ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΔΑΜΙΔΗΣ "ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ"


Αρκετά σκληρά λόγια χρησιμοποίησε ο Σταύρος Αδαμίδης σε ομιλία που είχε προς τους παίκτες της ΑΕΚ στη σημερινή προπόνηση.

«Τα ψέματα τελείωσαν. Μην ξεφτιλίζετε άλλο τη φανέλα. Τα όρια μεταξύ της αποθέωσης και του ξύλου είναι πολύ κοντά», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να προσπαθήσουν να αλλάξουν το πρόσωπο της ομάδας.

Ο Σταύρος Αδαμίδης -νωρίτερα- είχε μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους συνεργάτες του. Από την ομάδα θα αποτελέσουν παρελθόν οι Μπουρουτζίκας και Γεωργαμλής.

Αποχώρησε σιωπηλός

Χωρίς να κάνει δηλώσεις αποχώρησε από το προπονητήριο των «Θρακομακεδόνων» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης βρέθηκε από την αρχή της προπόνησης της ομάδας και αποχαιρέτησε τους παίκτες. «Ήταν η μόνη λύση, αυτή η απόφασή μου. Έπρεπε να γίνει. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία», τόνισε ο 62χρονος προπονητής.

Εξερχόμενος από τις εγκαταστάσεις ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Έκανε γνωστό ότι σύντομα θα μιλήσει για την απόφασή του, ενδεχομένως μέσω μιας γραπτής του δήλωσης η οποία θα σταλεί στα ΜΜΕ.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου