ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ Bild ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΛΑ


Αφιέρωμα της Bild: Συμβολική φιγούρα για την Ελλάδα της κρίσης και της διαφθοράς

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ο μεγαλύτερος απατεώνες στην Ελλάδα και σχεδόν συμβολική φιγούρα για πόσα χρόνια στη χώρα κατέβηκαν σε κρίση και τη διαφθορά. Ο γιος ενός ιερέα επέτρεψε στον εαυτό του ένα πράγμα μετά το άλλο και δεν έπρεπε να λογοδοτήσει για αυτήν.

Μέχρι και τη Γερμανία έφτασε η φήμη του πολυσυζητημένου Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές των Σκοπίων. Με τίτλο «Αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας της Ελλάδας», η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι μια «σχεδόν συμβολική φιγούρα» για την Ελλάδα της κρίσης και της διαφθοράς και υπενθυμίζει ότι πρόκειται για τον γιο ενός ιερέα που κατέληξε να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να έχει ποινικές κυρώσεις.

Η εφημερίδα κάνει εκτενή αναφορά στη δράση του Μάκη Ψωμιάδη στο χώρο του ποδοσφαίρου, χαρακτηρίζοντας τον «κάτι σαν θεό» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με επιθετικές διαθέσεις απέναντι στους παίκτες των ομάδων του.

Στο δημοσίευμα, γίνεται αναφορά και στο περιστατικό, που είχε καταγγείλει ο Ντέμης Νικολαΐδης, ότι είχε στείλει ομάδα μπράβων να απειλήσουν τον τότε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ότι θα του σπάσουν τα πόδια αν δεν αλλάξει συνήθειες ώστε να πηγαίνει για ύπνο νωρίτερα!

Επικαλούμενη ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, η Bild επισημαίνει το ποινικό μητρώο του Μάκη Ψωμιάδη: λαθρεμπόριο, εκβιασμοί, απαγωγές, δωροδοκία, απάτες, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα χρήματος.

Τέλος, η εφημερίδα θυμίζει την φαρσοκωμωδία τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στην αποκορύφωση του σκανδάλου των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου, όταν συνελήφθη για υπόθεση με παλιότερες του καταδίκες αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, χωρίς καν το περιορισμό εξόδου από τη χώρα, με αποτέλεσμα ως γνωστόν να διαφύγει στα Σκόπια όπου συνελήφθη εκ νέου μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του, την ώρα που έπινε τον καφέ του.


Πηγή newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου