ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Στις 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τις 6 Ιουλίου, οπότε θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα γίνουν τα πρώτα φιλικά.
Η επιστροφή στην Ελλάδα έχει οριστεί για τις 21 Ιουλίου και δύο ημέρες αργότερα η ΑΕΚ θα μεταβεί στην Αυστραλία, προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά. Η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 2 Αυγούστου.



Την Τετάρτη (02/06) στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2010-2011, στο ξενοδοχείο Holiday Inn Attica.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ










SCORE LIVE

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ


Η ΑΕΚ ήταν φέτος διχασμένη σε όλους τους τομείς, όπως δήλωσε ο Παντελής Καφές στην εφημερίδα «Το Βήμα». «Προέκυψαν μαζεμένα κάποια άσχημα αποτελέσματα, διοίκηση για να υψώσει φωνή κατά της διαιτησίας δεν υπήρχε, ενώ τα οικονομικά προβλήματα διογκώθηκαν σε ενοχλητικό για όλους βαθμό. Γεμίσαμε ανασφάλεια», τόνισε ο αρχηγός της «Ένωσης». Τι δήλωσε για το διαχωρισμό Ελλήνων και ξένων στα αποδυτήρια.

Πώς εξηγείται και πώς κατανέμεται αυτή η εικόνα του απόλυτου διχασμού;

«Είναι αλήθεια ότι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η ΑΕΚ ήταν διχασμένη σε όλους τους τομείς: σε επίπεδο διοίκησης, οπαδών και αποδυτηρίων. Τι να σου πω... Ειλικρινά δεν έχω απάντηση γιατί έγινε όλο αυτό. Αναμφίβολα όμως το ότι τους πρώτους έξι μήνες της σεζόν η ΑΕΚ ήταν ακέφαλη και απρόσωπη διοικητικά λειτούργησε στη γέννηση και συσσώρευση όλων των άλλων προβλημάτων. Από εκεί και πέρα, ευθύνες βαραίνουν όλους μας. Μας πήγαν όλα στραβά από την αρχή. Προέκυψαν μαζεμένα κάποια άσχημα αποτελέσματα, διοίκηση για να υψώσει φωνή κατά της διαιτησίας δεν υπήρχε, ενώ τα οικονομικά προβλήματα διογκώθηκαν σε ενοχλητικό για όλους βαθμό. Γεμίσαμε ανασφάλεια».

Συμφωνείς με την άποψη συμπαικτών σου αλλά και φίλων της ομάδας ότι κάποιοι συμπαίκτες σου παρουσιάζονταν κατά διαστήματα σκοπίμως αδιάφοροι;

«Και μόνο που ακούγεται αυτό, και μόνο που συζητιέται τόσο πολύ, σημαίνει ότι η εικόνα μας δεν ήταν η πρέπουσα. Δεν θέλω να πιστέψω όμως ότι υπήρξαν συμπαίκτες μου που σκέφτονταν και έπρατταν κατά τον τρόπο αυτόν. Δεν θέλω ούτε να το φαντάζομαι. Κοίταξε, υπάρχουν παιδιά που έχουν έρθει από πολύ μακριά και δεν μπορούν να λειτουργούν απλήρωτοι γιατί έχουν οικογένειες που περιμένουν τη βοήθειά τους πίσω στην πατρίδα. Ίσως το στοιχείο της ανασφάλειας να δημιουργούσε αυτή την εικόνα προς τα έξω».

Και αν όντως ισχύει αυτή η άποψη που εσύ δεν θέλεις, λόγω θετικής σκέψης, να αποδεχθείς;

«Πραγματικά δεν θέλω να το βάλω στο μυαλό μου αυτό. Διότι, αν όντως συνέβη, τότε θα είναι εξίσου άσχημα και αυτά που θα έρθουν στο μέλλον. Δεν πάμε πουθενά έτσι, δεν θα προχωρήσουμε, μόνο χειρότερα μπορεί να συμβούν αν κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει».

Υπάρχει διαχωρισμός Ελλήνων και ξένων στα αποδυτήρια; Είναι αλήθεια ότι εσείς οι Έλληνες έχετε παράπονα από τους ξένους για την επαγγελματική ευσυνειδησία τους;

«Με πάσα ειλικρίνεια σου λέω ότι δεν έχω νιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αν κάποια παιδιά από την ομάδα έχουν αισθανθεί έτσι, είναι δικό τους θέμα. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις Ελλήνων και ξένων. Νομίζω ότι έχει γίνει αυτό μόδα πλέον στη χώρα μας σε όλες τις ομάδες. Συζητιέται και διογκώνεται χωρίς να ισχύει καν στις περισσότερες περιπτώσεις».

Συμφωνείς με την άποψη ότι η ΑΕΚ πρέπει να στραφεί στο ελληνικό στοιχείο και να φτιάξει ένα διαφορετικό μοντέλο από αυτό που βλέπουμε τώρα;

«Η γνώμη μου είναι ότι αυτό το φαινόμενο είναι γενικότερο στην Ελλάδα. Οι ομάδες έχουν χάσει την ταυτότητά τους επιλέγοντας ξένους που δεν έχουν την ποιότητα να κάνουν το κάτι παραπάνω και επιπλέον δεν δένονται με τη φανέλα όπως οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές. Ο Παναθηναϊκός που πίστεψε στους Έλληνες και στηρίχθηκε σε αυτούς σίγουρα δεν έχασε. Υπήρχε στην ομάδα καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία και σωστή αντίδραση όταν ήλθαν τα δύσκολα. Θα ήθελα να βλέπουμε ξένους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, που πραγματικά θα προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και θα βοηθούν το πρωτάθλημα να ανέβει επίπεδο. Δεν υπάρχει νόημα, πιστεύω, να αλλάζουμε κάθε σεζόν 10 και 12 παίκτες ή να φέρνουμε ξένους δοκιμαστικά για έξι μήνες».

Οι ΑΕΚτζήδες ζητούν Έλληνες πάντως και επιμένουν σε αυτό!

«Το διαπιστώνω κι εγώ. Είναι απόλυτα λογικό. Ο κόσμος έχει κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Ισως ήταν καλό για τον Τύπο και τους φιλάθλους για ένα μεγάλο διάστημα το να αλλάζουν συνεχώς τα πρόσωπα και να ανανεώνεται το ενδιαφέρον για το καινούργιο που αφίχθη στην Ελλάδα, ο κόσμος όμως το βαρέθηκε πια αυτό. Μου άρεσε η ιδέα του ΠΣΑΠ να εφαρμοστεί ένα υποχρεωτικό όριο γηγενών παικτών στο ρόστερ ή ακόμη και στην ενδεκάδα. Γίνονται βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και θα πρέπει να το στηρίξουμε αυτό το πλάνο. Άλλωστε εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι πιο φρόνιμο και λογικό για τις ομάδες μας να επενδύσουν στα νέα ταλέντα της χώρας, να τα προωθήσουν και να στηριχθούν σε αυτά».

Ο δεύτερος γύρος της εφετινής ΑΕΚ είναι ένα παράδειγμα. Βγήκαν στον αφρό παίκτες όπως ο Αραμπατζής, ο Μανωλάς και ο Γκέντσογλου...

«Ακριβώς. Παιδιά τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε. Τα οποία, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν ωριμότητα, επίγνωση του τι τους συμβαίνει και τι θέλουν να πετύχουν. Το μόνο που χρειάζονται είναι στήριξη και εμπιστοσύνη. Αν τις έχουν δεν θα διαψεύσουν τις προσδοκίες».

Χρειάζονται και καθοδήγηση όμως. Από εσένα, από τον Λυμπερόπουλο που μάλλον επιστρέφει...

«Μακάρι να γυρίσει ο Νίκος. Δεν θα έπρεπε να φύγει ποτέ από την ΑΕΚ. Θα μας ανεβάσει σε όλα τα επίπεδα, είναι καταπληκτικός αθλητής, ο καλύτερος επαγγελματίας που έχω γνωρίσει και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του. Με τον σεβασμό που αποπνέει στα αποδυτήρια και με τις εμπειρίες του θα βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό τα νέα παιδιά και την ομάδα».

Έλειψαν αυτοί οι παίκτες από την ΑΕΚ τελικά...Ο Λυμπερόπουλος, ο Δέλλας, ο Ζήκος, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο...

«Εγινε πολύ απότομα αυτό, μέσα σε ένα καλοκαίρι. Ηταν τεράστιο λάθος. Η πρωταθλήτρια ομάδα του 2008 διαλύθηκε ξαφνικά επειδή δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί συγκροτημένη και συγκεντρωμένη στα πλέι οφ και ως εκ τούτου έχασε και τη δεύτερη θέση. Πλήρωσαν τη νύφη αυτά τα παιδιά που είχαν βγάλει την ομάδα πρώτη στο πρωτάθλημα, το οποίο μας το στέρησαν στα χαρτιά. Ηταν πολύ άδικο αυτό και το κενό τους δεν καλύφθηκε ποτέ και σε κανένα επίπεδο. Ελπίζω να γυρίσουν πίσω. Επρεπε να φύγουν μόνο όταν εκείνοι το ήθελαν και όχι με τον τρόπο αυτόν».

Υστερα από μια πολύ καλή προσωπική σεζόνο Παντελής Καφές αισθάνεται αδικία που δεν θα πάει στο Μουντιάλ όταν θα ταξιδέψουν εκεί παίκτες που δεν παίζουν καν στις ομάδες τους;

«Οχι, και θέλω να τονιστεί αυτό. Ο Ρεχάγκελ ξέρει καλύτερα από όλους μας. Το 2004 ήμουν και εγώ σε παρόμοια κατάσταση, με στήριξε όμως και με πήρε μαζί του. Αφού τώρα έκρινε αλλιώς, τότε έχει δίκιο. Καμία πικρία δεν νιώθω, εύχομαι τα καλύτερα και να επιστρέψει η Εθνική με μια σημαντική επιτυχία!».

Η άποψή σου για τον κ.Μπάγεβιτς; Ακούσαμε συμπαίκτες σου να τον αποκαλούν παρωχημένο ή ότι είναι οπισθοδρομικός προπονητικά. Εσύ τι πιστεύεις;

«Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του. Εγώ πάντως που έχω δουλέψει σε τρεις διαφορετικές ομάδες μαζί του και έχω κατακτήσει τίτλους δεν τη συμμερίζομαι. Δεν του έδωσαν τη δυνατότητα και δεν του παρείχαν τις συνθήκες να εργαστεί απερίσπαστος, όπως αυτός ξέρει. Το ίδιο ισχύει και για εμάς βέβαια, δεν ήταν εύκολο να έχουμε το μυαλό μας στη δουλειά και μόνο αυτή ώστε να βελτιώσουμε τις ατέλειες και αδυναμίες μας».

Κάποιοι όμως το τράβηξαν ακόμη περισσότερο. Μίλησαν για προπονητή που δεν δουλεύει στην τακτική.Το πήραν και κάποιες εφημερίδες, το έδεσαν σχοινί-κορδόνι και στο τέλος τον έβγαλαν και άχρηστο...

«Αυτά δεν έπρεπε να συμβούν και να ειπωθούν ποτέ κατά την άποψή μου. Είναι λόγοι για τους οποίους μια ομάδα χάνει την ηρεμία της και επηρεάζεται αρνητικά. Είμαστε καθημερινά μαζί με τον προπονητή, μιλάμε για το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε να διορθώσουμε πράγματα... Πραγματικά δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούν όταν λένε κάτι τέτοιο. Είναι όμως η γνώμη τους, δεν μπορώ να τους την αλλάξω. Είμαστε επαγγελματίες χρόνια όλοι μας και δικαιούμαστε να έχουμε άποψη για το ποδόσφαιρο. Οπως το βλέπει ο καθένας... Δεν μπορούμε πάντως να τα ισοπεδώνουμε όλα».

Ποιο είναι το φάρμακο όταν η ομάδα νοσεί σε διοικητικό και αιμορραγεί σε οικονομικό επίπεδο;

«Επειδή έχω περάσει και στον ΠΑΟΚ ανάλογες καταστάσεις και μάλιστα σε πολύ χειρότερο βαθμό, ξέρω ότι για να προχωρήσει μια ομάδα όταν έχει προβλήματα εξωαγωνιστικά, θα πρέπει τα αποδυτήρια να είναι ενωμένα και να έχουν κοινό στόχο. Για να αλλάξει μια κατάσταση σαν αυτήν και για να πετύχει η ομάδα και ο καθένας προσωπικά πρέπει μέσα στο γήπεδο να παλεύεις και να ματώνεις για τη φανέλα. Ο μοναδικός τρόπος για να ξεφεύγεις από τα προβλήματα είναι να προσπαθείς ακόμη πιο σκληρά όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, όχι να τα κάνεις χειρότερα. Οταν ο καθένας λειτουργεί ατομικά, βγαίνει περισσότερο χαμένος στο τέλος, αυτό με έχουν διδάξει οι εμπειρίες μου».

Πηγή sport-fm.gr

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

29 MAIOY 1453 H ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


29 Μαΐου 1453 Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης


Από τις αρχές του 1453 ο Μωάμεθ προετοιμαζόταν για την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Με έδρα την Ανδριανούπολη συγκρότησε στρατό 150.000 ανδρών και ναυτικό 400 πλοίων. Ξεχώριζε το πυροβολικό του, που ήταν ό,τι πιο σύγχρονο για εκείνη την εποχή και ιδιαίτερα το τεράστιο πολιορκητικό κανόνι, που είχαν φτιάξει Σάξωνες τεχνίτες. Στις 7 Απριλίου, ο σουλτάνος έστησε τη σκηνή του μπροστά από την Πύλη του Αγίου Ρωμανού και κήρυξε επίσημα την πολιορκία της Κωνσταντινούπολης.

Ο αγώνας ήταν άνισος για τους Βυζαντινούς, που είχαν να αντιπαρατάξουν μόλις 7.000 άνδρες, οι 2000 από τους οποίους μισθοφόροι, κυρίως Ενετοί και Γενουάτες, ενώ στην Πόλη είχαν απομείνει περίπου 50.000 κάτοικοι με προβλήματα επισιτισμού. Η Βασιλεύουσα περιβαλλόταν από ξηράς με διπλό τείχος και τάφρο. Το τείχος αυτό, που επί 1000 χρόνια είχε βοηθήσει την Κωνσταντινούπολη να αποκρούσει νικηφόρα όλες τις επιθέσεις των εχθρών της, τώρα ήταν έρμαιο του πυροβολικού του σουλτάνου, που από τις 12 Απριλίου άρχισε καθημερινούς κανονιοβολισμούς.

Η τελική έφοδος των Οθωμανών έγινε το πρωί της 29ης Μαΐου 1453. Κατά χιλιάδες οι στρατιώτες του Μωάμεθ εφόρμησαν στη σχεδόν ανυπεράσπιστη πόλη και την κατέλαβαν μέσα σε λίγες ώρες. Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, που νωρίτερα απέκρουσε με υπερηφάνεια τις προτάσεις συνθηκολόγησης του Μωάμεθ, έπεσε ηρωικά μαχόμενος. Αφού έσφαξαν τους υπερασπιστές της Πόλης, οι Οθωμανοί Τούρκοι προέβησαν σε εκτεταμένες λεηλασίες και εξανδραποδισμούς. Το βράδυ, ο Μωάμεθ ο Πορθητής εισήλθε πανηγυρικά στην Αγία Σοφία και προσευχήθηκε στον Αλλάχ «αναβάς επί της Αγίας Τραπέζης», όπως αναφέρουν οι χρονικογράφοι της εποχής.



Η ημερομηνία της 29ης Μαΐου 1453 αποτελεί ένα σημείο στροφής στην ιστορία. Για τους Έλληνες η πτώση της Κωνσταντινούπολης υπήρξε ένα σημαντικό γεγονός. Πλήγωσε την ιστορική μας μνήμη σε τέτοιο σημείο, που από τότε η ημέρα Τρίτη θεωρείται αποφράς. Μαζί με τον Παλαιολόγο θάφτηκε και η Ελλάδα κάτω από τη. Το ότι ο Ελληνισμός δε χάθηκε ολοσχερώς, αποτελεί έναν φόρο τιμής προς την αστείρευτη ζωτικότητα και το θάρρος του ελληνικού φρονήματος. Σε όλη αυτή την ιστορία, ο ελληνικός λαός είναι ο τραγικός ήρωας. Η άλωση της Πόλης εγγυήθηκε στους Τούρκους τη μονιμότητα της ευρωπαϊκής τους αυτοκρατορίας. Σήμερα εξακολουθούν να κατέχουν τη Θράκη, διατηρώντας το προγεφύρωμά τους στην Ευρώπη.


«Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα' ναι»

ΤΕΛΟΣ ΑΛΒΕΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Ο πορτογάλος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Μπάγεβιτς και έχει ήδη συμφωνήσει με την Πάκος Φερέιρα για να συνχείσει την καριέρα του στην πατρίδα του.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Record, ο Ζεράλντο Άλβες έχει συμφωνήσει σε όλα με την Πάκος Φερέιρα, την ομάδα από την οποία τον απέκτησε η ΑΕΚ.
Ο Πορτογάλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και θα αποχωρήσει από την Ένωση μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.



Ο Άρναρ Γκρέταρσον συναντήθηκε με τον έμπειρο αμυντικό και του ανακοίνωσε πως δεν υπολογίζεται για τη επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ωστόσο έχει μπει ήδη στην διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα λυθεί κοινή συναινέσει.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ








SCORE LIVE

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE




Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Λαγό. Η νέα συμφωνία με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή θα έχει διάρκεια μέχρι το 2013.



Ο Γκουστάβο Μαντούκα μετά από 4 χρόνια στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο ΕΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΕΚ


Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Έντερ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο www.sport-fm.gr επιβεβαίωσε την αρχική συμφωνία των μάνατζέρ του με την «Ένωση», δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Ευρώπη με το «Δικέφαλο» και πρόσθεσε ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από τον Αστέρα Τρίπολης.

«Είμαι κατά 80% παίκτης της ΑΕΚ, το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Οι μάνατζέρ μου συμφώνησαν με την ομάδα για συμβόλαιο 1+1 χρόνων. Μετά το τέλος του πρώτου εξαμήνου, η ΑΕΚ θα πρέπει να ενεργοποιήσει, εφόσον θέλει, την οψιόν για τη δεύτερη χρονιά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα φορέσω τη φανέλα μιας τόσο μεγάλης ομάδας και θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην Ευρώπη».

Ο Έντερ την περίοδο αυτή βρίσκεται για διακοπές στη Βραζιλία και εκεί ειδοποιήθηκε από τους εκπροσώπους του για την επιτυχή έκβαση των συνομιλιών με τη διοίκηση του «Δικεφάλου».

«Βρίσκομαι στην πατρίδα μου και ήμουν εδώ όταν ενημερώθηκα για τη συμφωνία. Είναι τιμή μου που θα παίξω στην ΑΕΚ», πρόσθεσε ο νοτιαμερικανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αναμένεται στα μέσα Ιουνίου να βρεθεί στη χώρα μας προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Πηγή sport-fm.gr

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ








SCORE LIVE

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ



Το υπό κατασκευή προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Σταύρος Αδαμίδης, προκειμένου να επιβλέψει την πρόοδο των εργασιών.


Ο κ.Αδαμίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον ρυθμό με τον οποίο προχωρούν οι εργασίες στο νέο «σπίτι» της ΑΕΚ και ενημερώθηκε για την εξέλιξη της πορείας των έργων από εδώ και στο εξής.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΕΚ


Τέλος και φέτος το Πρωτάθλημα , η ΑΕΚ πέρασε από σαράντα κύματα με όλα αυτά που έγιναν. Η τελική κατάταξη στην βαθμολογία ήταν η τρίτη θέση.

Μια θέση που δεν αρμόζει στην ΑΕΚ , αλλά έτσι που εξελίχτηκαν τα πράγματα ήταν μια «επιτυχία». Η χρονιά ξεκίνησε με νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι από εκεί και πέρα δυο συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι με εχθρική διαιτησία έφεραν από νωρίς την ΑΕΚ να μένει πίσω στην βαθμολογία. Ο αποκλεισμός από τον Θρασύβουλο στο κύπελλο ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τα χάλια της.

Η ΑΕΚ του πρώτου γύρου μου θύμισε τα πέτρινα χρόνια της δεκαετίας του 80.

Τα λάθη από την διοίκηση ήταν πολλά. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν και παραμένουν πολλά. Η τεχνική ηγεσία έκανε αρκετά λάθη με κυριότερο όταν άφησε εκτός ομάδας τον Τζιμπούρ να ψάχνει ομάδα για τον πουλήσει. Παίχτες, αρκετοί δεν βοηθήσαν πολύ την ομάδα με της κακές εμφανίσεις που έκαναν.

Η ΑΕΚ του δευτέρου γύρου ήταν σαφώς καλύτερη και μάζεψε τους πιο πολλούς βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η επιστροφή του Τζιμπούρ στην ομάδα αλλά

και ότι κάποιοι παίχτες ανέβασαν την απόδοση τους βοηθήσαν την ΑΕΚ και σε κάποια ματς η ΑΕΚ θύμισε κάτι από τα παλιά όταν έπαιζε καλή μπάλα. Η ΑΕΚ κέρδισε και δυο νέους Έλληνες παίχτες τους Μανωλά και Γκέντσογλου που ειδικά ο πρώτος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και θα πρέπει να προσεχθούν για το μέλλον της ΑΕΚ.

Στα Play Off η ΑΕΚ κατάφερε και ανέβηκε μια θέση από την τέταρτη στην τρίτη.

Τέλος πάντων αυτά που έγιναν να ξεχαστούν γρήγορα και να δουν τα λάθη που έγιναν και να μην ξαναγίνουν.

Οι κύριοι της διοίκησης αλλά και της τεχνικής ηγεσίας να δουν τι μπορούν να κάνουν ώστε η ΑΕΚ μας να μην είναι ο κομπάρσος στο επόμενο Πρωτάθλημα.

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ








SCORE LIVE

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ




Αποφασισμένοι να ξεκινήσουν από νέα αφετηρία και να προχωρήσουν ενωμένοι είναι διοίκηση και τεχνική ηγεσία, όπως προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρουσία και των Κωνσταντίνου Καπετανάκη, Αρναρ Γκρέταρσον και Βασίλη Δημητριάδη.

«Πάμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Ο,τι έγινε έγινε. Πρέπει να αναγνωρίσει ο καθένας τα λάθη του και να κοιτάξουμε μπροστά», ήταν το γενικό μήνυμα. «Θα σου προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Πρέπει να πάμε ενωμένοι. Θα είμαστε μαζί σου και θα σε στηρίξουμε 100%. Πάμε για το πρωτάθλημα», ήταν το μήνυμα του κ. Αδαμίδη στον Μπάγεβιτς, ο οποίος από την πλευρά του είπε: «Ολοι έχουμε κάνει λάθη. Κι εγώ έχω κάνει λάθη και το αναγνωρίζω. Αν δεν είμαστε, όμως, ενωμένοι, δεν πάμε πουθενά». Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως «ξεκινάμε μαζί για μία νέα προσπάθεια και αυτή τη φορά δεν πρέπει να αποτύχουμε».

Πηγή sport-fm.gr

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, για άλλα τρία χρόνια. Ο 20χρονος παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2014.



Με επιτυχία χειρουργήθηκε σήμερα από ειδική ομάδα γναθοχειρουργών ο Κώστας Μανωλάς, ύστερα από το κάταγμα που υπέστη στο ζυγωματικό, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στον ποδοσφαιριστή έγινε οστεοσύνθεση του κατάγματος και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών τις προσεχείς ημέρες.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

Είχε πάθος και πιστή στην νίκη και κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.
Η ΑΕΚ μπήκε καλά κατάφερε να βάλει ένα γκολ πολύ νωρίς μετά όμως από μια αδράνεια της άμυνας ισοφαρίστε , δεν το έβαλε κάτω και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε και το δεύτερο γκολ.
Έχασε πολλές ευκαιρίες εάν και στα τελευταία λεπτά τα χρειάστηκε γιατί ο Ολυμπιακός έχασε δυο καλές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα.


Α Ημίχρονο

1 Κίτρινη κάρτα στον Μήτρογλου για αγκωνιά στο πρόσωπο του Μανωλά.

6 Σέντρα του Μπλάνκο στον Μανωλά στόπαρε τη μπάλα, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0.
9 Σέντρα του Μπράβο από τα αριστερά, ο Γιάννης Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ
10 Κάθετη πάσα του Όσκαρ για τον Γιάννη Παπαδόπουλο που βγήκε τετ α τετ με τον Σάχα, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-1.
20 Σέντρα του Λαγού ο Λεονάρντο έκανε με τη μία το σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
21 Φάουλ του Όσκαρ έξω από την περιοχή, ο Σάχα μπλόκαρε εύκολα..
26 Κάθετη πάσα του Λεονάρντο για τον Μπλάνκο, ο οποίος άφησε πίσω του τον Κ. Παπαδόπουλο, μπήκε στην περιοχή, έκανε και το σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο.
31 Σέντρα του Λαγού με το δεξί από τα αριστερά, Ο Νέμεθ κατέβασε τη μπάλα, , έκανε το σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
44 Σουτ του Στολτίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Σάχα με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Β Ημίχρονο
47 Ο Σκόκο πασάρει στον Μπλάνκο αυτός βγαίνει στον απέναντι από τον Πάρντο, ο Αργεντινός αντί να πλασάρει γύρισε τη μπάλα για τον Νέμεθ, εκεί όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού.
48 Σέντρα του Λεονάρντο από τα δεξιά, ο Μπλάνκο πήρε την κεφαλιά, αλλά πέρασε άουτ.
49 Σουτ του Νέμεθ από το ύψος της περιοχής, ο Πάρντο δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα, Μπλάνκο και Αβραάμ Παπαδόπουλος τη διεκδίκησαν, αυτή έφτασε στον Σκόκο, ο οποίος με τη μία έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι.
54 Ο Καφές με προβολή έκλεψε τη μπάλα από τον Όσκαρ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, ο Νέμεθ που ήταν ο αποδέκτης της προσπάθησε να μπει στην περιοχή, ο Πάντος έκανε το τάκλιν έκοψε τη μπάλα, όμως ο Μπλάνκο που βρέθηκε σε θέση βολής με δυνατό αριστερό σουτ, νίκησε τον Πάρντο και έκανε το 2-1.
58 Σέντρα του Λεονάρντο, ο Πάρντο έπεσε και μάζεψε τη μπάλα πριν την προλάβει ο Μπλάνκο.
73 Σουτ στην κίνηση του Ραούλ Μπράβο από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κατέληξε άουτ
78 Σέντρα του Γεωργέα από τα δεξιά, κεφαλιά του Σκόκο, η μπάλα κατέληξε άουτ
86 Σουτ του Μπλάνκο από το ύψος της περιοχής, ο Πάρντο απέκρουσε δύσκολα.
86' Σέντρα του Γεωργέα από τα δεξιά, ο Νέμεθ είχε δύο ευκαιρίες ,αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
89 Σουτ του Λεντέσμα από το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε λιγο εξω από το δεξί δοκάρι του Σάχα .


Α.Ε.Κ. Σάχα, Γεωργέας, Λαγός, Γιάχιτς, Μανωλάς (17' Λεονάρντο), Γκέντσογλου (76' Αλεξόπουλος), Καφές, Μαντούκα, Σκόκο, Νέμεθ (88' Καράμπελας), Μπλάνκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πάρντο, Πάντος, Ρ. Μπράβο, Κ. Παπαδόπουλος, Αβ. Παπαδόπουλος, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Γκαλίτσιος (75' Φετφατζίδης), Όσκαρ, Μήτρογλου

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ




«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Και για το παιχνίδι, αλλά και για το πάθος που έδειξαν. Για τη νίκη και το δεύτερο στόχο που μας έμεινε μετά από τον πρώτο που χάσαμε. Το παιχνίδι ήταν καλό από τη δική μας πλευρά εκτός από το πρόβλημα που είχαμε με τον Κώστα. Πριν προλάβουμε να βρούμε την ηρεμία ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και είχε μια-δυο ευκαιρίες. Όμως πιστεύω πως γενικά στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Κερδίσαμε δίκαια, αν και από κάποια λάθη μας παραλίγο να ισοφαριστούμε στο τέλος. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους μας, γιατί μας βοήθησαν πάρα πολύ».

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ


Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των Play Off με το τελευταίο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στης 9.15.

Η ΝΙΚΗ είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλει η ΑΕΚ για πολλούς λόγους , πρώτον επειδή θα περάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας , δεύτερον επειδή παίζει με τον Ολυμπιακό και πρέπει να πάρει την ρεβάνς για το ότι έγινε στο πρώτο ματς των Play Off , τρίτον επειδή ο Ολυμπιακός έχει αρκετές απουσίες , τετάρτων για την ψυχολογία των παιχτών αλλά και να δώσει χαρά στον κόσμο κλείνοντας μια μέτρια χρονιά καλά.


Η αποστολή της ΑΕΚ είναι : Σάχα, Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Γεωργέας, Αλεξόπουλος, Γιάχιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο, Λεονάρντο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Ριζικές αλλαγές ετοιμάζονται στο ρόστερ της ΑΕΚ για ένα ακόμη καλοκαίρι μετά την οριστική απόφαση των μετόχων της ΠΑΕ να διατηρήσουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της ομάδας. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός με τις ευλογίες των Πέτρου Παππά και Νίκου Νοτιά θα προβεί σε εκκαθαρίσεις στο δυναμικό της «Ένωσης» και η αποχώρηση πρωτοκλασάτων παικτών είναι δεδομένη.

Η πώληση των Νάτσο Σκόκο και Ράφικ Τζεμπούρ είναι δεδομένη. Προτεραιότητα είναι να πωληθούν σε ομάδες του εξωτερικού, αλλά δεν αποκλείεται αν υπάρξει καλύτερη πρόταση από Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό ο πρώτος να δοθεί σε έναν από τους δύο «αιωνίους» (ο Τζεμπούρ δεν δείχνει διάθεση να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα). Όμως οι αποχωρήσει δεν θα σταματήσουν εκεί. Θα γίνει προσπάθεια πώλησης ή αποδέσμευσης του ακριβού Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (σ.σ. 800.000 ευρώ έχει λαμβάνειν την επόμενη περίοδο), ενδεχομένως και του Σεμπαστιάν Σάχα, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο πώλησης και του Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού φορ μιλώντας στη «SportDay» δήλωσε πάντως άγνοια για πρόθεση της διοίκησης να πωληθεί ο πελάτης του. «Δεν γνωρίζω αν η ΑΕΚ προτίθεται να πουλήσει τον παίκτη. Το αντίθετο, θα έλεγα. Σήμερα (σ.σ.: χθες) έλαβα mail από τον πρόεδρό της, ο οποίος με ενημέρωνε πως μετά την Τετάρτη και το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ θα μού στείλει γραπτώς τη συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης του Μπλάνκο», δήλωσε ο Χουάν Μπέρος και πρόσθεσε: «Είναι προφανές είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που εξελίσσεται η χρονιά και για την ομάδα και για τον ίδιο. Δεν του αρέσει που στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, όπως δεν θα άρεσε και σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Αλλά είναι αποφάσεις του προπονητή και είναι σεβαστές. Ο Μπλάνκο φταίει που δεν σκοράρει με τη συχνότητα των προηγούμενων ετών; Θεωρώ λογικό να μη σκοράρει συχνά πλέον, από τη στιγμή που συνήθως δεν παίζει στη θέση του. Είναι φυσιολογικό να μη βάζει ως δεξί χαφ όσα γκολ έβαζε ως επιθετικός...». Όσο για το αν υπάρχουν προτάσεις για τον πελάτη του, είπε: «Γνωρίζω ότι ενδιαφέρεται η Ροζάριο Σεντράλ, για παράδειγμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε "ψαχτεί" για άλλη ομάδα, μια και προτεραιότητά μας είναι η ΑΕΚ. Θα δραστηριοποιηθούμε περισσότερο, αν προκύψει διαφωνία στην ανανέωση ή αν διαπιστώσω ότι υπάρχει διάθεση παραχώρησής του».

Λιτά και… ελληνικά

Οι μαζικές αποχωρήσεις συνεπάγονται και μαζικές προσθήκες για την ΑΕΚ. Αυτές θα είναι στη λογική των Αργυρίου και Ματεντζίδη, που υπέγραψαν χθες για τέσσερα χρόνια (ο δεύτερος ίσως δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στον Πανθρακικό). Δηλαδή η «Ένωση» θα αναζητήσει νεαρούς Έλληνες και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, αλλά και ελεύθερους ξένους. Ο Τόνι Σαβέφσκι και ο Άρναρ Γκρέταρσον έχουν κάνει ήδη εισηγήσεις και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε αρκετό οπτικό υλικό για να παρακολουθήσει παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι δύο πρώην μέσοι της ομάδας.

Η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου είναι προ των πυλών, φημολογείται πως στο στόχαστρο είναι ο Βαγγέλης Μόρας (αν και έχει συμβόλαιο ως το 2011 με την Μπολόνια), ενώ αναμένεται η απάντηση του Κρίστιαν Νέμεθ μετά το «ναι» της Λίβερπουλ για την επέκταση του δανεισμού του, αλλά και η απάντηση των «κόκκινων» στην πρόταση για παραχώρηση του 19χρονου Ισπανού περιφερειακού φορ Ντάνιελ Πατσέκο. Παράλληλα θα γίνει πρόταση ανανέωσης με μειωμένες αποδοχές στον Γκουστάβο Μαντούκα (που δύσκολα θα την αποδεχτεί αφού έχει ζήτηση με περισσότερα χρήματα) και στον Παναγιώτη Λαγό, ενώ αποχωρεί ο Ζεράλντο Άλβες.

Ανησυχία για νέο διχασμό

Ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΚ για αντιδράσεις από οπαδούς στην αναμέτρηση της Τετάρτης (21:15) με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει οπαδούς, αλλά και… ορκισμένους εχθρούς που αναμένεται να εκφράσουν τη θέση τους στο γήπεδο και ο φόβος για συγκρούσεις στην κερκίδα είναι μεγάλος, ιδιαίτερα αν το παιχνίδι δεν έχει θετική εξέλιξη για την «Ένωση». «Ραντεβού στο ΟΑΚΑ για να γιορτάσουμε την μεγάλη νίκη και την οριστική απόλυση», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η «Original 21».

Πηγή sport-fm.gr

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Κατά την χθεσινή προπόνηση της ομάδας , οι παίκτες που αγωνίστηκαν ματς με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν τακτική στο μισό γήπεδο.
Ο Σάββας Γκέντσογλου προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ταλαιπωρείται απο γαστρεντερίτιδα και παρέμεινε κλινήρης.
Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Γεωργέας, Αλεξόπουλος, Γιάχιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο, Λεονάρντο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ


Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στη Γράμμου, συναντηθήκαν οι Αδαμίδης, Μπλάγεβιτς, Γκρέταρσον και Δημητριάδης σήμερα το πρωί για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς της ΑΕΚ.

Από τη συζήτηση που έγινε το βασικό είναι ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων, για τα θέματα στα οποία θα στηριχθεί και θα κινηθεί η ομάδα , για να ενισχυθεί η ΑΕΚ με νέους παίκτες. Ακόμα συμφωνήθηκε και το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ ταύτιση υπήρξε και στο θέμα με την ανανέωση των συμβολαίων παικτών των οποίων τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΑΤΕΝΤΖΙΔΗ


Ολοκληρώθηκε σήμερα η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές Ανέστη Αργυρίου και Σπύρο Ματεντζίδη. Οι δύο παίκτες θα ανήκουν στο δυναμικό της ΑΕΚ από την 1η Ιουλίου 2010 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο Αργυρίου είναι 22 ετών (04/01/1988), ενώ ο Ματεντζίδης είναι 20 ετών (23/07/1990) και αμφότεροι αγωνίζονται στην άμυνα.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Χωρίς τον Σάββα Γκέτσογλου θα πορευτεί η ΑΕΚ στα δύο επόμενα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ.
Ο νεαρός αμυντικός μέσος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και μετά τις εξετάσεις που έκανε το Σάββατο, διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για μία εβδομάδα.

Στο κρεβάτι του πόνου θα οδηγηθεί ο Κάρλος Αραούχο προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δεξί του χέρι.
Ο Αργεντίνος αμυντικός της ΑΕΚ έχει υποστεί κάταγμα στεφοειδούς και το γεγονός οτι έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να απουσιάζει απο τα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, του έδωσε την ευκαιρία να μπει στο χειρουργείο, την Παρασκευή.


Απο εκεί και πέρα, ο Γιουσούφ Χέρσι ταλαιπωρείται απο ισχυαλγία και δεδομένου οτι δεν θα μπορέσει να παίξει στα εναπομείναντα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αναχώρησε για την Ολλανδία.

ΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ




Στον πάγκο της ΑΕΚ και για την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει να κάθεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, την απόφαση αυτή πήραν ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα.

Το Σάββατο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε ρίξει το μπαλάκι στη διοίκηση της ΑΕΚ όσον αφορά την παραμονή του. «Εγώ δεν φεύγω από την ΑΕΚ. Έφυγα δύο φορές, τρίτη δεν φεύγω. Αν η διοίκηση δεν με θέλει, ας με διώξει», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός στην «Ελευθεροτυπία» και εμφανίστηκε αβέβαιος για το μέλλον του στους «κιτρινόμαυρους»:

«Είμαι επιφυλακτικός. Οχι, δεν ξέρω αν θα δουλεύω και του χρόνου στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά έγινε μια κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα με τον πρόεδρο. Είχαμε πει ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Δεν ξέρω όμως. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον κ. Μπάγεβιτς στο εστιατόριο του δεύτερου στη Νέα Ερυθραία και τότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε δηλώσει ότι συζητήθηκε ακόμη και η προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου. Ωστόσο, 62χρονος προπονητής διέψευσε τα λεγόμενα του 36χρονου δικηγόρου. «Οχι, δεν έχουμε συζητήσει να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Αλλωστε, έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011».


Πηγή sport-fm.gr

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE