ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ EUROPA LEAGUE



Η ομάδα της ΑΕΚ αναχώρησε σήμερα στις 11.00 το πρωί από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για το Σπλιτ.

Αύριο η ομάδα αντιμετωπίζει για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League την Χάιντουκ στην Κροατία.

Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 στης 8 το βράδυ.


Ο Μανόλο Χιμενέθ θα έχει στην διάθεση του , τους Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιόπ, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ








SCORE LIVE

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ?

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, χωρίς αναστολή και χωρίς δικαίωμα εξαγοράς, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας, στης 29 Σεπτεμβρίου 2009,

εν απουσία τους, στον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Ψωμιάδη, και σε δύο εξαδέλφους του, Χαρίλαος και Χαρίλαος που κρίθηκαν ένοχοι για την κατηγορία της αποδοχής εικονικών τιμολογίων.

Η κατηγορία αφορούσε κατασκευή έργων, ύψους περίπου 11 εκατ. ευρώ, για λογαριασμό της ομάδας, στους Θρακομακεδόνες, τα οποία έργα ουδέποτε έγιναν.

Το δικαστήριο μπορεί να έχει επιδικάσει αυτό το πόσο τον 11 εκατ. ευρώ να επιστραφεί στην ΑΕΚ αλλά τα χρήματα δεν έχουν πάει ακόμα στα ταμεία της ΑΕΚ.

Οι λογιστές της ομάδας τι σαΐνια είναι αυτά τα χρήματα τα είχαν βάλει στον ισολογισμό της ΑΕΚ και έβγαιναν ότι η ομάδα είχε κέρδη.

Α είναι δυνατόν !

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι πρόεδρος της Καβάλας και κυκλοφορεί Ελεύθερος και Ωραίος εδώ και ένα χρόνο.

Τι θα γίνει με αυτή την καταδίκη ? (4 χρόνια χωρίς αναστολή)

Μετά τα χρήματα ? (11 εκατ. ευρώ)

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ



Άκρως θετικά είναι τα μηνύματα για τις προθέσεις της Πολιτείας στην προσπάθεια ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια που κάνει η ΑΕΚ.

Σήμερα ο Σταύρος Αδαμίδης, μαζί με τον πολιτικό μηχανικό, Στέλιο Αγιοστρατίτη, τον βουλευτή, Γιάννη Βούρο, και άλλα στελέχη της ομάδας και της Ερασιτεχνικής συναντήθηκαν σήμερα με τον υφυπουργό.

Αφορμή για τη συνάντηση αυτή στάθηκαν κάποιες διευκρινήσεις που ζήτησε ο κ. Μωραϊτης πάνω στο πλάνο που έχει κάνει η ΑΕΚ. Το γεγονός αυτό έφερε έναν «αέρα» αισιοδοξίας στην Ένωση, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης μετά από την συνάντηση:

«Είχαμε καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση στην Πολιτεία για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό που μας ζητήθηκε σήμερα ήταν κάποιες διευκρινίσεις από το Υπουργείο», τόνισε ο κ. Αδαμίδης και συνέχισε:

«Γι’ αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ και με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, αλλά και της Ερασιτεχνικής. Το σίγουρο είναι πως η Πολιτεία και ο κ. Μωραϊτης, θέλουν την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν μας ζητήθηκε καμία αλλαγή στο σχέδιο που τους παρουσιάσαμε, παρά μόνο διευκρινίσεις. Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις στο μέλλον και συζητήσεις, αυτό όμως που είναι σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι πως η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια», κατέληξε φανερά ικανοποιημένος από την πορεία των συζητήσεων.

Πηγή sport-fm.gr

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 10.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Μετά το τέλος της ο προπονητής της ομάδας, κ. Μανουέλ Χιμένεθ, ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κροατία για να αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Χάιντουκ Σπλιτ.
Ο Παντελής Καφές και ο Σταμάτης Καλαμιώτης έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών στο ιατρικό κέντρο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.
Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιόπ, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς.
Η ομάδα αναχωρεί στις 11.00 το πρωί της Τρίτης από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για το Σπλιτ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ενόψει της αναμέτρησης με την Χάιντουκ Σπλιτ την Τετάρτη ότι για πρώτη φορά σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα δεν θα παραλάβει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας.
Παρακαλεί λοιπόν τους φιλάθλους της από την Ελλάδα να μην ταξιδέψουν μεμονωμένα για την Κροατία, όπως επίσης και όσους κατοικούν εκεί να μην μεταβούν στο γήπεδο γιατί δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ










SCORE LIVE

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ








SCORE LIVE

MVP Ο ΜΑΚΟΣ




O Γρηγόρης Μάκος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης "MVP Tassimo of the game" της αναμέτρησης ΑΕΚ-Ολυμπιακού, από τους εκπροσώπους του Τύπου που εργάστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΘΩΜΑ




Τον Θωμά Μαύρο τίμησε απόψε η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν την σέντρα του μεγάλου ντέρμπι. Ο Σταύρος Αδαμίδης παρέδωσε τιμητική πλακέτα και την κιτρινόμαυρη φανέλα με το «11» στον Μαύρο που συγκινημένος ένιωσε την ζεστασιά της ομάδας που τον έφτασε στο απόγειο της καριέρας του και του χάρισε μεγάλες στιγμές. Μόλις μπήκε στο γήπεδο ο κόσμος της ΑΕΚ άρχισε να φωνάζει το γνωστό και μυθικό σύνθημα «Ποιος, ποιος, ποιος ο Μαύρος ο Θεός» με τον παλαίμαχο άσο να συγκινείται και να δείχνει πόσο δεμένος είναι με την αγαπημένη του ομάδα…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



«Θέλω να χτίσουμε μια μεγάλη ΑΕΚ και να συνειδητοποιήσουμε ότι η φανέλα που φοράμε είναι πάντα η ίδια. Οι ποδοσφαιριστές μου δεν με απογοητεύουν ποτέ, όταν δείχνουν την κατάλληλη συμπεριφορά. Σήμερα η ΑΕΚ μπήκε από το πρώτο λεπτό για να κερδίσει και το έδειξε στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η ΑΕΚ που θέλουμε, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε πολύ και να δουλέψουμε πολύ, ώστε να μην μας λείπει το οξυγόνο στο τέλος των αγώνων. Σήμερα κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα επειδή δουλέψαμε με την καρδιά. Χρειαζόμαστε όμως κι άλλα στοιχεία. Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά θα συνεχίσω να απαιτώ από αυτούς. Θέλω μια ομάδα με φιλοδοξίες, που θα δουλεύει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Έχω υποχρέωση να δουλέψω ώστε να φτιάξουν τα πράγματα», δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ αφιερώνοντας τη νίκη και στον προπονητή τερματοφυλάκων, Σλόμπονταν Σούιτσα, και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, με περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να κρύψω τις αδυναμίες μας σαν ομάδα και η προσπάθεια που κάναμε σε όλο τον αγώνα φάνηκε στο τέλος».

«Σήμερα κερδίσαμε με την καρδιά και αυτό αξίζουν οι οπαδοί μας. Όταν έρθει ο Δεκέμβριος η ομάδα πρέπει να κάνει μια στροφή. Πριν το Δεκέμβριο η ομάδα έχει κάνει τα πρώτα βήματα για να αλλάξει. Έχουμε πάει σε ένα νέο προπονητικό κέντρο, ανανεώσαμε με τον Σκόκο και προσπαθούμε να κρατήσουμε και τους άλλος παίκτες, ενώ θέλω να ζητήσω μία προσπάθεια από τη διοίκηση και τους μετόχους για την ενίσχυση της ομάδας. Αν θέλουμε να παλέψουμε ισάξια για τον τίτλο, πρέπει να αποκτήσουμε κάποιους παίκτες, χωρίς όμως να υποβαθμίζουμε το υπάρχον ρόστερ και να υποθηκεύσουμε το μέλλον της ομάδας».

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ





Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο σημερινό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League, αφού επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 90’ ο. Μπλάνκο.


Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Ντουντού.



Α΄ Ημίχρονο

15': Σέντρα-σουτ του Γιάχιτς από τα 30 μέτρα, αποκρούει με δυσκολία ο Πάρντο.

34': Ο Μιραλάς βγαίνει μόνος του με τον Αραμπατζή, επιχειρεί να περάσει τη μπάλα από πάνω του αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μπλοκάρει.

35': Σέντρα του Μάκου, κεφαλιά του Λυμπερόπουλου, λίγο άουτ.

45+1': Σέντρα του Γιάχιτς, ο Λεονάρντο από εξαιρετική θέση δεν πιάνει καλά την κεφαλιά.

Β΄ Ημίχρονο

52': Ο Μιραλάς από τα αριστερά επιχειρεί να πλασάρει τον Αραμπατζή αλλά ο Γιάχιτς διώχνει σε κόρνερ.

57': Ο Λεονάρντο ανατρέπει τον Πάντελιτς και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Ντουντού αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

67': Σέντρα του Καράμπελα, κεφαλιά του Λυμπερόπουλου λίγο άουτ.

84': Δυνατό σουτ του Χολέμπας αποκρούει ο Αραμπατζής.

90' (1-0): Ο Ντιόπ κάνει επέλαση στην περιοχή του Ολυμπιακού, γυρίζει τη μπάλα στον Μπλάνκο και ο Αργεντινός σε κενό τέρμα ανοίγει το σκορ.

90+4': Σουτ του Πάντελιτς από καλή θέση περνάει άουτ.


ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γιάχιτς, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Μάκος (78' Γκερέιρο), Γκέντσογλου, Μπερνς (58' Μπλάνκο), Λεονάρντο, Σκόκο (72' Ντιόπ), Λυμπερόπουλος.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μοντέστο, Αβ. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μοϊσές, Ντουντού, Ρόμενταλ (86' Φετφατζίδης), Ριέρα (23' Ιμπαγάσα), Φουστέρ (46' Πάντελιτς), Μιραλάς.


ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Ανανεώθηκε πλήρως το πούλμαν που μεταφέρει την αποστολή της ΑΕΚ, αφού άλλαξε η εξωτερική πλευρά του, προστέθηκε ειδικά διαμορφωμένο τζάμι (μεμβράνες) και νέα αυτοκόλλητα χορηγών.

Επίσης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα νέα γραφικά στα matrix του Ολυμπιακού Σταδίου.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ








SCORE LIVE

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ



Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε ο προπονητής της ομάδας, κ. Μανουέλ Χιμένεθ, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Πριν το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό είχατε «πορώσει» ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας. Να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο ενόψει Ολυμπιακού;
«Εγώ δεν «πορώνω» τους ποδοσφαιριστές μου για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά τους προπονώ για να είναι φιλόδοξοι και να θέλουν να κερδίσουν. Δεν αξίζει να κερδίζουν μόνο μία μάχη. Ας χάνουμε μία μάχη, αρκεί να κερδίζουμε τον πόλεμο».

Η αυριανή μάχη είναι καθοριστική λόγω των βαθμολογικών συνθηκών που επικρατούν;
Βεβαίως. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε η διαφορά ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει αυτή την απόσταση. Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά του προϋπολογισμού μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Αν δεν κάνω λάθος είχαν 12 καινούργιους παίκτες το καλοκαίρι. Αυτοί είναι αναγκασμένο να κερδίζουν τους τίτλους και εμείς να μεγαλώνουμε, να βελτιωνόμαστε για να διεκδικήσουμε ξανά τίτλους».

Στο αυριανό παιχνίδι θα συναντηθούν δύο προπονητές από την ίδια χώρα με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Πως αισθάνεστε;
«Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι φίλος μου, συνάδελφος, συμπαίκτης και πάνω από όλα για αύριο ο μεγαλύτερος μου εχθρός. Μετά το παιχνίδι θα τον δω και θα τον αγκαλιάσω. Στο παιχνίδι είναι αντίπαλος».

Αυτή η ισπανική αναμέτρηση θα θυμίζει ντέρμπυ ισπανικού πρωταθλήματος;
«Σε πολλά παιχνίδια είχαμε παίξει αντίπαλοι με τον Ερνέστο Βαλβέρδε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως και σαν προπονητές είχαμε βρεθεί αντίπαλοι. Μπορείτε να δουλέψετε και να ψάξετε να βρείτε τα μεταξύ μας αποτελέσματα».

Πόσο σημαντική είναι για εσάς η ανανέωση του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο;
«Είναι μία μέρα χαράς σήμερα στην ΑΕΚ. Για μένα ήταν μία προτεραιότητα αυτή. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Είναι ένας από τους λόγους που επέμενα πάρα πολλές φορές ότι περιμένω να έρθει ο Δεκέμβριος. Πριν έρθει ο Δεκέμβριος βάλαμε την πρώτη πέτρα πέτρα για να χτίσουμε την καινούργια ΑΕΚ. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμη. Δεν μπορούμε να επηρεαζόμαστε συναισθηματικά. Την αυριανή ημέρα μπορεί να κερδίσουμε, αλλά μπορεί να έχουμε και αρνητικό αποτέλεσμα. Το σημαντικό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να δυναμώσουμε. Βάλαμε ωστόσο έναν πολύ σημαντικό λίθο, δίνω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και έχουμε πολύ δουλειά ακόμα να κάνουμε».

Είπατε ότι η ανανέωση αυτή είναι ο πρώτος λίθος. Ποιος είναι ο επόμενος;
«Έχουμε δουλειά να κάνουμε, αλλά ο κ. Αδαμίδης ήξερε ότι η ανανέωση του Σκόκο ήταν για εμένα προτεραιότητα και έκανε αυτό που μου υποσχέθηκε. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να δουλέψουμε. Δεν είναι εύκολο να πάρουμε κεφάλια, όπως πολλοί θέλετε να πιστεύετε. Από την ΑΕΚ θα φύγουν παίκτες που δεν έχουν την πυγμή να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να δυναμώσουμε. Θέλουμε παίκτες για να γίνουμε δυνατοί και στις τρεις διοργανώσεις. Θέλω να φτιάξουμε μία ομάδα για την επόμενη χρονιά, αν δεν καταφέρουμε κάτι φέτος. Αν παίζουμε με 16-17 ποδοσφαιριστές σε τρεις διοργανώσεις θα πρέπει να τους πιέζουμε να επανέρχονται γρήγορα. Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα παλέψουμε. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία και πρέπει να δώσουμε συνέχεια σε αυτή».

Στους τελευταίους αγώνες οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Έχετε να δώσετε κάποιο μήνυμα από την πλευρά σας;
«Για αυτό θεωρώ ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είναι οι καλύτεροι από όλους. Γιατί όσοι έρχονται στο γήπεδο είναι έξυπνοι. Η ΑΕΚ δεν είναι μία ομάδα που έχει αρνητικά αποτελέσματα. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που πετύχαμε κάτι. Πρέπει να βάλουμε ένα στόχο σε αυτό. Σήμερα κάναμε μία αλλαγή, καταφέραμε και ανανεώσαμε με τον Σκόκο. Δεν γίνεται να σηκώσουμε κανένα κτίριο, να κάνουμε τίποτα αν δεν δουλέψουμε σκληρά. Είμαστε σε μία φάση δημιουργίας. Θεωρώ πολύ έξυπνο τον κόσμο της ΑΕΚ και είναι ο μεγαλύτερος κριτής. Τους χρειαζόμαστε πάντα. Πρέπει να απαιτούμε από τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο τα πάντα. Πρέπει να δείχνουμε τι είμαστε, ποιοι είμαστε, τι θέλουμε. Πρέπει να τα δίνουμε όλα. Επειδή θεωρώ ότι ο κόσμος είναι πιστός στην ομάδα μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πιστεύουμε σε αυτούς. Αυτοί ξέρουν να εκτιμήσουν ποιοι είμαστε και αν τα δίνουμε όλα. Τα αποτελέσματα κάποιες φορές έρχονται κόντρα στη ροή του αγώνα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ




Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 10.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Μετά το τέλος της ο προπονητής της ομάδας, κ. Μανουέλ Χιμένεθ, ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Παντελής Καφές, ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο Χρήστος Πατσατζόγλου και ο Σταμάτης Καλαμιώτης συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών στο ιατρικό κέντρο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.
Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ










SCORE LIVE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ




Ολοκληρώθηκε χθεσινή η προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 10.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο και ο Σεμπάστιαν Σάχα έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.
Ο Παντελής Καφές, ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο Χρήστος Πατσατζόγλου και ο Σταμάτης Καλαμιώτης συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών στο ιατρικό κέντρο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Με την ομάδα προπονήθηκαν ο υπό δοκιμή 21χρονος Φινλανδος μέσος Xhevdet Gela και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων (U-20) Κωνσταντίνος Βλάχος.
Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30. Mετά το τέλος της, στις 12.30, ο κ. Μανουέλ Χιμένεθ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ


«ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ –
ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ»

ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αργοστολίου αρ. 15, και εκπροσωπείται νόμιμα, σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 17 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 π.μ. στο υποκατάστημα της εταιρίας επί της οδού Γράμμου αρ. 69-71, ισόγειο, Μαρούσι, προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 30ης Εταιρικής Χρήσης από την 1η Ιουλίου 2009 μέχρι την 30 Ιουνίου 2010, μαζί με την Έκθεση Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και το πιστοποιητικό ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή, καθώς και των λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση που έληξε στις 30/6/2010.
3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση από την 1η Ιουλίου 2010 μέχρι την 30 Ιουνίου 2011 και καθορισμός της αμοιβής τους.
4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του νόμου 2190/1920.
5. Αποκλεισμός των παλαιών μετόχων από την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης κατά την ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
6. Κωδικοποίηση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.
7. Διάφορες ανακοινώσεις.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ως άνω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο ταμείο της εταιρίας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρίας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και τα έγγραφα της πληρεξουσιότητας τυχόν αντιπροσώπων, στο ταμείο της εταιρίας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Αθήνα, 23/11/2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Σταύρος Αδαμίδης

«ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ –
ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ»

ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αργοστολίου αρ. 15, και εκπροσωπείται νόμιμα, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 23 Απριλίου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. στο υποκατάστημα της εταιρίας επί της οδού Γράμμου αρ. 69-71, όροφος β’, Μαρούσι, προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του νόμου 2190/1920.
2. Αποκλεισμός των παλαιών μετόχων από την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης κατά την ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
3. Τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρίας στα πλαίσια της εναρμόνισης αυτού με τις διατάξεις του κωδικοποιημένου νόμου 2190/1920 "Περί ανωνύμων εταιρειών και άλλες διατάξεις" ως ισχύει μετά την τροποποίησή του με το Ν. 3604/2007, ως προς τα άρθρα που δεν έχουν ήδη τροποποιηθεί-εναρμονιστεί.
4. Κωδικοποίηση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.
5. Έγκριση σύμβασης σχετικά με το προπονητικό κέντρο και παροχής εξουσιοδότησης για την υπογραφή της (& τυχόν τροποποιήσεων αυτής) στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.
6. Η συμμετοχή του φιλάθλου σε κάθε επίπεδο συναπόφασης και εξουσίας της εταιρίας.
7. Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.


Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο ταμείο της εταιρίας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρίας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και τα έγγραφα της πληρεξουσιότητας τυχόν αντιπροσώπων, στο ταμείο της εταιρίας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Αθήνα, 29/03/2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Σταύρος Αδαμίδης

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ




Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 10.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Σε αυτή συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων (U-20) Νίκος Εγγλέζου, Χρήστος Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Βλάχος.
Ο Ίσμαελ Μπλάνκο και ο Σεμπάστιαν Σάχα έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Ο Παντελής Καφές, ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο Χρήστος Πατσατζόγλου και ο Σταμάτης Καλαμιώτης συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών στο ιατρικό κέντρο.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Με την ομάδα προπονήθηκε και ο υπό δοκιμή 21χρονος Φινλανδος μέσος Xhevdet Gela. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ















SCORE LIVE

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ


Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 10.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο υπέστη διάταση αριστερού οπίσθιου μηριαίου και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.
Ο Παντελής Καφές, ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο Σεμπάστιαν Σάχα και ο Χρήστος Πατσατζόγλου έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπειών στο ιατρικό κέντρο. Ο Σταμάτης Καλαμιώτης και ο Δημήτρης Φροξυλιάς υπέστησαν κάκωση αριστερών προσαγωγών στον αγώνα της ομάδας Νέων με την Καβάλα.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.



Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Παντελής Καφές, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Καβάλα θα εκτίσει την ποινή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (27/11) για την 12η αγωνιστική.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ













SCORE LIVE

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την πρωτοβουλία της να βραβεύει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με πολυετή προσφορά στον σύλλογο και το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 27/11, 19.30) είναι αφιερωμένο στον μεγάλο σκόρερ Θωμά Μαύρο.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Σταύρος Αδαμίδης, θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στον κ. Μαύρο, ο οποίος με τη σειρά του θα βραβεύσει τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης μετά τη λήξη της.

Ο Θωμάς Μαύρος ήρθε στην ΑΕΚ το 1975 από τον Πανιώνιο και ξεκίνησε να αγωνίζεται την περίοδο 1976-77, όταν η ομάδα έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA με τον ίδιο να σημειώνει τρία καθοριστικά γκολ. Έμεινε στον σύλλογο μέχρι το 1987 και στο μεσοδιάστημα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (1978, 1979), δύο Κύπελλα (1978, 1983), τρεις φορές τον τίτλο του πρώτου σκόρερ (1978, 1979, 1985) και το ασημένιο ευρωπαϊκό παπούτσι το 1979.

Είναι ο αρχισκόρερ στην ιστορία της Α΄ Εθνικής, με 260 γκολ (τα 174 με την ΑΕΚ) και κατά κοινή παραδοχή ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός της τελευταίας 35ετίας.



Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίον υπεβλήθη ο Παντελής Καφές επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής. Ο Χρήστος Πατσατζόγλου έχει θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και ο Σεμπάστιαν Σάχα θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε σήμερα πρόγραμμα θεραπειών στο ιατρικό κέντρο.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ









SCORE LIVE

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ




"Δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα δώρα, να χαρίζουμε τόσα πολλά στον αντίπαλο. Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, χαρίσαμε πολλά και όταν ξυπνήσαμε ήταν πλέον πολύ αργά" είπε αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Ερωτώμενος για το αν η ΑΕΚ μπορεί ακόμη να διεκδικήσει τον τίτλο, ήταν αποκαλυπτικός: "Η ομάδα έχει 16 χρόνια να πάρει τίτλο. Ας γίνουμε λίγο σοβαροί και ρεαλιστές. Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει πρώτα να γίνουμε ανταγωνιστικοί, να σοβαρευτούμε και να γίνουμε ομάδα".

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ 2-1


Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Καβάλα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ της ΑΕΚ, η οποία αγωνίστηκε για 20 λεπτά με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Παντελή Καφέ ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές, σημείωσε στο 85' ο Νάτσο Σκόκο.

Α΄ Ημίχρονο

1': Ο Βουτσίτσεβιτς βγαίνει μόνος του με τον Σάχα αλλά το πλασέ του περνάει πάνω από το δοκάρι.

14' (1-0): Ο Βουτσίτσεβιτς εκμεταλεύεται ωραία σέντρα του Αμπντούν και ανοίγει το σκορ με κεφαλιά.

22': Μετά από συνδιασμό Ονουάτσι-Βουτσίτσεβιτς ο δεύτερος σουτάρει στην κίνηση αλλά ο Σάχα αποκρούει εντυπωσιακά.

34': Ο Λαγός γυρίζει στον Έντερ αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου από καλή θέση κοντράρει στα σώματα.

35': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο, ο Γκαλίνοβιτς διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

45+1': Ο Ονουάτσι βγαίνει μόνος του με τον Σάχα αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ κάνει καλή έξοδο και αποκρούει.

Β΄ Ημίχρονο

46' (2-0): Μετά από σέντρα του Αμπντούν ο Ονουάτσι διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων.

61': Εκτέλεση φάουλ του Ντιέ, ο Σάχα διώχνει σε κόρνερ.

66': Ο Μπλάνκο από καλή θέση δεν καταφέρνει με πλασέ να νικήσει τον Γκαλίνοβιτς.

85' (2-1): Μετά από κάθετη πάσα του Γκέντσογλου ο Σκόκο μπαίνει ωραία στην περιοχή της Καβάλας και κάνει το 2-1 με δεξί σουτ.


Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (57' Σιόντης), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο, Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι, Βουτσίτσεβιτς (75' Ντικρόκ)


ΑΕΚ: Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Γιάχιτς, Πατσατζόγλου (46' Γκέντσογλου), Κάφες, Μάκος, Λεονάρντο (55' Λυμπερόπουλος), Μπερνς, Έντερ (46' Σκόκο), Μπλάνκο

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ


Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στης 7.30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2, στο «Ανθή Καραγιάννη» την Καβάλα.

Οι πολλές απουσίες για ένα ακόμα παιχνίδι πονοκεφαλιάζουν τον Μανόλο Χιμένεθ.

Εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Τζεμπούρ, ο Ντιόπ και οι τιμωρημένοι Μανωλάς και Δέλλας, ενώ οι Λυμπερόπουλος και Σκόκο δεν είναι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Η αποστολή της ΑΕΚ είναι Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Ιντζόγλου.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ








SCORE LIVE

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 12.00 στο νέο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Μετά το τέλος της ο προπονητής της ομάδας, κ. Μανουέλ Χιμένεθ, ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Καβάλα για να αντιμετωπίσουν την Κυριακή την ομόνυμη ομάδα.
Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Ιντζόγλου.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ








SCORE LIVE

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 10.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ο Σανέλ Γιάχιτς υπέστη ένα ελαφρύ τράβηγμα, προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και θα επανεξεταστεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12.00.


Το Σάββατο στη 13.00 ο προπονητής της ΑΕΚ, κ. Μανουέλ Χιμένεθ, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα. Η προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στις 12.00, είναι κλειστή για κοινό και δημοσιογράφους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ


Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ – Ολυμπιακός (Σάββατο 27/11, 19:30 μ.μ.). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία:

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210
• aekshop 2: Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525784
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482
• aekshop 6: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210-9735470

Από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου εισιτήρια θα πωλούνται και από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 11:00-18:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν όλα τα εκδοτήρια ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης, από 11:00 τις έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ και εκδοτήριο θύρας 12, από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aekfctickets.gr ή καλώντας στα τηλέφωνα 210-8056740 και 801 100 21-21 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:30 - 17:30). Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου θα μπορούν να τα παραλάβουν από ειδικά ταμεία, προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας και την ταυτότητά τους στα παρακάτω εκδοτήρια:

εκδοτήριο Ειρήνης, εκδοτήριο Μπάσκετ και εκδοτήριο Θύρας 12

Αυτά θα λειτουργήσουν μόνο την ημέρα του αγώνα από τις 16:30 μ.μ. μέχρι και 10’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 15, 16, 17, 34 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 4, 5, 6, 12, 13, 14, 31 : 30€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 7, 8, 9, 10, 11 : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρα 29 : 70€ (Παιδικά 25€)
Θύρες P1, P2 : 130€ (Παιδικά 40€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ








SCORE LIVE