ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ 

Οι μαύρες σελίδες για την ΑΕΚ συνεχίζονται , και πολύ φοβάμαι ότι θα ακολουθούσουν και άλλες. Στο ποδόσφαιρο έχουμε 5 μέρες προθεσμία για να καταβάλουν στην Εφορία 1.250.000 ευρώ τα 900.000 ευρώ υπάρχουν αυτήν την στιγμή στα ταμεία της άρα πρέπει να βρει άλλες 350.000 ευρώ  για να μπορέσει η ομάδα να πάρει στην φορολογική ενημερότητα για την έχει στο φάκελο που θα καταθέσει στην ΕΠΟ ώστε να πάρει την αδειοδότηση για να μπορεί να συμμετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα.
Ο Ανδρέας Δημητρέλος  μετά τις  επαφές του με το  ΙΚΑ είχαν ως αποτέλεσμα να δοθεί τελικά ασφαλιστική ενημερότητα στην ΠΑΕ.


 
 Στο Μπάσκετ η ομάδα αδυνατούσε να καλύψει τα 2.000.000 ευρώ  που χρειάζονταν για να μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής και να αγωνιστεί στην Α2. Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να δηλώσει  συμμετοχή στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β Εθνικής.
Θέλω να θέσω δυο ερωτήματα σαν φίλαθλος της ΑΕΚ.
Που είναι οι «επώνυμοι»  ΑΕΚΑΡΕΣ να βοηθήσουν οικονομικά την ΑΕΚ ?
Η δίκη με τον Αγαπούλα γιατί αναβλήθηκε ? αφού ήταν να γίνει τώρα υπάρχει κάποιος σκοπός? Αφού εάν γινόταν τώρα και η ΑΕΚ έπαιρνε κάποια εκατομμύρια που της έχουν επιδικαστεί και θα λύνονταν πολλά προβλήματα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου