ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Τη μεταγραφική στρατηγική της ΑΕΚ χάραξαν στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τρίτης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σταύρο Αδαμίδη παρουσία των Άρναρ Γκρέταρσον και Βασίλη Δημητριάδη. Η συζήτηση των τεσσάρων ανδρών διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να ενημερώνει τον προπονητή και για τα οικονομικά δεδομένα.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός φέρεται να ζήτησε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι μεταγραφές που έχει ζητήσει, παρότι αναγνωρίζει ότι όσο εκκρεμούν οι πωλήσεις των Τζεμπούρ, Σκόκο, ενδεχομένως κι άλλου ποδοσφαιριστή, αυτό δεν είναι εύκολο.

Προτεραιότητα αποτελούν οι μεταγραφές αριστερού μπακ και αμυντικού χαφ. Για την πρώτη φαίνεται πως ο Μάρκος Αλόνσο δεν είναι η πρώτη επιλογή, καθώς εξετάζονται κάποιες λύσεις πιο έτοιμων παικτών από τον νεαρό μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος δεν έχει πολλές παραστάσεις. Για τη δεύτερη θέση θα γίνει μία προσπάθεια να κλείσει άμεσα ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, αλλά εξετάζονται κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Υπενθυμίζεται πως η «πρώτη» της «Ένωσης» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Ιουνίου ενώ οκτώ μέρες αργότερα (6 Ιουλίου), οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ, εκεί όπου θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Βασική επιδίωξη του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι τα περισσότερα μεταγραφικά ζητήματα να έχουν κλείσει μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει για Ζέεφελντ.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου