ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΠΡΟΥΝΟ ΑΛΒΕΣ "ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ"


Ο Μπρούνο Άλβες «έφτιαξε» το όνομά του με τη φανέλα της ΑΕΚ την περίοδο 2004-05, ως δανεικός από την Πόρτο. Πλέον αγωνίζεται στη Ζενίτ αλλά δεν ξεχνάει τον παλιό του σύλλογο και εξέφρασε την επιθυμία να είναι η «Ένωση» η ομάδα που θα προκριθεί από τον 7ο όμιλο, μαζί φυσικά με τη δική του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την χθεσινή μας εκτός έδρας νίκη στην Πρεμιέρα του 7ου ομίλου, καθώς νικήσαμε εύκολα την Άντερλεχτ με 3-1 στις Βρυξέλλες έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Κερζακόφ που σημείωσε χατ-τρικ. Ο Κερζακόφ είναι ένας σπουδαίος επιθετικός ο οποίος μπορεί να σκοράρει με ευκολία και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει και άλλα γκολ στην συνέχεια, προκειμένου να βοηθήσει την Ζενίτ να πάρει την πρόκριση.

Τώρα ακολουθεί ένας αρκετά δύσκολος αγώνας με την ΑΕΚ στις 30 του μηνός στο «Πετρόφσκι», στον οποίο ανυπομονώ να αγωνισθώ. Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που διαθέτει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές, και θα δυσκολευτούμε αρκετά εναντίον τους. Έχω αγωνισθεί στην ΑΕΚ την σεζόν 2004-2005 και γνωρίζω πολύ καλά ότι έχει τεράστιες αγωνιστικές δυνατότητες ενώ έχει ως προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς στην Ελλάδα.

Είμαι χαρούμενος που θα ξαναβρεθώ με αρκετούς από τους παλαιούς μου συμπαίκτες στον αγώνα της Πετρούπολη, και θέλω η ΑΕΚ να είναι η ομάδα, η οποία θα προκριθεί μαζί με την Ζενίτ από τον 7ο όμιλο», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου αμυντικού στην επίσημη ιστοσελίδα της Uefa..

http://www.uefa.com/teamsandplayers/players/player=64413/profile/index.html

Πηγή sport-fm.gr

1 σχόλιο: