ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Την αποσύνδεση της μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ σε θέσεις που «πονάει» από τις ενδεχόμενες πωλήσεις δικών της παικτών αποφάσισαν οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ.

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς αποτέλεσε το κύριο αντικείμενο της συνάντησης των Πέτρου Παππά και Νίκου Νοτιά με τον Σταύρο Αδαμίδη, με άπαντες να συμφωνούν πως η απόκτηση αμυντικού μέσου και αριστερού μπακ -που έχουν οριστεί ως προτεραιότητες από το τεχνικό τιμ- δεν πρέπει να εξαρτηθεί από την παραχώρηση κάποιου από τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Η απόφαση αυτή, λοιπόν, διατηρεί «ζεστή» την υπόθεση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ (για τον οποίο θα συνεχιστεί το παιχνίδι τακτικής με την Πόρτσμουθ, ώστε να αποκτηθεί ως ελεύθερος), ενώ θα εντείνει τις προσπάθειες που ήδη γίνονται για την ανεύρεση αξιόπιστης λύσης στα αριστερά.

Την ίδια ώρα δεν άλλαξε κάτι στο «μέτωπο» των υπό παραχώρηση παικτών (Σκόκο, Μπλάνκο, Τζεμπούρ), η πώληση των οποίων δεν θα επηρεάσει τις μεταγραφικές κινήσεις στις θέσεις που αναφέρθηκε πριν, αλλά θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο -όπως είναι ευνόητο- σε όλες τις υπόλοιπες.

Στη σημερινή συνάντηση… κορυφής, ωστόσο (στην οποία παρόντες ήταν και οι άμεσοι συνεργάτες του Αδαμίδη, Καπετανάκης και Καψής) τέθηκαν επί τάπητος και όλα τα ζητήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τον σύλλογο -με κυριότερο αυτό της οικονομικής πολιτικής. Στο πλαίσιο, δε, της τελευταίας, δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά και στο«καυτό» θέμα της αποπληρωμής του δανείου από την Morgan Stanley.

Παρουσία του Νίκου Νοτιά, τέλος, συζητήθηκε, όπως είναι φυσικό, και το θέμα του προπονητικού -όπου μετέβησαν νωρίτερα ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και ο Σταύρος Αδαμίδης, προκειμένου να επιθεωρήσουν την εξέλιξη των εργασιών.

Αφού τονίστηκε, λοιπόν, ότι εκείνες εξελίσσονται κανονικά στο πλαίσιο του χρονοδιαγράμματος, εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, όπως έχει εξαγγελθεί.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου