθμούς. Κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια και στα Γιάννενα», τόνισε αρχικά ο Μπάγεβιτς, και συνέχισε αναφερόμενος στις αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Έβερτον:

«Ήταν και για λόγους ξεκούρασης και για λόγους τακτικής. Άλλαξα την ενδεκάδα και για να ξεκουράσω παίκτες και επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος από την εμφάνιση στο ματς με την Έβερτον». Κλείνοντας σε ερώτηση ενός δημοσιογράφου αν αυτή η ισοπαλία θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας του εν όψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, είπε με δόση εκνευρισμού πως: «Πάντα με ρωτάτε αυτό το πράγμα, μετά από κάθε αγώνα. Δε θα απαντήσω τώρα»

Πηγή sport-fm.gr

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 3Χ3

Έτοιμη να κάνει το 3χ3 στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ στο σημερινό ματς με τον τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Γιάννινα στης 16:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με δεδομένο της απουσίες που έχει θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα και πιθανόν να παρατάξει τους Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Άρτσε, Γιάχιτς, Καφές, Μάκος, (Γκερέιρο), Λεονάρντο, Νέμεθ ,Μπλάνκο.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ



Επιστροφή στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Γιάννινα αγωνίζεται αύριο η ΑΕΚ στης 16:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην χτεσινή προπόνηση μίλησε στους παίχτες του και τους ζήτησε να ξεχάσουν το ματς με την Έβερτον και να δουν με σοβαρότητα το ματς με τον ΠΑΣ.

Οι αλλαγές στην ενδεκάδα θα είναι αρκετές αφού οι Ζεράλντο, Ενσαλίβα, είναι τραυματίες από το ματς της Πέμπτης , ο Ζεράλντο τελικά με της εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου του αριστερού γόνατος, και θα λείψει περίπου έξι εβδομάδες. Ο Ενσαλίβα υπέστη διάταση στους προσαγωγούς δεξιά και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 μέρες.

Και ο Κουτρομάνος που υπέστη κάκωση στο μετατάρσιο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο τεχνικός δεν υπολογίζει το Σκόκο που είναι τιμωρημένος αφού αποβλήθηκε στο ματς με τον Ηρακλή.

Η αποστολή, για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι: Σάχα, Λούκατς, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Αραούχο, Γεωργέας, Άρτσε, Γιάχιτς, Καφές, Μάκος, Ταχτσίδης, Χέρσι, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Ιορντάκε, Παυλής, Νέμεθ.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ




Εάν και όλα κύλησαν που άσχημα για την ομάδα ένα ήταν το καλό στην χθεσινή βραδιά. Ο καταπληκτικός κόσμος της ΑΕΚ που από το πρώτα λεπτό μέχρι που σφύριξε ο διαιτητής τραγουδούσε ασταμάτητα και την πιο πολύ ώρα ακούγονταν μόνο αυτός αφού οι Άγγλοι λίγες φορές ακουστήκαν.

Εάν και το σκορ ήταν 3 και 4-0 οι φίλοι της ΑΕΚ τραγουδούσαν όλο και πιο πολύ
σαν το σύνθημα που λέμε όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις
Οι Άγγλοι είχαν τρελαθεί και αναρωτιόντουσαν εάν η ομάδα κέρδιζαν πως θα έκαναν?

Αυτά μόνο ο υπέροχος κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να τα κάνει.

Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


Ντούσαν Μπάγεβιτς στην συνέντευξη τύπου ειπε.

«Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε και ξέραμε πού είναι δυνατή η Έβερτον. Είχαμε δουλέψει στις στημένες φάσεις, αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ. Είχαμε και την ατυχία με τον Άλβες που τραυματίστηκε. Είχαμε δύο παίκτες που ήταν καινούριοι στην ομάδα για την άμυνα, αλλά δεν τους κατηγορώ. Ίσως ήταν λάθος δικό μου να χρησιμοποιήσω τον Λεονάρντο. Μετά το 2-0 το ματς ήταν πολύ δύσκολο για μας. Η Έβερτον έπαιξε πολύ καλά. Στο τρίτο γκολ τελείωσαν όλα, ενώ είχαμε και τον τραυματισμό του Ενσαλίβα και έπειτα ήρθε η αποβολή του Αραούχο. Το 4-0 είναι βαρύ σκορ για μας. Η Έβερτον ήταν πάρα πολύ δυνατή για μας σήμερα. Δεν είχαμε βοήθεια μπροστά και κοιτάξαμε να παίξουμε μόνο άμυνα. Είναι διαφορετικό να παίζεις από την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ο ρυθμός είναι πολύ πιο γρήγορος κι αυτό φάνηκε», τόνισε.
«Αν δούμε το παιχνίδι όπως πρέπει να το δούμε, μπορεί στο τέλος να μας βγει και σε καλό. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι δύσκολο, αλλά δεν έχουμε άλλη λύση. Θα δούμε το παιχνίδι ξανά, τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».


Τραυματίες οι Άλβες και Ενσαλίβα

Πέρα από την ηρεμία της, η ΑΕΚ φαίνεται πως έχασε και τον Ζεράλντο Άλβες που αποχώρησε τραυματίας και εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών. Σήμερα ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις και αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, θα λείψει από τα γήπεδα για 4-6 μήνες.
Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα εγινε αλλαγη στην αλλαγη με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, και η συμμετοχή του τουλάχιστον στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αμφίβολη.


ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΕΚ 4-0




Τραγική η ΑΕΚ στο χθεσινό ματς για το Europa League με την Έβερτον και έχασε με 4-0. Η ΑΕΚ παρασύρθηκε από τον γρήγορο ρυθμό της Έβερτον και στης στημένες φάσεις ήταν πολύ τραγική αφού τα δυο πρώτα γκολ που δέχτηκε από δυο κόρνερ.

Ο τραυματισμός του του Ζεράλντο Άλβες στα πρώτα λεπτά του ματς έφερε ανακατατάξεις στην ομάδα αφού με την αλλαγή του Άλβες με τον Ενσαλίβα και τον Γιάχιτς να παίρνει την θέση του στην άμυνα αποσυντονισε την ομάδα.

Α ημίχρονο

9' Σουτ του Πίενααρ έξω από την περιοχή, ο Σάχα διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Εκτέλεση του κόρνερ του Μπέινς από δεξιά, κεφαλιά του Γιόμπο στο πίσω δοκάρι, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα , κανοντας το 1-0.

17' Νέο κόρνερ από αριστερά, η άμυνα της ΑΕΚ και πάλι δεν αμύνθηκε σωστά, η Ντιστάν και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σάχα, για δεύτερη φορά, κάνοντας το 2-0.

20' Καλό σουτ του Καφέ έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χάουαρντ.

23' Από εκτέλεση φάουλ του Μπέινς, η κεφαλιά του Τζο περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σάχα.

29' Πολύ δυνατό σουτ του Ενσαλίβα λίγο έξω από την περιοχή, μόλις άουτ.

37' Ο Πίενααρ παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή και, αμαρκάριστος, από απόσταση, περίπου, 25 μέτρων, εξαπολύει έναν ''κεραυνό'' που καταλήγει στη δεξιά γωνία του Σάχα. έτσι γίνεται το 3-0.

39' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Σκόκο, στην αγκαλιά του Χάουαρντ.

Β ημίχρονο

55' Βλακώδης ενέργεια του αμυντικού της ΑΕΚ που κλωτσά εκτός φάσης τον Γιόμπο και κόκκινη κάρτα στον Αραούχο και η ΑΕΚ με δέκα παίχτες.

63' Δυνατό σουτ του Πίενααρ έξω από την περιοχή, ο Σάχα σε κόρνερ.

66' Σουτ του Μπέινς από μακριά, μπλοκάρει εύκολα ο Σάχα.

67' Κοντινή προβολή του Όσμαν, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σάχα.

78' Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ΑΕΚ από γύρισμα του Γιαχάγια από δεξιά, ο Μπλάνκο από κοντά πλασάρει άουτ.

79' Ο Σαχά χάνει μεγάλη ευκαιρία από γύρισμα του Μπέινς από αριστερά, ο Γάλλος επιθετικός στέλνει εξ επαφής την μπάλα ψηλά άουτ.

82' Από νέα ολιγωρία των αμυντικών της ΑΕΚ, ο Τζο έγινε κάτοχος της μπάλας στην ''καρδιά'' της άμυνας και με σουτ έκανε το 4-0.

90' Σουτ του Μπλάνκο μέσα από την περιοχή, στην αγκαλιά του Χάουαρντ

ΕΒΕΡΤΟΝ : Χάουαρντ, Μπέινς, Γιόμπο, Μπιλιαλέντινοφ (53' Γιακούμπου), Τζο, Ντιστέν, Κέιχιλ (46' Όσμαν), Γκόσλινγκ, Πίενααρ (68' Σαχά), Φελαϊνί, Ρόντγουελ

ΑΕΚ : Σάχα, Καφές, Αραούχο, Ζεράλντο (13' Ενσαλίβα, 46' Μαντούκα), Χουανφράν, Λεονάρντο (72' Γιαχάγια), Γιάχιτς, Μάκος, Μπλάνκο, Σκόκο, Άρτσε.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΣΕ

Η μπλε κάρτα του Άρτσε έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ και έτσι ο παίχτης θα μπορέσει να ενισχύσει την ΑΕΚ εάν τελικά χρειαστεί.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει ακόμα μια λύση για την αμυντική του γραμμή.

Στο σημερινό ματς στην Αγγλία αλλά και σε όλα τα παιχνίδια που γίνονται για τους ομίλους του Europa League δεν θα υπάρχουν οι τέσσερις διαιτητές αλλά 6.

Το πρόγραμμα αυτό με τους 6 διαιτητές θα λειτουργήσει πειραματικά για να δει η UEFA εάν θα μπορέσει να δώσει καλυτέρα αποτελέσματα για την διαιτησία.

Ο Νίκος Θανόπουλος βρέθηκε εχθές το βράδυ στο Άνφιλντ για να δει την Λίβερπουλ στον αγώνα της για το Champions League εκει συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Λιβερπουλ καθώς και με τον Ράφα Μπενίτεθ όπου συζήτησαν για τον Κρίστιαν Νέμεθ καθώς και για έναν η δυο δανεικούς παίχτες για τον Γενάρη.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΕΚ




Η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα της Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της για τους ομίλους του Europa League στην Αγγλία με αντίπαλο την Έβερτον.

Η ΑΕΚ θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για το ξεκίνημα βεβαία αυτό δεν είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο ξέροντας ότι η Έβερτον δεν είναι καμιά εύκολη ομάδα.

Κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επεσήμανε ότι το ματς είναι δύσκολο και ότι η Έβερτον όπως κάθε Αγγλική ομάδα μαρκάρει ψηλά και τρέχει θέλοντας να επιβάλει τον δικό της ρυθμό.

Αυτό όμως που θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ είναι να πάει το ματς στον δικό της ρυθμό ώστε να μην έχει τα προβλήματα αυτή αλλά η αντίπαλος της. Το καθαριστικό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ματς είναι η μεσαία γραμμή αφού θα πρέπει να μπαρκάρουν ψηλά και να κόβουν το γρήγορο ρυθμό της Έβερτον για να μπορέσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα , εάν επιβάλει τον δικό της ρυθμό η ΑΕΚ θα είναι κοντά στον στόχο αυτό.

Στο αγωνιστικό τομέα όλοι από του παίχτες που έχει στην διάθεση του είναι ετοιμοπόλεμοι για το τόσο σημαντικό παιχνίδι το μόνο που περιμένει είναι να φτάσει η μπλε κάρτα του Άρτσε ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Γκούντισον Παρκ όπου σήμερα θα γίνει ο αγώνας το γήπεδο θα είναι γεμάτο ανάμεσα στους φίλους της Έβερτον θα είναι και περίπου 1000 φίλοι της ΑΕΚ.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009




Σήμερα το πρωί στης 10.00 αναχωρεί η ΑΕΚ για την Αγγλία όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει για τους ομίλους του Europa League την Έβερτον.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει σχεδόν όλους τους παίχτες στην διάθεση του από εκείνους που έχουν δηλωθεί για το Europa League εκτός θα είναι οι Μαϊστόροβιτς (τιμωρημένος), τον τραυματία Καράμπελα και στον Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.



Μετά τον Βασίλη Δημητριάδη άλλοι δυο Βασίληδες επιστρέφουν στην ΑΕΚ μετά από αρκετά χρόνια είναι οι Βασίλης Μπορμπόκης και ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο πρώτος για να αναλάβει πόστο στο σκάουτερ και ο δεύτερος σε ένα ρόλο αρχισκάουτερ για Ελλάδα και Ευρώπη.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλωσορίζει την KRAFT FOODS HELLAS S.A. στο Χορηγικό της Πρόγραμμα.

Η Kraft Foods International είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επώνυμων τροφίμων και αναψυκτικών στη Β. Αμερική και η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την KRAFT FOODS HELLAS S.A., η οποία πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά με μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων τροφίμων.

Μέσα από τη συνεργασία μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΚ και Kraft Foods Hellas S.Α., θα προβάλλεται το προϊόν JACOBS ESPRESSO.

Ευχαριστούμε την KRAFT FOODS για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και ευχόμαστε η συνεργασία μας να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ



Εχθές το απόγευμα υπήρξε μια συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Θανόπουλου με τον ομόλογο του της Ερασιτεχνικής Δημήτρη Χατζηχρήστου καθώς και του Γενικού Γραμματέα της Ερασιτεχνικής Βασίλη Τόγελου.

Οι δυο πλευρές της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ υπογράψαν ένα μνημόνιο συνεργασίας για το γήπεδο στο οποίο ορίζεται ένα χρονικό περιθώριο ενός έτους για να δουν εάν μπορεί να γίνει γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια με μικρότερη χωρητικότητα 30000 θέσεων.

Με αυτό το μνημόνιο δίνει το δικαίωμα στους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής να ξεκινήσουν της ενέργειες τους με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Μετά από πολλά χρονιά βλέπουμε μια κοινή γραμμή μεταξύ της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ας ελπίσουμε να βρεθεί τελικά μια λύση για το γηπεδικό γιατί μια ομάδα σαν την ΑΕΚ δεν νοείται να μην έχει δικό της γήπεδο.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ


Ο Βασίλης Δημητριάδης ανήκει πάλι στο δυναμικό της ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος άσος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Θανόπουλο, και συμφώνησε να αναλάβει χρέη τιμ μάνατζερ. Με δηλώσεις του στο «aek365.gr», έθεσε έναν και μεγάλο στόχο: «Να κάνουμε ξανά, όλοι μαζί την ΑΕΚ, πρωταθλήτρια παντού»! Από τη μεριά του ο κ. Θανόπουλος ήταν ξεκάθαρος: «Είναι αρχηγός και θα περάσει τη... δύναμή του στους παίκτες»!

«Να κάνουμε ξανά, όλοι μαζί την ΑΕΚ, πρωταθλήτρια παντού. Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που μου εμπιστεύονται αυτή την πολύ σημαντική θέση. Ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι σίγουρος ότι θα κάνω το καλύτερο, όπως το έκανα πάντα. Όνειρο και στόχος δικός μου, αλλά και όλων μας είναι να ξανακάνουμε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια παντού», ήταν τα λόγια του Βασίλη Δημητριάδη, για να δηλώσει στη συνέχεια επίσης στο «aek365.gr», ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Θανόπουλος:

«Ο Βασίλης είναι έτοιμος να βοηθήσει. Έχει όρεξη για δουλειά και νομίζω ότι αυτή η θέση του τιμ μάνατζερ του ταιριάζει απόλυτα. Θα είναι ο συνδετικός κρίκος στα αποδυτήρια με τη διοίκηση. Έχει δυναμικό χαρακτήρα. Είναι αρχηγός και θα περάσει τη... δύναμή του στους παίκτες. Θα γίνει αγαπητός σε όλους. Ξέρει την έννοια του «πρωταθλητή» και θα τη φέρει στα αποδυτήρια. Ήταν μία επιλογή του κ. Μπάγεβιτς την οποία και εγώ επικρότησα. Ο Βασίλης είναι ο κατάλληλος γι' αυτή τη θέση και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει».



Πηγή sport-fm.gr

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΒΕΡΤΟΝ



Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψη του αγώνα με την Έβερτον για τους ομίλους του Europa League.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει σχεδόν όλους τους παίχτες στην διάθεση του από εκείνους που έχουν δηλωθεί για το Europa League εκτός θα είναι οι Μαϊστόροβιτς (τιμωρημένος), τον τραυματία Καράμπελα και στον Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 17/9 με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1 στης 10.05.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΕΜΠΟΥΡ

Η συνάντηση Νίκου Θανόπουλου με τον Ρέφικ Τζεμπούρ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλε μια είδηση οτι ο παίχτης θα είναι σε 20ημερη άδεια.

Αυτό σημαίνει ότι ο παίχτης είναι εκτός ΑΕΚ αφού τα προβλήματα που δημιουργεί στην ομάδα δεν έχουν σταματημο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε μετά τον αγώνα.

«Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και τα πράγματα θα ήταν ακόμη ευκολότερα για εμάς, εάν είχαμε σκοράρει στη φάση του πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο η αποβολή του Σκόκο μας έβαλε σε περιπέτειες αφού δεχθήκαμε πίεση από τον Ηρακλή, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

«Έχουμε αυτή τη στιγμή 25 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και είναι καλό να έχουμε επιλογές για τα παιχνίδια που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για τον Τζεμπούρ, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θέλω να έχω τίποτα μαζί του, είναι θέμα προέδρου πια».

«Τον Γιάχιτς τον γνωρίζω και από τη Βοσνία και από τη συνεργασία μας στον Άρη. Ξέρω τι είναι ικανός να κάνει. Μπορεί να παίξει σε 3-4 θέσεις, είναι καλύτερος σαν σέντερ μπακ ή αμυντικός χαφ, αλλά κάποτε σε προηγούμενη ομάδα του είχε βγει πρώτος σκόρερ. Ο Γκερέιρο είναι καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να δώσει τέμπο. Είναι έξυπνος, έχει σωστές μεταβιβάσεις και θα βοηθήσει».

ΜΕ ΚΑΦΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2Χ2


Μπροστά σε πάνω από 20.000 φίλους της η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει τον Ηρακλή με σκόρερ τον αρχηγό της τον Παντελή Καφέ με μια δυνατή κεφαλιά στο 14.

Η Ένωση είχε ένα πολύ καλό διάστημα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο μέχρι το 30 οπού δημιούργησε καλές φάσεις και είχε ένα γκολ και ένα χαμένο πέναλτι.

Ο Ηρακλής ανέβηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο αφού εκμεταλλεύτηκε και την αριθμητική υπεροχή με τα την αποβολή του Σκόκο αλλά δεν έκανε την μεγάλη φάση.

Α¨ ημίχρονο.

6' Πρώτη καλή φάση για την Ενωση. Ο Μάκος σεντράρει αριστερά στο Λεονάρντο που με κεφαλιά πάσα ήθελε να βρει το Σκόκο, όμως ο Κατσαμπής διώχνει τελευταία στιγμή.

11' Σέντρα Σκόκο από δεξιά, ο Νέμεθ πιάνει την κεφαλιά, αλλά διώχνει σε κόρνερ ο Κοβαλέφσκι.

14'. Ο Λεονάρντο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Καφές πετάχτηκε και με δυνατή κεφαλιά και κανει το 1-0.

18' Ωραία κάθετη πάσα του Λεονάρντο για τον Νέμεθ, ο Ούγγρος χωρίς να το σκεφτεί σούταρε κατευθείαν από τα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

20' Ο Καφές ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε σωστά το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ αλλα ο Μπλάνκο δεν καταφερε να νικησει τον Κοβαλέφσκι.

29' Πρώτη καλή φάση για τον Ηρακλή, αλλά το σουτ του Ντίκα πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα.

33' Σουτ του Νέμεθ από το ύψος του πέναλτι, μπλοκάρει σταθερά ο Κοβαλέφσκι.

43' Ο Νέμεθ έβγαλε την κάθετη πάσα πάνω στην κίνηση στον Μπλάνκο, αλλά το σουτ του Αργεντινού έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοβαλέφσκι.

Β¨ ημίχρονο

48' Μακρινό πλασέ του Λεονάρντο, δεν ανησύχησε τον Κοβαλέφσκι.

52' Κίτρινη κάρτα στον Σκόκο για ένα μαρκάρισμα από πίσω.


54' Δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος κλώτσησε τη μπάλα μετά από υπόδειξη του Ντάκου για επιθετικό φαουλ.

82' Με δέκα παίκτες και ο Ηρακλής. Ο Παπαζαχαρίας δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

90' Ο Μπόσνιακ σουτάρει από κοντά και αποκρούει ο Σάχα.

90+1' Σουτ Καφέ λίγο άουτ μετά από μια κάθετη πάσα του Γκερέιρο.

90+2' Ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Γκερέιρο, ο οποίος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά μπροστά από τον Κοβαλέφσκι.

ΑΕΚ: Σάχα, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Χουανφράν, Καφές, Νέμεθ (52' Γκερέιρο), Μάκος, Σκόκο (54' αποβλήθηκε), Λεονάρντο (66' Μαντούκα), Μπλάνκο (81' Γιάχιτς).

ΗΡΑΚΛΗΣ : Κοβαλέφσκι, Μάρτος (70' Βουτσιάς), Γιαννούλης, Κατσαμπής (31' Παπαζαχαρίας), Λέκι, Παπαστεριανός, Ντιέ (58' Μπόσνιακ), Τουμά , Επστάιν, Nτίκα, Ιάκομπ.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ



Το κάλεσμα ήταν για της 12 ο κόσμος από νωρίς άρχιζε να μαζεύεται στην Νέα Φιλαδέλφεια .

Ο χώρος που ήταν ο Ναός μας πάλι είχε κόσμο όπως τότε που η ΑΕΚ μας αγωνίζονταν εκεί.

Ο σκοπός σήμερα ήταν άλλος για να καθαρίσουμε τον χώρο από τα ξερά χόρτα και ότι άλλο σκουπίδι υπήρχε.

Ο κόσμος που είχε πάει για αυτόν τον σκοπό ήταν εφοδιασμένος με αξίνες φτυάρια τσουγκράνες και ότι άλλο χρειάζονταν για να γίνει ο καθαρισμός του χώρου , υπήρχε και ένα συνεργείο του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας.



Η πρώτη κίνηση έγινε τώρα το τι θα γίνει κανείς δεν ξέρει βέβαια στον χώρο του Ναού μας υπήρχαν και κάποια τηλεοπτικά συνεργεία το καλό είναι ότι η κίνηση μας αυτή θα βγει και προς τα έξω και ελπίζω κάτι καλό θα βγει.



ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ