ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας στο Σίδνευ. Το πρωί (10.00 τοπική), προπονήθηκαν μόνο όσοι δεν έπαιξαν στο χθεσινό φιλικό, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία.
Ο Παναγιώτης Λαγός που υπέστη θλάση 1ου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, στην αναμέτρηση με τη Μπλάκμπερν, έκανε θεραπεία και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες. Ο Κλαούντιο Νταντόμο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.
Στη διάρκεια της απογευματινής (18.00 τοπική) προπόνησης, ο Πάπα Ντιόπ υπέστη κάκωση δεξιού προσαγωγού, ενώ ο Ράφικ Τζιμπούρ κάκωση στο δεξί τετρακέφαλο. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα επανεκτιμηθούν αύριο.
Οι Μαϊστόροβιτς και Έντερ, που είχαν κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών από το χθεσινό φιλικό, συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.
Δύο προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν και αύριο στις 10.00 και τις 18.00 (τοπικές ώρες).

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Ήταν ένα πιο δύσκολο παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο επί της Sydney FC και λόγω δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά και λόγω καιρικών συνθηκών, που έκαναν δύσκολο τον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε αγωνιστική πειθαρχία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια".

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ



Η ΑΕΚ δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μετά την νίκη απέναντι στη Σίδνεϊ, ήταν η σειρά της Μπλάκμπερν να υποκλιθεί στην ανωτερότητα των παικτών του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η "Ένωση" επικράτησε με 2-1 της Μπλάκμπερν, αλλά περισσότερο από τη νίκη, σημασία έχει το ποδόσφαιρο που έπαιξε. «Χάρμα ιδέσθαι» σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού η ομάδα του Μπάγεβιτς, που είχε διακριθέντες τους Σκόκο, Λυμπερόπουλο και Μπερνς. Οι δύο πρώτοι ήταν και οι σκόρερ για τους "κιτρινόμαυρους".

Α Ημίχρονο

2' Πρώτο σουτ του αγώνα από τον Λυμπερόπουλο, με την μπάλα να βγαίνει άουτ από τα αριστερά της εστίας του Ρόμπινσον.

8' Ψηλά άουτ το φάουλ που εκτέλεσε ο Λεονάρντο. Απογοητευτικό το χτύπημα του Βραζιλιάνου.

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Πολύ όμορφο γκολ για τον Σκόκο και την ΑΕΚ στην πρώτη όμορφη οργανωμένη ενέργειά της στην επίθεση. Ο Μπερνς έκανε κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε παράλληλη μπαλιά που την άφησε έξυπνα κάτω από τα πόδια του ο Καφές, ο "Λύμπε" που ερχόταν την έδωσε στον Σκόκο και ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα. Όμορφο δεξί πλασέ του Σκόκο, αφού προηγουμένως είχε αποφύγει με ωραία ντρίμπλα τους αμυντικούς της Μπλάκμπερν.

24' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! 2-0 από τον Λυμπερόπουλο. Δεύτερο "χτύπημα" σε τρία λεπτά για την ΑΕΚ. Πάλι από τα δεξιά ξεκίνησε την προσπάθεια ο δραστήριος Μπερνς και πάσαρα όμορφα στον Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος σέντραρε από τα δεξιά και ο "Λύμπε" έπιασε με τη μία το δεξί, γυριστό σουτ, νικώντας τον Ρόμπινσον.

Β Ημίχρονο

48' Λάθος συννενόηση στην άμυνα της Μπλάκμπερν με τον Ρόμπινσον να προλαβαίνει αρχικά τον Μπερνς και στη συνέχεια τον Σκόκο με μια παρατραβηγμένη (για τερματοφύλακα) ενέργεια.

80' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να κάνει τρία τα τέρματά της. Ο Μάκος από δεξιά βρήκε τον Σκόκο, εκείνος με τη μία πάσαρε στον ελεύθερο Λυμπερόπουλο, αλλά ο Μεσσήνιος έχασε γκολ από αυτά που δεν χάνονται! Το πλασέ του "ξύρισε" την εστία του Ρόμπινσον.

81' ΓΚΟΛ για την Μπλάκμπερν. Ο Φιλ Τζόουνς είναι αυτός που μειώνει με κεφαλιά για την Μπλάκμπερν, εκμεταλλευόμενος τη "γλυκιά" σέντρα του Πέντερσεν. Αδράνησε στη συγκεκριμένη φάση η άμυνα της ΑΕΚ.

90' Ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Μπλάνκο να επιχειρεί αμέσως το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

AEK: Σάχα, Καφές, Μαιστόροβιτς, Δέλλας, Γεωργέας (74' Γιάχιτς), Λεονάρντο (68' Ντιόπ), Μάκος, Λαγός (40' Καράμπελας), Μπερνς (73' Έντερ), Σκόκο, Λυμπερόπουλος (84' Μπλάνκο).

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Γιάκομπσεν, Τζόουνς, Χεϊνλι, Ζιβέ (41' Τσιμποντά), Έμερτον (61' Χόιλετ), Αντριους, Ν` Ζονζί (72' Ντιούφ), Όλσον, Νταν (58' Πέντερσεν), Ρόμπερτς.

Πηγή sport-fm.gr


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ



Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι στην ΑΕΚ, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Σταύρος Αδαμίδης με δηλώσεις του στο περιθώριο εκδήλωσης στην Αυστραλία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης έκανε γνωστό ότι σύντομα αναμένονται να γίνουν γνωστές οι κινήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ αλλά και της Ερασιτεχνικής, ώστε να ασκηθεί πίεση για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική έδρα της.

Η κοινή θέση των υπευθύνων ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής θέλει τους Ενωσίτες να πιέζουν για την ανέγερση ενός γηπέδου 30.000 θέσεων με 8.000 θέσεις πάρκινγκ και 5.000 τ.μ. για εμπορική χρήση.

Στις προθέσεις της ΑΕΚ είναι να αξιοποιηθεί και η έκταση του παλιού ξενοδοχείου «Μπριτάνια», το οποίο είναι απέναντι από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς.

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να βρεθεί ένας χρηματοδότης και να αγοράσουν την έκταση αυτή.

«Δεν ξεπουλάμε»

Ο κ. Αδαμίδης αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά ζητήματα του συλλόγου. Υποστήριξε ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση για την πώληση κάποιου παίκτη της ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ξεπουλήσει κανέναν, χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Πηγή sport-fm.gr

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


Ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ δήλωσε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και για την νίκη αλλά και για την εμφάνιση με δεδομένο το χρονικ΄πο σημείο: " Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και βέβαια και από την νίκη. Μην ξεχνάμε ότι ερχόμαστε από μία επίπονη προετοιμασία και βέβαια ένα κουραστικό ταξίδι και μεγάλη διαφορά ώρας με την Ελλάδα. Η ομάδα είχε καλή κυκλοφορία, δημιούργησε ευκαιρίες και έβαλε ωραία γκολ. Είμαστε σε καλό δρόμο" τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ που όμως δεν έμεινε μόνο στα καλά: " Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στο αποτέλεσμα γιατί κάναμε και κάποια λάθη στην άμυνα που πρέπει να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε. Εχουμε άλλα δύο παιχνίδια."

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ


Αφήνοντας το τζετ λαγκ να την επηρεάσει μόνο στο πρώτο 20λεπτο, η ΑΕΚ συνέτριψε με 5-3 τη Σίδνεϊ FC στον πρώτο της αγώνα στην Αυστραλία και ικανοποίησε τους φιλάθλους της στην Ελλάδα που ξενύχτησαν να τη δουν, αλλά και τους περίπου 5.000 ομογενείς στις εξέδρες. Εξαιρετική κυκλοφορία στο κέντρο και επιθέσεις-φωτιά από την τετράδα της επίθεσης. Λεονάρντο (30'), Μπλάνκο (37'), Λυμπερόπουλος (60'), Σκόκο (74') και Καφές (77') τα γκολ της «Ένωσης», που όμως παρουσίασε αδυναμίες στην άμυνα.


Α Ημίχρονο
13' Σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Μπροσκ προ του Μαϊστόροβιτς, αλλά η μπάλα περνά αδύναμα μακριά από την εστία του Αραμπατζή και άουτ.
18' Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ, με τον Λαγό να παίζει το 1-2 και να μπαίνει στην περιοχή, αλλά το πλασέ του μπλοκάρεται εύκολα από τον τερματοφύλακα της Σίδνεϊ FC.

30' ΓΚΟΛ! Η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ. Ο Λεονάρντο κάνει το 1-2 με τον Λυμπερόπουλο, ο Μεσσήνιος άσος τροφοδοτεί εξαιρετικά τον Βραζιλιάνο κι εκείνος από τα αριστερά με δεξί πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Σίδνεϊ FC. 0-1.
31' Πέναλτι για τη Σίδνεϊ FC! Χέρι του Καφέ, που έχασε τον αντίπαλό του στη φάση και προσπάθησε να απομακρύνει αντικανονικά μία σέντρα από αριστερά.
32' ΓΚΟΛ!Ο Μπροσκ στέλνει την μπάλα στο κέντρο της εστίας του Αραμπατζή και ισοφαρίζει. 1-1.
37' ΓΚΟΛ! Η ΑΕΚ ανακτά το προβάδισμα. Ο Λεονάρντο εκτελεί κόρνερ από αριστερά, ο Καφές παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα στρώνεται στον Μπλάνκο που στο δεύτερο δοκάρι τη στέλνει στα δίχτυα. 1-2.


Β Ημίχρονο
47' ΓΚΟΛ! Η Σίδνεϊ FC ισοφαρίζει από τραγικό λάθος του Αραμπατζή. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ από γύρισμα της άμυνάς του προσπαθεί να ντριμπλάρει μπροστά στον αντίπαλο επιθετικό και ο Μπροσκ με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.
51' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να ισοφαρίσει. Εξαιρετική μπαλιά του Μπλάνκο στον Λεονάρντο, που βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, πλασάρει, αλλά ο τερματοφύλακας της Σίδνεϊ FC αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
60' ΓΚΟΛ! Η ΑΕΚ κάνει το 3-2. Πολύ γρήγορη αντεπίθεση για την Ένωση, με τον Σκόκο να μπαίνει από αριστερά και να δίνει στον Λυμπερόπουλο, ο οποίος αδειάζει έναν αντίπαλό του με προσποίηση, φέρνει την μπάλα στο αριστερό και από εκεί στον ουρανό της εστίας των Αυστραλών.
74' ΓΚΟΛ! Ο Σκόκο κάνει το 4-2. Ο Λυμπερόπουλος προσπαθεί να τροφοδοτήσει τον Αργεντινό, ο Ντάνινγκ κάνει λάθος υπολογισμό στο κοντρόλ και ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ με σουτ από το ύψος του πέναλτι κάνει το 4-2.

77' ΓΚΟΛ! Το σουτ του Λυμπερόπουλου αποκρούεται, αλλά ο Καφές παίρνει το... ριμπάουντ και κάνει το 5-2.
89' ΓΚΟΛ! Η Σίδνεϊ FC μειώνει σε 5-3. Σέντρα από αριστερά και ο πανύψηλος Τιάμ, που έκανε ντεμπούτο, σκόραρε με κεφαλιά.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Λαγός, Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς (83’ Δέλλας), Γκέντσογλου, Καφές, Σκόκο (86’ Μάκος), Λεονάρντο (76’ Έντερ), Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (62’ Μπερνς).




Πηγή sport-fm.gr

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ με την επιστροφή της από την Αυστραλία θα δοκιμαστεί ο Ερίκ Γκοτιέ Μαχότο. Ο 18χρονος Γάλλος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Μπαστιά, ο Άρναρ Γκέταρσον τον εντόπισε και τον έφερε για προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα της «Ένωσης» κι αυτός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Ντανιέλ Μπατίστα., ο Μαχότο θα περάσει από το μικροσκόπιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Τον Φίλιπ Ντεγκέν προσπαθεί να αποκτήσει η ΑΕΚ. Ο 27χρονος άσος της Λίβερπουλ έμεινε ελεύθερος και η περίπτωσή του εξετάζεται από τη διοίκηση,

Πηγή sport-fm.gr


Εχθές έτυχε και πέρασα από τα Σπάτα λόγω δουλειάς και είπα να πάω να δω τι γίνεται με το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Η κατάσταση που επικρατούσε ήταν ότι υπήρχαν αρκετοί εργάτες και πολλά φορτηγά εκεί και όλα δούλευαν σε φουλ ρυθμούς.

Τα δυο κτήρια είναι σχεδόν έτοιμα προς χρήση και οι εργασίες ήταν κυρίως στην διαμόρφωση του χώρου τόσο του αγωνιστικού όσο και του γύρω χώρου από το προπονητικό κέντρο.

Οι δρόμοι που οδηγούν εκεί είναι πολύ χαλιά αλλά θα φτιαχτούν γρήγορα για να μπορεί κάποιος να πάει εκεί.

Το θετικό είναι ότι όλα πάνε καλά και οι εργασίες είναι σε φουλ ρυθμούς.

Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα δοθεί προς χρήση το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και δεν θα χρειαστεί να πάνε πάλι στους Θρακομακέδονες.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ


Στο Σίδνευ της Αυστραλίας έφτασε εχθές το μεσημέρι (περίπου 13.00 ώρα Ελλάδας) η αποστολή της ΑΕΚ, όπου τις επόμενες εννέα ημέρες θα συμμετέχει στο Sydney Festival of Football.
Την ομάδα υποδέχθηκαν περίπου 200 Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι μοίρασαν ανθοδέσμες στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Για σήμερα (24/07, 11.45 τοπική) έχει προγραμματιστεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά, στην οποία θα παρευρεθούν ο προπονητής και δύο παίκτες από κάθε ομάδα.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΥΓΕΙ

Η αισιοδοξία από τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια ήταν εμφανή κατά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ από το Ζέεφελντ της Αυστρίας.
Το βασικό στάδιο ολοκληρώθηκε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και πλέον η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία, ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.

Χθες το απόγευμα επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ από το Ζέεφελντ, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν αύριο το πρωί στις προπονήσεις. Ωστόσο, το απόγευμα θα ανεβούν ξανά στο αεροπλάνο, αυτή τη φορά με προορισμό το Σίδνεϊ. Στην Αυστραλία θα μείνουν δέκα μέρες. Εκεί η «Ενωση» θα τσεκάρει τις δυνάμεις της σε δυνατά φιλικά, όπως είναι αυτά με την Μπλάκμπερν, τη Ρέιντζερς και τη Σίδνεϊ.

Η αποστολή για την Αυστραλία είναι: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Αργυρίου, Γιάχιτς, Καράμπελας, Γεωργέας, Νταντόμο, Λαγός, Ιντζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Έντερ, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μπερνς, Παυλής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ
05:45, Σίδνεϋ F.C. - ΑΕΚ
08:00: Μπλάκμπερν - Ρέιντζερς

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
11:00: ΑΕΚ - Μπλάκμπερν
13:15: Σίδνεϋ F.C. - Ρέιντζερς

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ
10:00: ΑΕΚ - Ρέιντζερς
12:15: Σίδνεϋ F.C. – Μπλάκμπερν

Πηγή sport-fm.gr

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ





SCORE LIVE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ilie Iordake. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Το πρόγραμμα της Αυστραλίας

Δείτε αναλυτικά το επίσημο πρόγραμμα των ομάδων του Τουρνουά της Αυστραλίας.

24/07 : 11.45 Επίσημη Συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων : Sydney Football Stadium
Στην συνέντευξη θα παρευρεθούν ο προπονητής και δύο παίκτες από κάθε ομάδα


25/07 : Ημέρα Αγώνων

12.45 Sydney FC. – AEK FC

15.00 Rangers – Blackburn


26/07 : 12.00 Επίσημο Γεύμα Καλωσορίσματος
Στο γεύμα θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και των τεσσάρων ομάδων. Στο γεύμα θα γίνει και η ανταλλαγή δώρων μεταξύ των ομάδων.
Από κάθε ομάδα θα παρευρεθούν ένας διοικητικός εκπρόσωπος, ο προπονητής και μία αντιπροσωπεία παικτών.


27/07
: 13.00 Συνέντευξη Τύπου – Sheraton Hotel
Στην συνέντευξη θα παρευρεθούν ο προπονητής της ομάδας και δύο παίκτες


28/07 : Ημέρα Αγώνων

18.00 AEK FC – Blackburn

20.15 Sydney FC – Rangers

30/07 : 13.00 Συνέντευξη Τύπου – Sheraton Hotel
Στην συνέντευξη θα παρευρεθούν ο προπονητής της ομάδας και δύο παίκτες


31/07 : 10.30 Ηotel Star City – Επίσημη Εκδήλωση που κλείνει το τουρνουά


31/07 : Ημέρα Αγώνων

17.00 AEK FC – Rangers

19.15 Sydney FC - Blackburn


Οι ώρες είναι τοπικές.

Η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Αργυρίου, Γιάχιτς, Καράμπελας, Γεωργέας, Νταντόμο, Λαγός, Ιντζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Έντερ, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μπερνς, Παυλής.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ

Με άλλη μια νίκη και καλή εμφάνιση, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ τα φιλικά της προετοιμασίας της στην Αυστρία, καθώς επικράτησε σήμερα της Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ζέεφελντ με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ανέστης Αργυρίου στο 61ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ.

Α’ Ημίχρονο

5’: Μακρινή σέντρα του Δέλλα στον Λεονάρντο, ο οποίος γύρισε ωραία στον Σκόκο. Ο Αργεντινός έπιασε το σουτ στην κίνηση, με τον Κοέν να απομακρύνει δύσκολα.

14’: Σουτ του Ρεβίβο από καλή θέση, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

16’: Καλό σουτ του Φερνάντες, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

24’: Ο Μπλάνκο βρέθηκε στην περιοχή με την πλάτη στο τέρμα, γύρισε και σούταρε, σημαδεύοντας πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Β’ Ημίχρονο

47’: Σουτ του Σκόκο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

61’ (1-0): Σέντρα του Καράμπελα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στη δεξιά γωνία της περιοχής, εκεί που ο Αργυρίου κατέβασε και έπιασε εξαιρετικό σουτ, σημαδεύοντας το δεξί «γάμα» του Κοέν.

70’: Εξαιρετικό άνοιγμα του Παυλή από αριστερά στον Μπερνς, που μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά δεν σημάδεψε σωστά.

86’: Κεφαλιά του Λιέλ, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Αραμπατζή.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καφές (65’ Γκέντσογλου), Μανωλάς (65’ Ματεντζίδης), Νταντόμο (41’ Καράμπελας), Λεονάρντο (62’ Έντερ), Μάκος (65’ Ιντζόγλου), Αργυρίου (65’ Καλαμιώτης), Μπλάνκο (62’ Παυλής), Σκόκο (62’ Λαγός), Λυμπερόπουλος (62’ Μπερνς), Δέλλας (62’ Μαϊστόροβιτς).
Χάποελ Μπερ Σεβά: Κοέν, Τσεντάρ (74’ Λιέλ), Σοάρες, Γιεχιέλ, Νταβιντζάντα, Ρεβίβο (60’ Εβιατάρ), Φερνάντες (85’ Ελκαϊάμ), Νασέρ, Μόσε (46’ Γκέιμς), Μέλικσον, Λιόρ (46’ Λίνο).

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας, μετά το αρχικό ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έκαναν ασκήσεις με μπάλα "5-2", ενώ στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις σε εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ.
Ο Σανέλ Γιάχιτς που ένιωσε κάποιες μικρές ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έκανε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ.Πανταζή, ενώ ο Νίκος Γεωργέας ήταν καλύτερα σήμερα και έτρεξε μόνος του για λίγη ώρα.
Το απόγευμα (18.15 τοπική) η ομάδα δίνει το τελευταίο της φιλικό στην Αυστρία, με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Μετά το αρχικό ζέσταμα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έκαναν ασκήσεις με μπάλα "5-2", ενώ στη συνέχεια ξανά χωρισμένοι σε τρεις ομάδες έπαιζαν εναλλάξ διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Ράφικ Τζιμπούρ ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νίκος Γεωργέας που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του στο γόνατο, δεν συμμετείχε στην προπόνηση.
Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση (08.00 τοπική), ενώ το απόγευμα η ομάδα θα δώσει το τρίτο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά στις 18:15

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό τεστ της ΑΕΚ που διεξήχθη σήμερα στο Σβατς της Αυστρίας, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με 3-0. Η Ένωση πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όπου πέτυχε και τα τρία γκολ. Σκόρερ της ομάδας ήταν οι Μπλάνκο (34’) και Λυμπερόπουλος (38', 39’).

Α’ Ημίχρονο

4’: Κάθετη πάσα του Λυμπερόπουλου στον Μπλάνκο, ο οποίος σούταρε από καλή θέση με τον Θέρνμπίχλερ να μπλοκάρει τη μπάλα.

13’: Σέντρα του Γεωργέα, κεφαλιά του Λυμπερόπουλου άουτ.

20’: Ο Καράμπελας έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Καφές πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, σημαδεύοντας άουτ.

23’: Εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο, ο Δέλλας με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

34’ (1-0): Ο Γεωργέας έβγαλε σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ήταν ο Σκόκο και έστρωσε με τη μία στον Μπλάνκο, που από τη μικρή περιοχή με εξωτερικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

38’ (2-0): Ο Γκέντσογλου επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Λυμπερόπουλο και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα.

39’ (3-0): Ο Σκόκο έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και πάσαρε στον Λυμπερόπουλο, που επιχείρησε αμέσως το σουτ, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ΑΕΚ.

40’: Καλό σουτ του Σκόκο, έδιωξε σε κόρνερ ο Θέρνμπίχλερ.

44’: Ο Λεονάρντο με κάθετη πάσα, έβγαλε τον Μπλάνκο απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλά ο Αργεντινός δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Β’ Ημίχρονο

77’: Σέντρα του Έντερ, Μπερνς πήρε την κεφαλιά σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

81’: Ο Έντερ επιχείρησε μια μακρινή σέντρα προς τον Παυλή, που έπιασε πολύ ωραία το σουτ στην κίνηση, αναγκάζοντας τον Θέρνμπίχλερ να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

ΑΕΚ: Λούκατς, Γεωργέας (λ.τρ. 38' Αργυρίου, λ.τρ. 67' Ματεντζίδης), Καράμπελας (46' Λαγός), Δέλλας (46' Μανωλάς), Μαϊστόροβιτς (46' Γιάχιτς), Γκέντσογλου (46' Μάκος), Καφές (46' Ιντζόγλου), Λεονάρντο (46' Τσαμουρλίδης, 72' Φροξυλιάς), Σκόκο (46' Έντερ), Λυμπερόπουλος (46' Μπερνς), Μπλάνκο (46' Παυλής).
Σβατς: Τουρμίχερ, Έγκερν, Κ.Ρίνκερ, Στάντλερ, Λαντλ, Ράιτερ (65' Χότερ), Φόγκλερ, Χούμπερ, Μίχελερ, Κέλνερ, Κοστέντερ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ





SCORE LIVE

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ

Η απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Μετά το αρχικό ζέσταμα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και έκαναν ασκήσεις με μπάλα "5-2", στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε συνδυασμούς με τη μπάλα και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με σουτ από το όριο της περιοχής.
Οι Μπλάνκο, Σκόκο και Νταντόμο είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά προληπτικά έκαναν ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ.Πανταζή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Αλεξόπουλο. Η διοίκηση της ΠΑΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΕΚ ΘΕΤΙΚΟ


Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο φετινό φιλικό τεστ με αντίπαλο την Ουνιρέα, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Κουντλ της Αυστρίας. Η Ένωση επικράτησε 2-0, με γκολ των Λεονάρντο (31') και Δέλλα (61'), εντυπωσιάζοντας κατά διαστήματα με την απόδοσή της. Ο προπονητής της ομάδας κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς, πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Α' Ημίχρονο

7': Διαγώνιο του Σκόκο από αριστερά μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

8': Ο Λυμπερόπουλος έστρωσε τη μπάλα στον Λεονάρντο, που σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά σημάδεψε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

15': Εκτέλεση κόρνερ του Λεονάρντο, ο Σκόκο πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

18': Σέντρα του Λεονάρντο απο δεξιά, ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά σημάδεψε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

31' (1-0): Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Σκόκο, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους, μπήκε από δεξιά στην περιοχή και γύρισε στον Λεονάρντο, που με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Β' Ημίχρονο

60': Σουτ του Μαφτέι έξω από την περιοχή, έπεσε και απομάκρυνε ο Αραμπατζής.

61' (2-0): Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Δέλλα, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί "γάμα" της εστίας.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Γεωργέας (46’ Αργυρίου), Μαϊστόροβιτς (46’ Δέλλας), Μανωλάς (46’ Γιάχιτς), Λαγός (46’ Καράμπελας), Γκέντσογλου (46’ Μάκος), Καφές (46’ Ιντζόγλου), Λεονάρντο (46’ Μπερνς), Σκόκο (46’ Τσαμουρλίδης), Έντερ (46’ Παυλής, 87’ Καλαμιώτης), Λυμπερόπουλος (46’ Φροξυλιάς, 87’ Ματεντζίδης)

ΟΥΝΙΡΕΑ (Ρόνι Λεβί): Αρλάουκις, Γκάλαμαζ, Μπιλάσκο (46’ Νταλέ), Παράσιβ, Παντουρέτο, Μπραντάν, Μαρινέσκου, Σεμέντο, Μαφτέι, Φρούντζα, Μαρίν

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ο ΝΤΙΟΠ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ


Στο Ζέεφελντ έφτασε το μεσημέρι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ.
Τον υποδέχτηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Δημητριάδης.
Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ θα αρχίσει αμέσως ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων για να καλύψει το χαμένο έδαφος σε σχέση με τους νέους συμπαίκτες του κι εκτιμάται πως θα είναι απόλυτα έτοιμος σε περίπου ένα μήνα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE