ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ




Στον πάγκο της ΑΕΚ και για την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει να κάθεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, την απόφαση αυτή πήραν ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα.

Το Σάββατο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε ρίξει το μπαλάκι στη διοίκηση της ΑΕΚ όσον αφορά την παραμονή του. «Εγώ δεν φεύγω από την ΑΕΚ. Έφυγα δύο φορές, τρίτη δεν φεύγω. Αν η διοίκηση δεν με θέλει, ας με διώξει», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός στην «Ελευθεροτυπία» και εμφανίστηκε αβέβαιος για το μέλλον του στους «κιτρινόμαυρους»:

«Είμαι επιφυλακτικός. Οχι, δεν ξέρω αν θα δουλεύω και του χρόνου στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά έγινε μια κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα με τον πρόεδρο. Είχαμε πει ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Δεν ξέρω όμως. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον κ. Μπάγεβιτς στο εστιατόριο του δεύτερου στη Νέα Ερυθραία και τότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε δηλώσει ότι συζητήθηκε ακόμη και η προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου. Ωστόσο, 62χρονος προπονητής διέψευσε τα λεγόμενα του 36χρονου δικηγόρου. «Οχι, δεν έχουμε συζητήσει να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Αλλωστε, έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011».


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου