ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ

Μια μέτρια ΑΕΚ πήρε την ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η εικόνα της ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που έπρεπε ,έδειξε κουρασμένη και ασύνδετη σε αρκετές στιγμές του παιχνιδιού. Αλλά πάλι καλά που κατάφερε να ισοφαρίσει έστω και στο τέλος.


Α Ημίχρονο

8 Σέντρα σουτ του Χαβίτο από δεξιά, άουτ
16 Ο Χαβίτο σέντραρε παράλληλα από δεξιά, ο Τζόνσον από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως το τέρμα σωστά ακυρώθηκε καθώς ο Αμερικάνος φορ ήταν σε θέση οφ σάιντ
18 Δυνατό σουτ του Αραούχο έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το δοκάρι
30 Παιχνίδι κέντρου σε αυτό το πρώτο μισάωρο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες
45 Δυνατό σουτ του Πρίττα από το ύψος της περιοχής, άουτ.


Β Ημίχρονο

48 Σουτ του Ντέιλι μέσα από την περιοχή, ο Αραμπατζής έδιωξε αρχικά όμως ο Πρίττας που πήρε μπάλα έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
61 Κόρνερ του Κόκε από αριστερά, κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι από τον Φερνάντες, ο Αραμπατζής μπλόκαρε εύκολα.
76 Σέντρα του Λεονάρντο από αριστερά, ο Τζιμπούρ από πλεονεκτική θέση δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και να ισοφαρίσει
80 Μετά από σέντρα του Λεονάρντο, ο Τζιμπούρ σκόραρε αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Μια φάση που δείχνει ότι ο Τζιμπούρ είναι στην ίδια ευθεία με τον Αράνο
90 Δυνατό σουτ του Αράνο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

93 Σέντρα του Σκόκο από αριστερά, ο Λεονάρντο εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των αμυντικών του Άρη και από κοντά ισοφάρισε με πλασέ σε 1-1.

Άρης Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Νασούτι, Πρίττας, Φερνάντεζ, Χαβίτο, Κόκε (66' Αραβίδης), Αντού (75' Ναφτί), Τζόνσον (42' Ντέιλι)
ΑΕΚ Αραμπατζής, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Λαγός, Γκέντσογλου (55' Λεονάρντο), Μάκος (80' Γκερέιρο), Μαντούκα, Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο (63' Νέμεθ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου