ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής εκπροσώπησε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

«Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους του κυρίου Μπάγεβιτς. Είχε μία αδιαθεσία στο στομάχι του. Δεν αισθανόταν καλά».

Για τον αγώνα είπε

«Ήταν πολύ καλό που πήραμε τους τρεις πόντους. Δεν ήταν από τα καλύτερά μας βράδια. Δεν έχει σημασία όμως. Πήραμε τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα το Σάββατο». Σε άμεση ερώτηση που του τέθηκε «αν πρέπει μάλλον να απασχολεί την ΑΕΚ η εμφάνισή της και όχι μόνο η νίκη» είπε: «Είμαστε μέσα στο στόχο μας. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες». Όσο για τις φάσεις που φωνάζει ο Εργοτέλης; «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω άποψη. Θα το δούμε το βράδυ. Απ' ότι μου είπαν τα παιδιά δεν ήταν τίποτα», τόνισε ο Γεωργαμλής.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν ο MVP του αγώνα.

ΝΙΚΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ


Έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της αλλά τελικά νίκησε και για δεύτερο ματς δεν έφαγε γκολ.


Α Ημίχρονο

10 Το σουτ του Μπούντιμιρ κατέληξε άουτ.

12 Ο Καφές έστρωσε με το στήθος τη μπάλα στον Τζεμπούρ έξω από την περιοχή και εκείνος με ένα γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

21 Το σουτ του Σκόκο έφυγε άουτ.

23 Ο Τζεμπούρ μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη.

Β Ημίχρονο

51 Ο Τζεμπούρ δίνει στον Μπλάνκο αλλά το σουτ του δεν είναι καλό και ο Δασκαλάκης μπλοκάρει την μπάλα.

75 Σουτ του Τσεσνάουσκις έστειλε την μπάλα άουτ.

83 Ο Μάκος κερδίζει τις κόντρες έξω απο την περιοχή, όμως το σουτ που επιχειρεί μπλοκάρεται εύκολα απο τον Δασκαλάκη.



ΑΕΚ Σάχα, Καράμπελας (62' Λαγός), Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Καφές, Μάκος, Λεονάρντο (65' Μαντούκα), Σκόκο (87' Χέρσι), Μπλάνκο, Τζιμπούρ.

Εργοτέλης Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ (62' Γιαλούσης), Σασιασβίλι, Κορδονούρης, Μπαλάφας, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Τσεσνάουσκις, Μπούντιμιρ (79' Κοιλιάρας), Βερπακόφσκις (66' Λεάλ).

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Σήμερα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Εργότελη στο ΟΑΚΑ στης 7 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κάνει την τέταρτη σερί νίκη της και θα είναι η πρώτη φορά φέτος που θα έχει τέσσερις νίκες σερί.

Η αποστολή της ΑΕΚ είναι Σάχα, Αραμπατζής, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Αραούχο, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Γιαχάγια, Γκέντσογλου, Παυλής, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο, Λεονάρντο.

Ο Νίκος Γεωργέας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε και τέθηκε εκτός αποστολής όπως και ο Κρίστιαν Νέμεθ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η προπόνηση της ομάδας περιλάμβανε τους ποδοσφαιριστές αρχικά παρακολούθησαν βίντεο και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο.
Ο Νίκος Γεωργέας είχε και σήμερα ενοχλήσεις στη μέση και έκανε θεραπεία και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη. Θεραπεία έκανε και ο Νίκολας Άρτσε, που υπέστη διάστρεμμα στη χθεσινή προπόνηση.


Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Αραούχο, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Γιαχάγια, Γκέντσογλου, Παυλής, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο, Λεονάρντο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν διπλό και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής.
Ο Νίκος Γεωργέας έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, καθώς ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, ενώ ο Νίκολας Άρτσε υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής στη διάρκεια του διπλού.


Η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τον Εργότελη στο ΟΑΚΑ στης 7 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1, θα συνεχιστεί σήμερα με νέα προπόνηση στης 4 το μεσημέρι.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Κατά την χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ που έγινε στους Θρακομακεδόνες , οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη, αρχικά παρακολούθησαν βίντεο και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις και τρέξιμο. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατόπιν ασκήσεις με μπάλα.
Ο Ίσμαελ Μπλάνκο δεν προπονήθηκε, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο Αργεντινός έκανε θεραπεία, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Επίσης, ο Κρίστιαν Νέμεθ ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και μετά έκανε ασκήσεις με μπάλα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΣΚΟΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΕΥΓΩ


Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν κάνει γνωστή ο Νάτσο Σκόκο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον απεσταλμένο της «SportDay» στην Αργεντινή, Χόρχε Λόπες, και δημοσιεύεται σήμερα στην «Ole». Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός διερωτάται για το λόγο που η «Ένωση» δεν τον παραχώρησε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στον Ολυμπιακό, ενώ μιλά για το όνειρο της κλήσης του στην εθνική Αργεντινής.

«Προσπαθώ να ολοκληρώσω καλά τη σεζόν και να εκπληρώσω τους στόχους μου. Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά αυτή τη χρονιά, χάσαμε πολλούς βαθμούς στην αρχή και τώρα ο μοναδικός στόχος είναι να σκεφτεί η ομάδα τους τίτλους την επόμενη σεζόν», τόνισε ο 24χρονος άσος και πρόσθεσε: «Προσωπικά, τον Ιούνιο θέλω να συνεχίσω να προοδεύω σε διεθνές επίπεδο. Θέλω να βελτιωθώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες, αλλά δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο άλλα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό, το ιταλικό, το γερμανικό. Θέλω να προοδεύσω και πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή».

Όσο για την επιμονή της ΑΕΚ να μην τον παραχωρήσει το χειμώνα, είπε: «Γιατί δεν με άφησαν να φύγω τον Ιανουάριο; Η ομάδα διέρχεται μία δύσκολη περίοδο διοικητικά, έχει προβλήματα σε διοικητικό επίπεδο, κανείς δεν τολμούσε να πάρει την απόφαση της αποχώρησής μου, ο πρόεδρος ήθελε να κερδίσει χρόνο. Τον Δεκέμβριο μου είπαν πως δεν μπορώ να φύγω, αλλά μου υποσχέθηκαν πως τον Ιούνιο θα μου ανοίξουν την πόρτα, ότι δεν θα φράξουν το μέλλον μου. Από την ομάδα μού είπαν ότι δεν θα ανακόψουν την πρόοδό μου. Γι' αυτό είμαι ήρεμος, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αλλά στο μεταξύ θα δίνω τα πάντα για την ΑΕΚ μέχρι την τελευταία μέρα. Επίσης, δεν με άφησαν να φύγω, επειδή η αντιπαλότητα ανάμεσα στις τρεις ομάδες της Αθήνας είναι πολύ μεγάλη. Αυτός ήταν ο μεγάλος φόβος τους», πρόσθεσε.

Η κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αποτελεί όνειρο για τον Σκόκο. «Κάθε παίκτης ονειρεύεται να αγωνιστεί στην εθνική. Παρά την άσχημη χρονιά της ΑΕΚ, σε προσωπικό επίπεδο αισθάνομαι καλά και το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να φορέσω τη φανέλα της εθνικής. Ποτέ δεν το βάζω κάτω, δεν θα παρατήσω την προσπάθεια», δήλωσε ο Σκόκο, που θα ήθελε να αγωνιστεί κάποτε και πάλι στην πατρίδα του.

«Κάθε Αργεντινός σκέφτεται πάντα την επιστροφή του στην πατρίδα του, γιατί το πάθος με το οποίο βιώνεται το ποδόσφαιρο στη χώρα μας δεν το συναντάς πουθενά. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Νιούελς Ολντ Μπόις και θέλω να κλείσω την καριέρα μου εκεί. Αλλά το όνειρο της οικογένειάς μου και το δικό μου είναι να αγωνιστώ στη Ρίβερ Πλέιτ. Αν και περνάει μία δύσκολη περίοδο τώρα, η Ρίβερ είναι πάντα Ρίβερ. Ήμουν από μικρός οπαδός της Ρίβερ, όπως οι παππούδες μου και οι γονείς μου, και θα ήθελα να εκπληρώσω αυτό το όνειρο. Και μετά να κρεμάσω τα παπούτσια μου στη Νιούελς».


Πηγή sport-fm.gr

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, έκαναν αποθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στους Θρακομακεδόνες, κάνοντας ασκήσεις με μπάλα.

Οι Νέμεθ και Φροξυλιάς συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, το οποίο αρχικά είχε τρέξιμο και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.


Στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League, Λάρισα-ΑΕΚ, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, ο Νίκος Γεωργέας. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη.

Στη Λίλεστρομ θα δοκιμαστεί τις προσεχείς ημέρες, ο Ταμαντανί Ενσαλίβα. Ο Καναδός ποδοσφαιριστής εξασφάλισε τη σχετική άδεια από τον προπονητή και θα μεταβεί αύριο στη Νορβηγία. Ο Ενσαλίβα θα παραμείνει εκεί ως τις 28 Φεβρουαρίου.

Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ


Η ΑΕΚ του δευτέρου γύρου έχει δώσει 8 παιχνίδια στα οποία έχει 5 νίκες και έχει 3 ισοπαλίες.

Τα ματς αυτά είναι :

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2

AEK-Ατρόμητος Αθ. 3-3

Ηρακλής - ΑΕΚ 1-1

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1

ΑΕΚ - Ξάνθη 3-1

Πανθρακικός - ΑΕΚ 1-2

ΑΕΚ - Άρης 1-0

18 βαθμούς συγκομιδή


Η ομάδα έχει δείξει κάποια καλά στοιχειά στον αγωνιστικό τομέα παρότι τα οικονομικά προβλήματα υπάρχουν .
Εάν και σε αυτά τα ματς θα μπορούσε να είχε πάρει κάποιους βαθμούς παραπάνω εάν ήταν ποιο αποτελεσματική και η άμυνα της να ήταν πιο σταθερή.

Αλλά σε γενικές γραμμές η ομάδα έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτιώσει σε σχέση με τον πρώτο γύρο.

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΕΚ

Η χθεσινή ΑΕΚ εάν και δεν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και για 20 λεπτά δεν είχε μπει στο πνεύμα του αγώνα κατάφερε μετά το εικοσάλεπτο να ανεβάσει την απόδοση της και να νικήσει τον ΑΡΗ με 1-0.

Ανέβασαν την απόδοση τους οι Καφές, Γιάχιτς, Σκόκο στο χώρο του κέντρου και αυτό έφερε την μεγάλη νίκη αφού άφησε τον ΑΡΗ 4 βαθμούς πίσω της.

Το δεύτερο ημίχρονο της ανήκει αφού έπαιξε αρκετά καλά και είχε ευκαιρίες μετά το γρήγορο γκολ του Καφέ στο 47 να βάλει και αλλά γκολ.
Ήταν το πρώτο ματς μετά από 10 αγώνες που δεν δέχτηκε γκολ το τελευταίο ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ που είχε νικήσει και πάλι με 1-0.

Εάν και η άμυνα δεν ήταν σε καλή μέρα είχε έναν εξαιρετικό Σάχα που όταν χρειάστηκε να επέμβει ήταν αλάνθαστος .

Με την χθεσινή νίκη ήταν η τρίτη σερί και αυτό έγινε για πρώτη φορά φέτος.
Ελπίζω να κάνει και την τέταρτη σερί αφού το επόμενο ματς θα είναι το Σάββατο πάλι στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Εργότελη.

Ο κόσμος γύρω στους 20000 δεν ήταν και ο πολύς για ένα τέτοιο ματς θα μπορούσε να ήταν και περισσότερος , έδωσε τον δικό του αγώνα παροτρύνοντας τους παίχτες της ΑΕΚ να νικήσουν.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ




«Το σημερινό παιχνίδι ήταν για μας πολύ σημαντικό. Η νίκη αυτή μας χρειάστηκε και τη θέλαμε πάρα πολύ. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ο αντίπαλος είχε πρωτοβουλίες, έχασε ευκαιρίες και αν δεχόμασταν γκολ θα ήταν δύσκολα μετά. Μετά, όπως το λέτε και εσείς, ξυπνήσαμε και δείξαμε κάτι καλό στο τελευταίο τέταρτο κυρίως του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Πετύχαμε το γκολ, κάναμε ευκαιρίες. Δεν είχαμε την κίνηση στο πρώτο μέρος που είχαμε στο δεύτερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα τελειώματα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στους φιλάθλους που μας στήριξαν».





ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ 1-0


Εάν και δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει και τον ΑΡΗ με σκορ 1-0. Στη συνεχεία του αγώνα ανέβηκε κυρίως το κέντρο και έλεγξε τον αγώνα και με ένα γκολ του Παντελή Καφέ και πηρέ μια νίκη ακόμα.

Α Ημίχρονο

1 Πλασέ του Ναφτί, η μπάλα άουτ.

15 Ο Κάλβο έδωσε στον Κόκε, εκείνος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Αραούχο, νέο σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

32 Ο Τζεμπούρ μπήκε στην περιοχή, έβγαλε τη μπάλα απ' τα αριστερά, αλλά ο Αράνο πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα πριν φτάσει στον Μπλάνκο.

35 Ο Σκόκο έπεσε από μαρκάρισμα αντιπάλου έξω απ' την περιοχή, ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα, η μπάλα απ' τον αντίπαλο αμυντικό κατέληξε στον Λεονάντο, ο οποίος αιφνιδιάστηκε καιδ εν μπόρεσε από κοντινή θέση να νικήσει τον Σηφάκη.

Β Ημίχρονο

47 Δυνατό σουτ του Σκόκο, έδιωξε σε κόρνερ ο Σηφάκης.

Ο Σκόκο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καφές με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και μετά στην εστία του Σηφάκη, κάνοντας το 1-0.

52 Ο Λεονάρντο έκανε το δυνατό σουτ, ο Σηφάκης , ο Καράμπελα, ο οποίος έκανε νέο σουτ, αλλά ο Σηφάκης εδίωξε σε κόρνερ.

61 Ο Νέτο από πλάγια δεξιά πλάσαρε τον Σάχα, έκανε μια πολύ δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

76΄ Δυνατό σουτ του Σκόκο έπεσε και έδιωξε ο Σηφάκης.



ΑΕΚ Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Γεωργέας, Καφές, Γιάχιτς, Λεονάρντο (67΄ Μαντούκα), Σκόκο, Τζεμπούρ (89΄ Μάκος), Μπλάνκο.

ΑΡΗΣ Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Ναφτί, Κάλβο, Φερνάντες, Κόκε (77΄ Αραβίδης), Αντού (46΄ Μεριέμ), Τζόνσον, Νασούτι.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Αύριο η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο ΟΑΚΑ 16.45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει στην διάθεση του τους Σάχα, Λούκατς, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Αραούχο, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Γκέντσογλου, Παυλής, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο, Γεωργέας.

Εκτός τελικά θα είναι ο Γιάννης Αραμπατζής που εάν και ξεπέρασε τον τραυματισμό του , το ιατρικό επιτελείο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλησαν να τον προφυλάξουν.
Έτσι την θέση του τερματοφύλακα θα πάρει ο Σάχα .


Το ματς θα παρακολουθήσουν και οι εκπρόσωποι της Κολωνίας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ασκήσεις στο γήπεδο και δίτερμα, περιελάμβανε το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης της ομάδας, που διεξήχθη στους Θρακομακεδόνες.
Ο Κρίστιαν Νέμεθ ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης και η πορεία της κατάστασής του εξελίσσεται ικανοποιητικά.
Επίσης, ο Γιάννης Αραμπατζής έμεινε εκτός αποστολής, για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη, καθώς το ιατρικό τιμ και η τεχνική ηγεσία προτίμησαν να τον προφυλάξουν. Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο.Ντούσαν Μπάγεβιτς, είναι οι εξής: Σάχα, Λούκατς, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Αραούχο, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Γκέντσογλου, Παυλής, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο, Γεωργέας.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ


Κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ, ελήφθη η απόφαση για την πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων στις 15 Μαρτίου. Σε αυτήν θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ. της εταιρείας.

«ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ –
ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ»

ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αργοστολίου αρ. 15, και εκπροσωπείται νόμιμα, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 15 Μαρτίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ. στο υποκατάστημα της εταιρίας επί της οδού Γράμμου αρ. 69-71, όροφος β’, Μαρούσι, προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.
2. Παροχή άδειας για την κατάρτιση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου της κυριότητος εταιρείας συμφερόντων του εκ των μετόχων και μελών της Διοικήσεως κ. Νικολάου Νοτιά σχετικά με το προπονητικό κέντρο της εταιρείας.
3. Θέματα τεθειμένα από μετόχους σχετικά με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή και ζητήματα εταιρικής διακυβέρνησης.
4. Διάφορες ανακοινώσεις.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο ταμείο της εταιρίας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρίας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και τα έγγραφα της πληρεξουσιότητας τυχόν αντιπροσώπων, στο ταμείο της εταιρίας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Αθήνα, 19/02/2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Νικόλαος Θανόπουλος

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας. Το πρώτο μέρος του προγράμματος είχε ασκήσεις στο γήπεδο και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν δίτερμα.
Οι Νέμεθ και Φροξυλιάς συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα υπό τις οδηγίες του κ.Πανταζή.
Επίσης, ο Ρότζερ Γκερέιρο υποβλήθηκε χθες σε νέες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως η κατάστασή του έχει βελτιωθεί πολύ και πως αν συνεχιστεί έτσι, θα επιστρέψει πολύ γρήγορα στις προπονήσεις. Ο ποδοσφαιριστής, κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή και το ιατρικό επιτελείο, πήρε δεκαήμερη άδεια και θα αναχωρήσει αύριο για τη Βραζιλία.
Τέλος, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας για το φιλικό παιχνίδι Σουηδία-Ουαλία, ενώ ο Σανέλ Γιάχιτς κλήθηκε στην Εθνική Βοσνίας, για την αναμέτρηση Σαουδική Αραβία-Βοσνία. Οι δύο παίκτες θα αναχωρήσουν στις 28 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψουν στις 4 Μαρτίου.

Ένα ακόμη βραβείο, για το καλύτερο γκολ «Best Goal ΟΠΑΠ» της 22ης αγωνιστικής, απονεμήθηκε σήμερα στον Νάτσο Σκόκο. Η απονομή στον νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο ΠΣΑΠ, έγινε από τον φίλαθλο της ΑΕΚ, Μάρκο Κυκιβαράκη.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα στην ΑΕΚ , αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ειδε στην χθεσινή προπόνηση τους Αραμπατζή, Αραούχο, Μαντούκα και Τζεμπούρ να ξεπερνάμε τα προβλήματα τραυματισμών τους , ενώ ο Καφές που έκτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής με τον Ανθρακικό.

Έτσι θα τους έχει ετοιμοπόλεμους για το Κυριακάτικο ματς με αντίπαλο τον Άρη που θα γίνει στο ΟΑΚΑ 16.45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG


Από την Παρασκευή 19/2/2010 το Blog θα ενημερώνεται από έναν καλό φίλο, λόγο κάποιων υποχρεώσεων θα λείψω για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι το Blog θα συνεχίσει να ανανεώνεται σε καθημερινή βάση όπως και τώρα και θα υπάρχουν νέα θέματα.


Φίλοι μου ελπίζω να τα πούμε σύντομα

Σας ευχαριστώ.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας. Αρχικά το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.
Στη διάρκεια της προπόνησης, ο Παναγιώτης Λαγός υπέστη κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής και αποχώρησε. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.
Ο Κρίστιαν Νέμεθ έκανε τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Δημήτρης Φροξυλιάς.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά το διήμερο ρεπό. Το πρώτο μέρος του προγράμματος περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατόπιν οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν ανά δύο διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Κρίστιαν Νέμεθ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αρχικά έκανε τρέξιμο και στη συνέχεια ασκήσεις στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του Πανταζή.
Οι Μαϊστόροβιτς, Σκόκο, Χέρσι και Λεονάρντο, που αποχώρησαν με κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, προπονήθηκαν κανονικά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.

H ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι την Παρασκευή, 19/02/2010, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να συγκληθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρόκειται να λάβει τη χώρα τη Δευτέρα, 15/03/2010, καθόσον, σύμφωνα με το νόμο 2190/1920 και το Καταστατικό της εταιρείας, η Πρόσκλησή της θα πρέπει να δημοσιευθεί σε τρεις εφημερίδες και στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και να κοινοποιηθεί τόσο στο εποπτεύον Υπουργείο όσο και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ για την παραπάνω τυπική-υποχρεωτική διαδικασία απαιτούνται συνολικά 22 ημέρες.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σήμερα επιστρέφουν στης προπονήσεις.

Στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καβάλα στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα εκτίσει την ποινή του ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ




«Ξεκινήσαμε δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ήταν από τα καλύτερα φετινά μας 45λεπτα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πιο πολλά γκολ, αφού κάναμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αν είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ δεν θα δεχόμασταν τόση πίεση στο τέλος. Είναι αλήθεια ότι κάναμε λάθη, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Έπαιξαν με σοβαρότητα και πειθαρχεία, γι' αυτό τους συγχαίρω. Είναι πολύτιμη αυτή η νίκη και πλέον θέλουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Τα λάθη πάντα θα γίνονται αλλά θα προσπαθήσουμε τα διορθώσουμε. Το θέμα είναι να παίζουμε καλά. Δεν θέλουμε να μιλάμε και να σκεφτόμαστε τη θέση μας. Στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ».



MVP του αγώνα ήταν ο Νάτσο Σκόκο.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ


Νίκη και στην επαρχία έκανε η ΑΕΚ αφού επικράτησε του Πανθρακικού στην Κομοτηνή με 1-2.

Το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και είχε αρκετά διαστήματα που έπαιξε καλή μπάλα ,ξεκίνησε δυνατά και ο Σκόκο με μια πολύ ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 0-1. Είχε ευκαιρίες να βάλει και άλλα γκολ αλλά κάτι η αστοχία κάτι ο τερματοφύλακας Ρόκα και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν της το επέτρεψαν.

Στο δεύτερο εάν και έβαλε το δεύτερο γκολ νωρίς στο 47 πίστεψε ότι εκεί τελείωσε το ματς αλλά δεν ήταν έτσι και μετά το γκολ του Πανθρακικού γύρισε προς τα πίσω.

Α Ημίχρονο

2 Ο Λεονάρντο που πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού και από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρόκα.

11 Ο Σκόκο, πηρέ την μπάλα από αριστερά και μπήκε προς τον άξονα και με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

14 Ο Καζάκης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.

16 Σουτ από τον Λεονάρντο, μέσα από την περιοχή, αποκρούει εντυπωσιακά ο Ρόκα.

21 Ο Σκόκο δέχτηκε την μπάλα στην μικρή περιοχή, αλλά και δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

23 Κεφαλιά του Γιάχιτς προς τον Μπλάνκο δεν πρόλαβε για λίγο να κάνει την προβολή.

38 Σουτ του Γιάχιτς λίγο έξω από τα δοκάρια

42 Νέο σουτ του Γιάχιτς και πάλι η μπάλα περνά δίπλα από το δοκάρι του Ρόκα.

Β Ημίχρονο

47 Ο Μπλάνκο κάνει σουτ αποκρούει ο Ρόκα, αλλά ο Χέρσι πλασάρει κανοντας το 0-2.

56 Ο Μπέλεκ γίνεται κάτοχος της μπάλας, μετά από κάθετη του Άλβες. Ο Ζεράλντο δεν μπορεί να τον σταματήσει και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σάλα κάνοντας το 1-2.

70 Εκτέλεση φάουλ του Καζάκη από τα δεξιά, αποκρούει σε κόρνερ ο Σάχα.

81 Κόρνερ για την ΑΕΚ με τον Σκόκο, ο Μπλάνκο έκανε το σουτ από το ύψος του πένάλτι, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ρόκα, Αργυρίου, Σακελλαρίου, Ματεντζίδης, Ιασωνίδης, Λόπεζ (76' Ολίσε), Άλβες, Παπουλής (63' Μπουσινάκης), Ρομπέρ, Καζάκης, Μπέλεκ.

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Γιάχιτς, Χέρσι (67' Λαγός), Λεονάρντο (80’ Γκέντσογλου), Σκόκο (90’ Παυλής), Μπλάνκο.

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Με πολλές απουσίες θα παραταχτεί η ΑΕΚ απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή σήμερα στης 16.45 με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΣΚΑΪ.
Αφού οι Τζεμπούρ (άρρωστος), Καφές (τιμωρημένος), οι Αραούχο, Μαντούκα, Νέμεθ (τραυματίες), Αραμπατζής (ανέτοιμος),Ταχτσίδης (στρατευμένος).

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται παρατάξει την εξής ενδεκάδα.
Σάχα , Γεωργέας , Καράμπελας , Μαϊστόροβιτς , Ζεράλντο , Μάκος , Γιάχιτς , Χέρσι , Σκόκο , Λεονάρντο , Μπλάνκο.

Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !


Ο Χαράλαμπος Κοζώνης είναι εδώ ! Ο οικονομικός του διευθυντής Γιώργος Πρασσάς είναι στα πρόθυρα να μπει στο ΔΣ της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο Χαράλαμπος Κοζώνης συζητάει με ανθρώπους της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για να πάρει την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η κίνηση αυτή το να μπει ο Γιώργος Πρασσάς στο ΔΣ της ΚΑΕ δεν είναι τυχαία. Έχει επέλθει μετά από πολλές συζητήσεις αυτούς τους μήνες που συζητάει με τους ανθρώπους της ΚΑΕ.

Λέτε να πάρει την ΚΑΕ αφού δεν του επέτρεψαν να πάρει την ΠΑΕ ?

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο Κάρλος Αραούχο ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και στη σημερινή προπόνηση και δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή.
Ο Αργεντινός αμυντικός έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, όπως και ο Ράφικ Τζιμπούρ με τον Κρίστιαν Νέμεθ. Επίσης, ο Γκουστάβο Μαντούκα και ο Δημήτρης Κουτρομάνος έκαναν ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ.Πανταζή.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΠΑ


Ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ.Πέτρος Παππάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως εκ μέρους της ΑΕΚ, αλλά και προσωπικά, τους φίλους μου Γκίκα Γκούμα και Πόλυ Χατζηιωάννου, για τη γενναιόδωρη συνεισφορά τους, των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, στην ΠΑΕ ΑΕΚ και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, κατά την αποχώρησή τους από τα κοινά της ομάδας. Δεν είχαν καμία συμβατική υποχρέωση να το κάνουν, αλλά το είδαν ως ηθική επιταγή και απέδειξαν έμπρακτα για άλλη μια φορά την αγάπη τους για την ΑΕΚ.
Μακάρι να υπάρξουν κι άλλοι ΑΕΚτζήδες σαν κι αυτούς στο άμεσο μέλλον, διότι η ΑΕΚ τους έχει πραγματικά ανάγκη. Ελπίζω και οι υπόλοιποι «ανενεργοί» μέτοχοι να βοηθήσουν αντίστοιχα, ώστε να εξαλειφθούν κάποια σχετικά μικρά δάνεια, τα οποία έχουν εγγυηθεί στην τράπεζα.
Εγώ δέχθηκα τις μετοχές, διότι ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι δεν θα τις έπαιρνε η Ερασιτεχνική, ενώ τα χρήματα ήταν σημαντικά για την περαιτέρω εξυγίανση της ομάδας.
Συνεχίζουμε αυτή τη στιγμή μαζί με τον κ.Νοτιά, να προσπαθούμε να δώσουμε τελικές λύσεις στο μεγαλύτερο δανειακό θέμα της ομάδας και ελπίζουμε να δούμε σύντομα αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω μέχρι το τέλος της παρούσας σεζόν τον κ.Αδαμίδη και την ομάδα του, τους οποίους και εμπιστεύομαι απόλυτα, να επιτύχουν στο έργο τους και να καταλήξουμε σε μια, από κάθε άποψη, υγιή και δυνατή ΑΕΚ, για την οποία να ξαναγίνουμε όλοι υπερήφανοι.

Πέτρος Παππάς»

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Στην σημερινή προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Κάρλος Αραούχο στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Ο Αργεντινός αμυντικός, προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα, αλλά νιώθει ακόμα κάποιες μικρές ενοχλήσεις και θα επανεκτιμηθεί αύριο.
Από την αποστολή αποκλείστηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ, που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία, ο Γκουστάβο Μαντούκα το πρόγραμμα του οποίου περιελάμβανε θεραπεία και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ο Γιάννης Αραμπατζής που έκανε θεραπεία και προπόνηση χωρίς να πιέσει το χέρι του και ο Τζιμπούρ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Ο Δημήτρης Κουτρομάνος έκανε ασκήσεις αποκατάστασης.
Στη σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές αρχικά παρακολούθησαν βίντεο και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.
Μετά το τέλος της, ο κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε τους 18 παίκτες, που θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή. Πρόκειται για τους εξής: Σάχα, Λούκατς, Ρίκκα, Γεωργέας, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Γιαχάγια, Μάκος, Χέρσι, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Σκόκο, Μπλάνκο, Παυλής, Λαγός, Γκέντσογλου, Μανωλάς.

Το Σαββατιάτικο ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΣΚΑΙ στης 16.45 θα διευθύνει ο Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας).

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη «MVP ΟΠΑΠ» της 21ης αγωνιστικής, παρέλαβε σήμερα ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Η απονομή, για τον νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League και ο ΠΣΑΠ, έγινε από τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.
Ο Αργεντινός επιθετικός, αναφερόμενος στη βράβευση του, είπε: «Είναι πολύ θετικό αυτό το βραβείο για κάθε παίκτη και σημαίνει ότι αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνει μέσα στο γήπεδο. Είχα καιρό να πάρω βραβείο και αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω. Ο μόνος τρόπος να πας μπροστά και να βελτιωθείς είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά στην προπόνηση και αυτό κάνω. Η αλήθεια είναι ότι είχα τις ευκαιρίες για να σκοράρω, αλλά μου έλειπε η τύχη. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να έχει τύχη και τελευταία έχει επιστρέψει και σε μένα. Είμαι πιο ήρεμος και απολαμβάνω το παιχνίδι».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανθρακικό, τόνισε: «Σημασία έχει να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και εάν γίνει αυτό, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε».
Τέλος, σε ότι αφορά τις διαφορετικές θέσεις της επίθεσης στις οποίες έχει αγωνιστεί φέτος, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να παίζω στην κορυφή της επίθεσης. Πάντα προσπαθώ να σκοράρω για να βοηθάω την ομάδα και να της δίνω βαθμούς. Ωστόσο, όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή μου να παίξω, δίνω πάντα το 100%. Επαναλαμβάνω, ότι μου αρέσει να αγωνίζομαι στην κορυφή της επίθεσης, που είναι η φυσική μου θέση και την ξέρω καλά, αλλά ξεκαθαρίζω ότι όπου μου ζητηθεί να παίξω, δίνω πάντα το 100%".

Στην Εθνική Αλγερίας κλήθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ, για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Σερβία στο Αλγέρι στις 3 Μαρτίου. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας στις 28 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 4 Μαρτίου.