ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ


Δευτέρα 29/6/2009 , στις 9, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς περίμενε τους παίκτες της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες για να αρχίσει η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρόγραμμα δεν περιελάμβανε προπόνηση, αλλά εργομετρικές εξετάσεις και οι παρουσίες ήταν πολλές, ωστόσο το ρόστερ δεν ήταν πλήρες.

Κάποιοι παίκτες όπως οι Τζεμπούρ, Χετεμάι, Μαϊστόροβιτς και Εντίνιο πήραν παράταση της άδειάς τους για μία εβδομάδα, μια και είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες τους (στην περίπτωση του Εντίνιο βέβαια εκκρεμεί και το θέμα ενδεχόμενης μεταγραφής του). Κάποιοι άλλοι νεαροί, όπως οι Παυλής, Ταχτσίδης, Μπαρμπούδης, Παληγεώργος, έλειπαν κι αυτοί με τις "μικρές" Εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Ο δε Αντώνης Ρίκκα έχει ζητήσει να επιστρέψει στις 6 Ιουλίου για προσωπικούς λόγους.

Μπάγεβιτς: "Πρώτα δουλειά"

Παρά τις απουσίες, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έδειχνε προβληματισμένος. Ούτε όμως και υπεραισιόδοξος: "Δεν είναι ώρα τώρα για πολλά λόγια. Ούτε μπορούμε να πούμε ακόμα ποιους στόχους θα βάλουμε. Πρέπει πρώτα να δουλέψουμε και μετά θα δούμε", είπε ο προπονητής της Ένωσης, που παραδέχθηκε πως βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ, χωρίς ακόμα να έχει σημειώσει κάποια πρόοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου