ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ


Μετά από δύο εβδομάδες περίπου, η αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενόψει των αγώνων πλέι οφ του Europa League. Οι παίκτες της «Ένωσης» έχουν πάρει ρεπό μέχρι την Τρίτη από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θέλει να τους δώσει χρόνο να χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» του ενόψει της συνέχειας, αρχής γενομένης, του φιλικού με την Κέρκυρα την Τετάρτη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου.
Η πώληση θα γίνεται ΜΟΝΟ από το τμήμα εισιτηρίων του ΟΑΚΑ, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.30 - 17.30.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑΣ, ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

ΩΡΑ










ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ


Με ισοπαλία ολοκλήρωσε η ΑΕΚ τα φιλικά προετοιμασίας στη Σλοβενία, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ραντ. Οι Σέρβοι προηγήθηκαν στο 21' με τέρμα του Στογίλκοβιτς αλλά στο 33' ο Μπέλεκ ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καράμπελα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σλοβένος Darjan Kovasic.

ΑΕΚ: Aραμπατζής, Γεωργέας (54' Κοντοές), Δέλλας (59' Χέλγκασον), Μανωλάς (74' Αγκιρίμπα), Καραμπελάς (44' Εγγλέζου), Μάκος (54' Καφές), Γκέντσογλου (74' Κατσέτης), Χοσέ Κάρλος (67' Κλωναρίδης), Λυμπερόπουλος (59' Λεονάρντο), Γκούντγιονσεν (54' Σιαλμάς), Μπέλεκ (59' Νικόλτσης).
Ραντ: Ντανίλοβιτς, Κόσοριτς, Πάγιοβιτς, Μίτροβιτς, Λέκοβιτς, Μιλινόγιεβιτς, Στανόγιεβιτς, Πέροβιτς, Στογίλκοβιτς, Άντριτς, Κόγιτς.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑΣ, ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

ΩΡΑ









ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ


Διπλή προπόνηση, στις 08.30 και στις 18.15 περιελάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής. Όλοι οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑΣ, ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

ΩΡΑ









ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ



Διπλή προπόνηση, στις 08.15 και στις 11.30 περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης. Στην πρώτη, η οποία διεξήχθη στο δάσος του Μοράβσκε Τόπλιτσε, δεν συμμετείχε ο Σάββας Γκέντσογλου λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά κνήμη.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 08.30.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:



ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΧ. ΜΠΕΟΣ: Δείτε το σκεπτικό εδώ:



ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ, ΧΡ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ - Ι. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ : Δείτε το σκεπτικό εδώ:


ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ




Στη Β' Εθνική υποβιβάζονται ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που εξεδόθη στις 4:50 τα ξημερώματα της Πέμπτης και μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6!



Εκτός ποδοσφαίρου εφ' όρου ζωής οι Μάκης Ψωμιάδης και Αχιλλέας Μπέος! Από 300.000 ευρώ πρόστιμο η κάθε ΠΑΕ και από 90.000 ευρώ στα πρόσωπα! Αθώος ο Γιάννης Παπακώστας! Σώζονται Λάρισα και Πανσερραϊκός!

Έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε τον υποβιβασμό των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, "δια της καταλήψεως της τελευταίας θέσης στον βαθμολογικό πίνακα"! Αυτό προφανέστατα σημαίνει πως (όπως συνέβη με την υπόθεση του Ηρακλή και την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης) η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός ανεβαίνουν δύο θέσεις και διατηρούνται στην κατηγορία! Από τη στιγμή, άλλωστε, που υπάρχει δικαστική απόφαση, η επικύρωση της βαθμολογίας δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο.

Παράλληλα, στις δύο ΠΑΕ επιβλήθηκε και πρόστιμο 300.000 ευρώ έκαστη.

Στον Αχιλλέα Μπέο και τον Μάκη Ψωμιάδη επιβλήθηκαν οι ποινές: α) απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής, β) απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ' όρου ζωής και γ) πρόστιμο 90.000 ευρώ.

Για την Καβάλα, εξάλλου, η πειθαρχική δίωξη για παραβάσεις του κανονισμού περί ντόπινγκ κηρύχθηκε άκυρη, ενώ ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας απαλλάχθηκε όλων των κατηγοριών.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στο Europa League, αυτή δεν κινδυνεύει μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Αν η ποινή διατηρηθεί και σε δεύτερο βαθμό, τότε η UEFA αναμένεται να αποφασίσει τον αποκλεισμό των Βολιωτών από την Ευρώπη, καθώς όπως έχει επανειλημμένως τονιστεί, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα κινηθεί μόλις υπάρξουν αποφάσεις από τα αθλητικά δικαστήρια.

Όλες οι ποινές είναι εφέσιμες. Αν οι εφέσεις υποβληθούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή, τότε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα έχει συνεδριάσει και θα έχει κρίνει την υπόθεση τελεσίδικα.

Πηγή sport-fm.gr

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑΣ, ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

ΩΡΑ










ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ


Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Καραμπουκσπόρ, σε μια αναμέτρηση όπου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έχασε αρκετές ευκαιρίες για τη νίκη. Διαιτητής ήταν ο Σλοβένος Stefan Fekonja.
AEK: Κωνσταντόπουλος (67' Αραμπατζής), Γεωργέας (46' Κοντοές), Δέλλας (58΄Χέλγκασον), Μανωλάς, Καράμπελας (79’ Εγγλέζου), Μάκος (77΄Αγκιρίμπα), Καφές (58' Κλωναρίδης), Λαγός (46' Σιαλμάς), Χοσέ Κάρλος (77΄Γκερέιρο), Γκούντγιονσεν (46' Μπέλεκ), Λυμπερόπουλος (55' Λεονάρντο).
Καραμπουκσπόρ: Τόμιτς, Οζγκένκ, Ντεουμί, Νίκολιτς, Σέριτς, Γιουτσέ, Τόζο, Κεμπέ, Χικμέτ, Τασκιράν, Ισά.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ


Ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας άφησε ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ παραδέχθηκε ότι υπήρξαν αλλοιωμένα πρωταθλήματα…

«Εάν πιστεύουμε ότι για κάποιους λόγους πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο θα το εξετάσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του υπουργού Πολιτισμού για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος και διευκρίνισε ότι οι αλλαγές για το νέο πρωτάθλημα θα γίνουν κατά τη διάρκεια όλης της νέας αγωνιστικής σεζόν και πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η Δικαιοσύνη να συνεχίσει την δουλειά της και να πάρει αποφάσεις για το ποδόσφαιρο έστω και κατά τη διάρκεια της σεζόν, ακόμη κι αν αυτές την χρονική στιγμή που θα ληφθούν μπορούν να διαμορφώσουν μια κατάσταση στο πρωτάθλημα.

«Υπήρξαν αλλοιωμένα…»
«Βεβαίως. Υπήρξαν αλλοιωμένα πρωταθλήματα», ήταν η απάντηση του κ. Γερουλάνου σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν κατά τη γνώμη του στο παρελθόν υπήρξαν στημένα πρωταθλήματα… «Αυτά που έχουμε δει, μέχρι τώρα δεν αρμόζουν στο είδος του αθλητισμού που θέλουμε να έχουμε στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Θέμα: Σύνδεσμοι
Ο υπουργός Πολιτισμού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου έκανε γνωστή την απόφαση για την αναστολή της λειτουργίας των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών. Στη σημερινή του συνέντευξη σχολίασε για το θέμα… «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα στήθηκε σε λάθος βάσεις. Και οι σύνδεσμοι αυτοί, είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Θέλουμε να φτιάξουμε συνδέσμους που αντί για πηγή διαφθοράς θα αποτελέσουν πηγή στήριξης των ομάδων», υποστήριξε. «Οι σύνδεσμοι δεν θα έχουν νομική υπόσταση. Θα έχουν σύνδεση με τις ομάδας, θα λογοδοτούν σε αυτές και την Πολιτεία. Μου κάνει εντύπωση ότι οι περισσότεροι ασχολούνται με τις Λέσχες, ακόμη και μετά από ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

«Πρέπει να ξέρουν ότι θα μπουν φυλακή»
Ιδιαίτερη ήταν αναφορά του κ.Γερουλάνου στο θέμα των επεισοδίων στο γήπεδα… «Κάποιος που εμπλέκεται συνεχώς σε επεισόδια πρέπει να ξέρει ότι θα πάει φυλακή. Αυτός δεν πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος και πρόσθεσε: «Τώρα δεν μπαίνει ποτέ κανένας».

Βοήθεια από… Κολίνα
Ο Παύλος Γερουλάνος παραδέχθηκε ότι έχει κλονιστεί η αξιοπιστία της διαιτησίας, ειδικότερα από την στιγμή που υπάρχουν και ...αποδείξεις και στάθηκε στην βοήθεια του Πιερλουίτζι Κολίνα. «Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα πάρει χρόνο. Θα πάρει χρόνο για να χτιστεί και η αξιοπιστία μεταξύ φιλάθλων και διαιτησίας. Γιατί εάν μέχρι τώρα αμφισβητούσαν τη διαιτησία τώρα έχουν περισσότερα στοιχεία για να το κάνουν. Εδώ, λοιπόν, ήρθε ο κ.Πλατινί και μας λέει. ‘’Έχουμε τον κ.Κολίνα ο οποίος έχει εμπειρία και ένα ολόκληρο επιτελείο που δουλεύει πάνω στη διαιτησία και θα βοηθήσει’’.

Πηγή sport-fm.gr

ΤΕΛΟΣ Ο ΝΤΙΟΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Μετά την χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με τον Σταύρο Αδαμίδη δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα του Σενεγαλέζου ο οποίος ζήτησε νέα άδεια από την ομάδα λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με την εγκυμοσύνη της η σύζυγος του. Έτσι η αποχωρήσει του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ από τη ΑΕΚ είναι πλέον δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ



Νέα που επιτρέπουν -συγκρατημένη έστω- αισιοδοξία ήρθαν από την περιπέτεια της υγείας του Κώστα Νεστορίδη!
Ο «θρύλος» της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη (και διάρκειας 4,5 ωρών) επέμβαση πολύποδα στο έντερο.
Παρόλο, λοιπόν, που παραμένει στην εντατική του Ιατρικού Κέντρου Περιστερίου, αναμένεται μέχρι αύριο το πρωί να επιστρέψει στο δωμάτιο του.
Μιλώντας με τη σύζυγό του, Ελένη, τα μέλη της οικογένειάς του και τον Στέλιο Σεραφείδη -που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του- οι γιατροί παρουσιάζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του «Νέστορα», αλλά και εντυπωσιασμένοι από το ψυχικό του σθένος.
Μετά την επιστροφή, δε, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ο παλαίμαχος άσος θα μπορεί να δεχθεί τις επισκέψεις των δεκάδων φίλων (ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης) που εξέφρασαν την επιθυμία να τον δουν από κοντά.

Πηγή sport-fm.gr

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Το τρίτο φιλικό ματς θα δώσει σήμερα στης 19.00 η ΑΕΚ με αντίπαλο την Τουρκική Καραμπουκσπόρ ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με τους Κωνσταντόπουλο, Γεωργέα , Μανωλά , Δέλλα , Καράμπελα , Μάκο , Κλωναρίδη, , Χοσέ Κάρλος , Λυμπερόπουλος , Γκούντγιονσεν , Μπέλεκ.

Με τους περισσοτέρους από αυτούς να είναι οι βασικοί στους οποίους θα στηριχθεί ο προπονητής για την νέα ΑΕΚ .

Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Conn-X.

Στις 8 Αυγούστου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρος Αδαμίδης θα επισκεφθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη.

Στα 6700 έχει φτάσει ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας μέσα σε τρεις μέρες πουλήθηκαν 700 εισιτήρια πάντως η κίνηση δεν είναι και πολύ καλή όπως θα ήθελαν στην ΑΕΚ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑΣ, ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

ΩΡΑ










ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ



Διπλή προπόνηση, στις 08.30 και στις 18.15 περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης. Οι Παντελής Καφές (πρωινή), Στιβ Μπέλεκ (απογευματινή), Νέιθαν Μπερνς και Μαυρουδής Μπουγαϊδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.
Ο Σάββας Γκέντσογλου αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στη δεξιά κνήμη στην πρωινή προπόνηση και δεν συμμετείχε στην απογευματινή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 και στης 19.00 θα γίνει το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Τουρκική Καραμπουκσπόρ.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ


Από άλλο ένα βαρύ συμβόλαιο απαλλάχθηκε η ΑΕΚ αφού ο Κλαούντιο Νταντόμο συμφώνησε για δύο χρόνια με την ομάδα του Εργοτέλη.

Μετά και τον Κλαούντιο Νταντόμο το μοναδικό βαρύ συμβόλαιο που θέλει να απαλλαχθεί η ΑΕΚ είναι του Ρότζερ Γκερέιρο αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει ακόμα και όπως όλα δείχνουν ότι ο Ρότζερ Γκερέιρο θα παραμείνει στην ΑΕΚ.