ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση, πέτυχε η ΑΕΚ στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στη Ριζούπολη. Η Ένωση επικράτησε 2-0 και είχε τις ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ. Σκόρερ της ομάδας ήταν οι Τζιμπούρ (26’) και Καφές (70’).

A’ Ημίχρονο

6’: Εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Δέλλα στον Τζιμπούρ, ο οποίος βγαίνει απέναντι από τον Ράντμαν, με τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ το σουτ του Αλγερινού.

6’: Ο Σκόκο εκτελεί το κόρνερ και ο Τζιμπούρ πιάνει τη γυριστή κεφαλιά, για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Γεωργιάδης.

7’: Κάθετη πάσα του Λυμπερόπουλου στον Μπερνς, ο οποίος πλασάρει, αλλά ο Ράντμαν βγαίνει έγκαιρα και διώχνει.

17’: Ο Σκόμο μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και πιάνει ένα δυνατό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού αντιδρά και πάλι σωστά.

26’ (1-0): Μπαλιά «τρύπα» του Λυμπερόπουλου προς τον Τζιμπούρ, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

34’: Μετά από κόρνερ του Σκόκο, ο Καφές πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Λυμπερόπουλος στο δεύτερο δοκάρι με νέα κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Β’ Ημίχρονο

58’: Κόρνερ του Σκόκο, η μπάλα παίρνει φάλτσα και κατευθύνεται προς το τέρμα, ο Ράντμαν αλλάζει λίγο την πορεία της και καταλήγει στο δοκάρι.

61’: Καλό σουτ του Μπερνς, η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

64’: Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκόκο από πλάγια θέση, διώχνει δύσκολα ο Ράντμαν.

69’: Πολύ καλό σουτ του Λαγού λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

70’ (2-0): Ωραίος συνδυασμός Σκόκο, Λυμπερόπουλου, ο τελευταίος πασάρει έξυπνα στον Καφέ που βγαίνει σε θέση βολής στη μικρή περιοχή και με κοντινό σουτ διπλασιάζει τα τέρματα της ΑΕΚ.

76’: Διείσδυση του Σκόκο από αριστερά στην περιοχή, που έκανε το σουτ, αλλά δεν σημάδεψε σωστά.

92’: Ωραία ατομική ενέργεια του Ντιόπ, που σουτάρει από το όριο της περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Τζιμπούρ, Μάκος (83’ Ντιόπ), Λαγός, Μπερνς (67’ Πατσατζόγλου), Σκόκο (87’ Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος.
Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Άμο, Κάστρο, Γεωργιάδης. Μπέλιτς (65’ Τάντιτς), Βρούτσινα, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Ντα Σίλβα (58’ Αμπουμπακάρι), Λεάντρο (77’ Ντάλε), Αλβάρεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου