ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


Για την εικόνα της ΑΕΚ στο α’ ημίχρονο: «Σήμερα ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως είχαμε πει και είχαμε δει τον αντίπαλο. Ο αντίπαλος διάλεξε να παίξει με αντεπιθέσεις και να καθίσει πίσω. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά το γκολ που δεχθήκαμε μας δημιούργησε προβλήματα. Για αρκετή ώρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αυτό που θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, δεχθήκαμε πάλι ένα γκολ, καταφέραμε να πετύχουμε ένα και στο τέλος χάσαμε ευκαιρίες για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά που έφταιξαν και να κερδίσουμε άλλα παιχνίδια. Για μας δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα».

Και στο β’ ημίχρονο: «Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο όχι. Αν στο δεύτερο μέρος είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο».

Για την αμυντική λειτουργία της «Ένωσης»: «Ο αντίπαλος μας έκανε δύο επιθέσεις και έβαλε δύο γκολ. Τι εννοείτε αν αμυντικά πήγαμε καλά;».

Για την βοήθεια των Σκόκο και Λεονάρντο ανασταλτικά: «Σας ξαναείπα και πριν. Στο πρώτο μέρος δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Δεν φταίει μόνο ο Σκόκο ή ο Λεονάρντο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου