ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ μεταξύ των Σταύρου Αδαμίδη, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βασίλη Δημητριάδη. Αυτό που προέκυψε είναι πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στα σχέδια των ανθρώπων της «Ένωσης» να γίνει κάποια άλλη μεταγραφή. Ο Λούκατς θα δοθεί δανεικός και στο ρόστερ θα παραμείνει ο Νέιθαν Μπερνς.

Στη συνάντηση των τριών ανδρών συζητήθηκε το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφής και κρίθηκε σκόπιμο στην παρούσα φάση να μην γίνει κάποια προσθήκη. Ταυτόχρονα, όμως, δεν θα αποχωρήσει και κάποιος από τους παίκτες που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ και αυτό γιατί δεν υπάρχει καμία πρόταση για απόκτηση παίκτη.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Νέιθαν Μπερνς στα φιλικά αλλά και γενικά στην προετοιμασία της ομάδας, έπεισαν τον "Ντούσκο" να τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας και να εισηγηθεί τον δανεισμό του Λούκατς, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων. Έτσι, η πεντάδα των μη κοινοτικών παικτών της Ένωσης για τη νέα χρονιά θα αποτελείται από τους: Μπλάνκο, Λεονάρντο, Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, Έντερ και Μπερνς.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου