ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ



Ντροπιαστικές σκηνές στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο»! Ο προπονητής της «Ένωσης», Ντούσαν Μπάγεβιτς, δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ομάδας του μετά από την λήξη αγώνα .
Μάταιες ήταν οι προσπάθειες μερίδας της αστυνομίας, αλλά και λιγότερο θερμόαιμων οπαδών της ομάδας να προστατεύσουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αποτέλεσμα; Ο τεχνικός της Ένωσης να δεχθεί ακόμη και γροθιές από κάποιους οπαδούς με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.
Μετά από λίγα λεπτά και την δυναμικότερη επέμβαση της αστυνομίας και ανθρώπων της ομάδας, απομακρύνθηκαν οι οπαδοί και ο Μπάγεβιτς κατάφερε να φτάσει στα αποδυτήρια.





Φανερά απογοητευμένος και εκνευρισμένος από την επίθεση που δέχθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εμφανίστηκε ο Σταύρος Αδαμιδης ο οποίος δήλωσε
«Αυτό που έγινε είναι ντροπή για την ΑΕΚ! Έλεος πια! Η διοίκηση είναι αποφασισμένη και θα κρατήσει τον προπονητή. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει το δρόμο της και σαμποτάρεται εκ των έσω! Όλα αυτά, μας πεισμώνουν περισσότερο. Είμαστε πιο αποφασισμένοι. Θα κινηθούμε να βρούμε αυτούς που συμμετείχαν στα επεισόδια. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει ενωμένη με παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση».

Για τον Μπάγεβιτς: «Έχω μιλήσει μαζί του και είναι σοκαρισμένος. Δεν περιμέναμε αυτό που έγινε. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να φύγει. Καλούμε τους υγιείς φιλάθλους της ΑΕΚ να αποβάλλουν το πρόβλημα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Η ΑΕΚ έχει φιλοδοξίες, έχει στόχους φέτος, προσπαθεί να βρει το δρόμο της και σαμποτάρεται εκ των έσω! Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε σήμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο δισεκατομμύριο να αφήσουμε τον Μπάγεβιτς να φύγει, αν και δεν μου έχει πει τίποτα τέτοιο!»

Πηγή sport-fm.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου