ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ 


Οι λόγοι που έφτασε σε αυτήν την κατάσταση η ΑΕΚ είναι πολλοί .
Αυτοί που φταίνε είναι πολλοί επίσης θα πληρώσουν όμως?
Το 2004 η ΑΕΚ μπήκε στο άρθρο 44 και διακανονιστήκαν τα χρέη προς το δημόσιο και κάποια άλλα σβηστήκαν . Όλοι μας είπαμε ότι κάποιοι έβαλαν μυαλό και πως από εδώ και περά δεν θα γίνουν τα ίδια λάθη και θα δούμε κάτι διαφορετικό από αυτούς και ότι η ομάδα μας δεν θα ξαναβρεθεί σε αυτήν την θέση .
Ο Ντέμης ένας άνθρωπος που γνώριζε το τι συμβαίνει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο ξεκίνησε με κάποιους άλλους μια νέα αρχή. Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο σοφός λαός μας έτσι έγινε και με την ΑΕΚ , η αρχή ήταν δύσκολη προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα.. Ένα ματς Με τον Ιωνικό το 0-1 στο ΟΑΚΑ και τα μπλουζάκια στο ΑΕΚ  EMPIRE ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα  ήταν τυχαίο η …………….. προσωπικά δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίο.
Η κόντρα με τους οργανωμένους στο Λεβαδειακός – ΑΕΚ .
Η ¨αποχώρηση¨  του Ίλια Ίβιτς από τεχνικός σύμβουλος με τον τότε προπονητή Φερέρ να τα αναλαμβάνει όλα.
Τα χρήματα που πήραν από το Champions League και τα χρήματα περίπου 15 εκατ.  ευρώ που έβαλαν οι μέτοχοι είπαμε ότι η ΑΕΚ θα κάνει κάτι καλό άλλα άρχισαν τα προβλήματα και τα χρήματα να μην πήγαν εκεί που έπρεπε.
Στο τέλος της προεδρίας του έφερε τα φιλαράκια του στην ΑΕΚ Δώνη , Μπασινά που δεν κατάφεραν να σταθούν στην ΑΕΚ και να φύγουν νωρίς από την ομάδα.
Έτσι ήρθε η κόντρα με τον κόσμο της ομάδας και τελικά αποχώρησε από πρόεδρος της. Μετά από ακλούθησαν κάποιοι άλλοι πρόεδροι (Θανoπουλος , Κιντής,Αδαμίδης , Δημητρέλος ) που δεν ήξεραν η δεν μπορούσαν να είναι σε αυτή την θέση αι τα πράγματα πήραν την κατιούσα σε όλα τα θέματα και βέβαια στα οικονομικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου