ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ



ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ένα από τα πρώτα τμήματα που δημιούργησε η Α.Ε.Κ. ήταν το ποδηλατικό. Ο Μ. Καλούδης που αναδείχθηκε Βαλκανιονίκης (το 1940 στο Βουκουρέστι όταν κατέκτησε την 3η θέση στο αγώνισμα του 'χιλιομέτρου'), ήταν ένας από τους ιδρυτές του τμήματος. Πρωτοεμφανίσθηκε το 1929 και τον ακολούθησαν οι Πετούν, Ταρσινιάν και Κρίσαλης . Αργότερα το 1935 γράφτηκε στην ΑΕΚ και άλλος ένας άσος του ποδηλάτου ο Κουβέλης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς του 1940 στην κούρσα των 33 χιλιομέτρων. Τόσο ο Καλούδης όσο και ο Κουβέλης συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 1948.


Πηγή: www.aek.gr




NEA

Στέλιος Βάσκος


Ο Στέλιος Βάσκος στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (18/06) ξεκίνησε τα μεγάλο του ταξίδι για την Κωνσταντινούπολη. Με τις ευχές όλων των τρικαλινών, με ιδανικές καιρικές συνθήκες και με ηθικό ακμαιότατο ο βετεράνος πρωταθλητής της Ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος ξεκίνησε με ορθοπεταλιές τον δρόμο του για την Πόλη. Δεκάδες Τρικαλινοί βρέθηκαν στο Δημαρχείο των Τρικάλων προκειμένου να ενθαρρύνουν τον μεγάλο αθλητή στο ξεκίνημα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα του Στέλιου Βάσκου βρέθηκε και ο Oλυμπιονίκης της Ποδηλασίας Δημήτρης Γεωργαλής, μαθητής του Στέλιου Βάσκου. Φίλαθλοι της Original Τρικάλων περίμεναν τον Στέλιο Βάσκο στην γέφυρα του Πηνειού στα όρια των Νομών Τρικάλων - Λάρισας και αποθέωσαν τον βετεράνο ποδηλάτη στην πορεία του προς την Πόλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Στέλιο Βάσκο συνοδεύει και ένα αυτοκίνητο φιλάθλων της Α.Ε.Κ. που φιλοδοξεί να φτάσει μαζί του στην Πόλη.


Επέστρεψε σπίτι του ο Μπάμπης Μαλισιάνος


Ο Μπάμπης Μαλισιάνος πήρε το μεσημέρι της Πέμπτης εξιτήριο από το Νοσοκομείο του Ρίου μετά από παραμονή πέντε ημερών, μετα από το τροχαίο που παραλίγο να του κοστίζει τη ζωή.
Η θέληση του Μπάμπη Μαλισιάνου είναι αυτή που τον βοήθησε να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον πραγματικά τεράστιο σκόπελο που ορθώθηκε μπροστά του. Οι γιατροί εκτιμούν ότι ο Μπάμπης θα μπορούσε να τρέξει κανονικά σε έξι μήνες. Του συνέστησαν να μην ανέβει σε ποδήλατο για τουλάχιστον τρεις μήνες.

μετα ό παραμονή πέντε ημερών. ναιΘα τον ξαναδούμε με τη φανέλα της ΑΕΚ και θα είμαστε εκεί να τον εμψυχώνουμε. Γιατί το αξίζει... Και γιατί έτσι είναι η ΑΕΚΑΡΑ. Μια σφιγμένη γροθιά. Μια οικογένεια...




Επέστρεψε στα Τρίκαλα ο Στέλιος Βάσκος

Ο Στέλιος Βάσκος επέστρεψε στα Τρίκαλα μετά το μεγάλο ταξίδι που έκανε με το ποδήλατο του Τρίκαλα – Κωνσταντινούπολη - Τρίκαλα.



Νέα μαγκιά της ΑΕΚάρας - Πρώτος στις Σέρρες ο Χρήστος Μυλωνάς!!!
6 Ιουλίου 2009 - Ποδηλασία
Ακόμη ένας ποδηλάτης της ΑΕΚ ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου στον 5ο αγώνα για το Διεθνές Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας που διοργανώνει η Outsports. Ο Χρήστος Μυλωνάς κατέκτησε την κορυφή στις Σέρρες κάνοντας μια εκπληκτική κούρσα σε ένα πολύ δύσκολο και κακοτράχαλο έδαφος γεμάτο λακούβες, πέτρες, κλαδιά και λάσπες. Ο Μυλωνάς τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία 29-39 ετών ξεπερνώντας τον εαυτό του και αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα για την ΑΕΚ. Ο Μυλωνάς γίνεται ο έκτος ποδηλάτης της Ένωσης που έχει ανέβει φέτος στο βάθρο μετά την προσπάθεια αναγέννησης του τμήματος που ξεκίνησε με την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από την πλευρά της ORIGINAL 21. Έχουν προηγηθεί ο Δημήτρης Ροβάκης, ο Μπάμπης Μαλισιάνος, ο Διαμαντής Πανόπουλος, ο Ανέστης Παπιομύτης, και ο Γιώργος Χατζημανώλης. Τέτοιες επιτυχίες είχε να δει το κιτρινόμαυρο ποδηλατικό τμήμα από τα τέλη της δεκαετίας του 70... Η νέα αυτή επιτυχία σκόρπισε ασυγκράτητο ενθουσιασμό στην ηγεσία του τμήματος. Ο έφορος Νίκος Αγγελίδης μέσω του aek_podilasia.blogspot.com δηλώνει: "Ο Χρήστος Μυλωνάς είναι ένα παιδί που δεν μιλάει πολύ. Μιλάει μέσα από τις προσπάθειες του. Δουλεύει αθόρυβα και προπονείται σκληρά υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Δημήτρη Ροβάκη. Τα αποτελέσματα της δουλειάς του φάνηκαν και ήδη από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Καπαρέλλι είχε αρχίσει να ξεδιπλώνει στοιχεία του ταλέντου του και της αγωνιστικής ετοιμότητας του. Ο Χρήστος Μυλωνάς και τα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος ξεσκούριασαν μια ομάδα ιστορική η οποία αγωνιστικά πέρα από μια δυο αναλαμπές είχε πεθάνει... Αυτά τα παιδιά μαζί με ορισμένους ήρωες αθλητές που παρέμειναν χρόνια δύσκολα στην ομάδα αντιστεκόμενοι στα ψέμματα και τις απάτες προηγούμενων διοικήσεων και ανύπαρκτων παραγόντων αξίζουν πράγματι πολλά. Πάνω τους η ΑΕΚ επενδύει. Τίμησαν και τιμούν την φανέλα με το ιερό σύμβολο στο στήθος και αυτό είναι ότι πιο σημαντικό έχουν πετύχει στην αγωνιστική του καριέρα". Η νίκη του Χρήστου Μυλωνά ανέβασε τον αθλητή της ΑΕΚ κατακόρυφα στο σύνολο της βαθμολογίας στην κατηγορία του. Ωστόσο τα επίσημα αποτελέσματα δεν έχουν δωθεί ακόμη οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε ποιά θέση πλασαρίστηκε πλέον στην γενική κατάταξη ο ποδηλάτης της Ένωσης.

Πηγή aek.gr




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
15 Ιουλίου 2009 - Ποδηλασία
Ο Θανάσης Τσούλος ανέλαβε από την Τρίτη 14 Ιουλίου 2009 τα ηνία της αρχηγίας στην ομάδα των Ανδρών. Η διοίκηση και ο έφορος Νίκος Αγγελίδης του εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του συντονισμού της ομάδας στον τομέα της άμεσης επικοινωνίας με την διοίκηση. Ο Θανάσης Τσούλος επέδειξε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα μια αξιοπρεπή συμπεριφορά αναδεικνύοντας μέσα από την στάση του την πραγματική αγάπη για την ομάδα ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του αθλητή μας στο νέο ρόλο που του ανατέθηκε και τον οποίο αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Πηγή aek.gr


Το βάθρο βάφτηκε κιτρινόμαυρο

Δεύτερος ο Ροβάκης, τρίτος ο Μυλωνάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας.

Κατάληψη στο βάθρο των νικητών έκαναν οι αθλητές της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας, που πραγματοποιήθηκε στον νομό Λακωνίας. Στην παρθενική τους συμμετοχή -τόσο των ίδιων ως αθλητών αλλά και της ΑΕΚ σαν σωματείο- σε τέτοιου επιπέδου διοργάνωση, οι κιτρινόμαυροι, Δημήτρης Ροβάκης και Χρήστος Μυλωνάς βρέθηκαν στον 2ο και 3ο σκαλί αντίστοιχα κάνοντας -για ακόμα μία φορά φέτος- υπερήφανους όλους τους φιλάθλους της ομάδας.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε, όμως, στο mountain ο Γιώργος Χατζημανώλης, ο οποίος μόλις στις αρχές του περασμένου Απρίλη πήρε και στα χέρια του το δελτίο του από την ΕΟΠ, κι έκτοτε απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της Ενωσης.

Με τον τρόπο αυτό, τα κιτρινόμαυρα «πετάλια», έριξαν με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο την αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου κι κατέστησαν σαφές στους αντιπάλους τους ότι η ΑΕΚ είναι και πάλι εδώ και διψασμένη για τίτλους.

Πηγή aek365.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου