ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΑΕΚ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ



Ποδοσφαιρικό γήπεδο 30.000 θέσεων, κλειστό γήπεδο μπάσκετ 5.000 θέσεων και ήπιες εμπορικές χρήσεις περιλαμβάνει η πρόταση που παρουσιάστηκε στη συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη, του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστου, του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, κ. Σταύρου Κόντου και του αρχιτέκτονα, κ. Στέλιου Αγιοστρατίτη.


Τα μηνύματα ήταν θετικά από τη συνάντηση στα γραφεία της Γράμμου στο Μαρούσι.

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας τόνισε πως, εφόσον όλα γίνουν μέσα στο νομικό πλαίσιο, θα αποτελέσει αρωγό στις προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ, που συντεταγμένοι, θα έχουν τις επόμενες ημέρες επαφές με εκπροσώπους της Πολιτείας.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει και ραντεβού με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, αλλά και την Υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, ώστε να συζητηθούν οι συγκεκριμένες προτάσεις.

Με ανακοίνωσή της, εξάλλου, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αναφέρεται στις παραμέτρους της συζήτησης μεταξύ των παραπάνω πλευρών.

«Σε καλό κλίμα διεξήχθη σήμερα 12 Μαίου 2010 συνάντηση μεταξύ των Διοικήσεων της ΠΑΕ-ΑΕΚ, της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας κ. Σταύρου Κόντου και του αρχιτέκτονα κ. Στέλιου Αγιοστρατίτη σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρουσιάστηκε μία πρόταση η οποία περιλαμβάνει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου χωρητικότητας 30.000 θέσεων, ένα γήπεδο Μπάσκετ χωρητικότητας 5.000 θέσεων με ήπιες εμπορικές χρήσεις, προσαρμοσμένο στους πολεοδομικούς κανονισμούς της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας δήλωσε ότι αυτό είναι ένα σχέδιο εφικτό, μακριά από υπερβολές, φιλικό προς το περιβάλλον και τάχθηκε στο πλευρό της ΑΕΚ για την επίτευξη της προσπάθειάς της.

Σύντομα θα αρχίσουν οι επαφές με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς προκειμένου το σχέδιο αυτό να προσαρμοστεί και να πάρει την οριστική του μορφή.

Με γνώμονα το συμφέρον της ΑΕΚ και τον κόσμο της συμπαραστάτη είμαστε σίγουροι ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία», αναφέρει.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου