ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ


Μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση επί όλων των «καυτών» θεμάτων της ΑΕΚ είχε ο Πέτρος Παππάς με φιλάθλους της ομάδας στη Μύκονο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, σύμφωνα με το aek365.gr, μίλησε με φίλους της «Ένωσης» για ζητήματα από την παραμονή του Μπάγεβιτς και το ενδεχόμενο πώλησης του Σκόκο, μέχρι την πιθανή επιστροφή του Μελισσανίδη και την είσοδο Μαρινάκη στον Ολυμπιακό.

«Ο Μπάγεβιτς είχε έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και θέλαμε να του δώσουμε ακόμα μία ευκαιρία. Σίγουρα φέτος οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες από τον ίδιο και αν τελικά αποτύχει, τότε του χρόνου θα φύγει», τόνισε για τον Σερβοέλληνα τεχνικό, όταν ρωτήθηκε γιατί του δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης παρά την απογοητευτική φετινή χρονιά.

Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση ο Νάτσο Σκόκο να πωληθεί σε έναν εκ των δύο «αιωνίων», απάντησε: «Στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό ο Σκόκο θα πάει μόνο αν δώσουν περισσότερα από 4 εκ. ευρώ, ενώ σε ομάδα του εξωτερικού μπορεί να πάει και με λιγότερα. Αν έρθουν τελικά οι Ρώσοι (Ανζχί) εκεί μπορεί να πάει ακόμα και με 3 εκ. ευρώ. Δεν θα μπορέσει κανείς από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό ούτε πρόταση να κάνει με αυτά που ζητάμε. Εμείς έχουμε στείλει το μήνυμά μας. Αν δώσουν πάνω από 4 εκ. ευρώ, τότε μπορεί και να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη τόνισε: «Μακάρι να μπει ο Μελισσανίδης. Εγώ ο ίδιος του είχα πει να μπει και να αναλάβει την ομάδα εν λευκώ. Ψάχνουμε ανθρώπους που θέλουν να είναι δίπλα μας ή που θέλουν να αγοράσουν την ΠΑΕ. Ο Μελισσανίδης μας έκανε μία συγκεκριμένη πρόταση. Μας είπε να βάλουμε από 25εκ. ευρώ για να φτιάξουμε την ΑΕΚ. Εγώ του αντιπρότεινα να βάλουμε από 10 εκ. ευρώ γιατί πιστεύω ότι τόσα μας χρειάζονται τώρα και θα μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Παράλληλα θα αναλάμβανε και το μάνατζμεντ. Όμως δεν την αποδέχθηκε αυτή την αντιπρόταση», ενώ αποκάλυψε πως «…βρίσκομαι σε συζητήσεις με επενδυτή που ζει μόνιμα στο εξωτερικό».

Σχολιάζοντας την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό είπε ότι «…δεν μου λέει κάτι για το τι κάνει ο Μαρινάκης. Ότι λεφτά θα βάλει θα τα χάσει», ενώ για τον Ντέμη Νικολαΐδη ανέφερε: «Δεν ξέρω πραγματικά τι κάνει ο Ντέμης. Έχω να μιλήσω μαζί του από τότε που έφυγε από την ΑΕΚ. Αυτό που ξέρω είναι πως όταν μας ζητήθηκε να μπούμε είχαμε σκοπό όλοι μας να βάλουμε 5 εκ. ευρώ. Πλέον έχουμε βάλει 45 και έχουμε μείνει τελικά εγώ και ο Νοτιάς».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου