ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ 9 ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ 4-2

Η ψυχή της ΑΕΚ μίλησε εχθές στο ΟΑΚΑ και εάν όλα πήγαιναν στραβά αυτή κατάφερε να νικήσει τον ΑΡΗ με 4-2.
Όταν έμεινε πίσω στο σκορ με 1-2 όλα έδειχναν ότι δεν θα μπορούσε να γυρίσει το ματς παίζοντας με 9 παίχτες , αλλά εκεί μίλησε η ΨΥΧΗ της και οι παίχτες κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με το πάθος που έδειξαν.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΕΚ.


Α Ημίχρονο

2 Φάουλ Νέτο, ο Σάχα έπεσε στην αριστερή του γωνιά και απόκρουσε, ο Γιάχιτς με προβολή έδιωξε σε κόρνερ.
3 Σέντρα Μαντούκα από δεξιά, Μπλάνκο και Καφές δεν μπόρεσαν να πιάσουν την κεφαλια.
9 Σέντρα Νέτο από τα δεξιά, ο Τζόνσον έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της γραμμής της μικρής περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Σάχα
17 Ο Αραούχο έκανε τη σέντρα ,ο Καφές έπιασε την κεφαλιά και ο Σηφάκης εδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.
23 Ο Τόνι Κάλβο απέναντι από τον Σάχα προτίμησε να γυρίσει προς τον Τζόνσον αντί να σουτάρει, αλλά ο Σάχα βρήκε την μπάλα με το πόδι. Ο Κάλβο πήρε την μπάλα και έδωσε στον Τζόνσον, ο οποίος έστρωσε στον Χαβίτο και το σουτ που έκανε βρήκε το κεφάλι του Αραούχο και απομακρύνθηκε εκτός περιοχής.


27 Ο Σκόκο από τα αριστερά έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Ρονάλντο έβαλε το πόδι του, η μπάλα πήρε ύψος και ο Τζιμπούρ που την άφησε να περάσει μπροστά του με δεξί γυριστό σουτ την έστειλε στο αριστερό παραθυράκι της εστία του Σηφάκη κανοντας το 1-0.

36 Ο Γιάχιτς πήδηξε για κεφαλιά στην περιοχή του Σηφάκη, ο Τζόνσον τον έσπρωξε και η μπάλα βρήκε ςτο χέρι του . Ο Κουκουλάκης έδειξε για δεύτερη φορά την κίτρινη και η ΑΕΚ με 10 παίχτες.
42 Σέντρα Σκόκο από τα δεξιά, ο Μπλάνκο έχοντας ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Νέτο επιχείρησε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε για λίγο άουτ.


Β Ημίχρονο


54 Ο Τζόνσον έστρωσε στον Χαβίτο, ο οποίος υπό την πίεση του Γκέντζογλου επιχείρησε το σουτ. Ο Σάχα έπεσε και απόκρουσε, αλλά ο Κάμπορα που ακολούθησε τη φάση "τσίμπησε" την μπάλα και ανατράπηκε από τον Σάχα .Ο Κοκουλάκης έδειξε το πέναλτυ και την κόκκινη στον Σάχα. Η ΑΕΚ τώρα με 9 παίχτες. Ο Αραμπατζής στη θέση του Μπλάνκο. Ο Κάμπορα εκτέλεσε το πέναλτυ και έκανε το 1-1.
58 Σουτ Σκόκο έξω από την περιοχή, ο Σηφάκης έπεσε και απόκρουσε.
70 Ο Κάμπορα βγήκε μόνος απέναντι από τον Αραμπατζή, και απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.
72 Ο Νέτο σέντραρε από τα δεξιά, ο Τζόνσον πήδηξε και πάλι μόνος του στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

75 Ο Καφές έστρωσε στον Λεονάρντο και ο έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2.
76 Ο Νασούτι ανέτρεψε τον Σκόκο στα δεξιά της περιοχής και ο Κουκουλάκης έδειξε αμέσως το πέναλτυ. Ο Σκόκο το εκτέλεσε και έκανε το 3-2.
85 Ο Σκόκο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Λεονάρντο αμαρκάριστος στη γραμμή της μικρής περιοχής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-2.
87 Ο Σκόκο πέρασε την μπάλα πάνω από τον Σηφάκη, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια Σηφάκη.
88 Ο Τζόνσον βρέθηκε απέναντι από τον Αραμπατζή, ο γκολκίπερ της ΑΕΚ απόκρουσε εκπληκτικά το σουτ του.

ΑΕΚ Σάχα, Αραούχο, Γκέντσογλου, Μαϊστοροβιτς, Λαγός, Γιάχιτς, Καφές, Σκόκο (89' Γεωργέας), Μαντούκα (71' Λεονάρντο), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (55' Αραμπατζής).

Αρης Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο Γιάρο, Νασούτι, Αράνο (66' Φερνάντεζ), Ναφτί, Πρίττας (74' Νάτσο Γκαρσία), Χαβίτο (70' Μεριέμ), Τόνι Κάλβο, Τζόνσον, Κάμπορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου