ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΕΚ


Τέλος και φέτος το Πρωτάθλημα , η ΑΕΚ πέρασε από σαράντα κύματα με όλα αυτά που έγιναν. Η τελική κατάταξη στην βαθμολογία ήταν η τρίτη θέση.

Μια θέση που δεν αρμόζει στην ΑΕΚ , αλλά έτσι που εξελίχτηκαν τα πράγματα ήταν μια «επιτυχία». Η χρονιά ξεκίνησε με νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι από εκεί και πέρα δυο συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι με εχθρική διαιτησία έφεραν από νωρίς την ΑΕΚ να μένει πίσω στην βαθμολογία. Ο αποκλεισμός από τον Θρασύβουλο στο κύπελλο ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τα χάλια της.

Η ΑΕΚ του πρώτου γύρου μου θύμισε τα πέτρινα χρόνια της δεκαετίας του 80.

Τα λάθη από την διοίκηση ήταν πολλά. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν και παραμένουν πολλά. Η τεχνική ηγεσία έκανε αρκετά λάθη με κυριότερο όταν άφησε εκτός ομάδας τον Τζιμπούρ να ψάχνει ομάδα για τον πουλήσει. Παίχτες, αρκετοί δεν βοηθήσαν πολύ την ομάδα με της κακές εμφανίσεις που έκαναν.

Η ΑΕΚ του δευτέρου γύρου ήταν σαφώς καλύτερη και μάζεψε τους πιο πολλούς βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η επιστροφή του Τζιμπούρ στην ομάδα αλλά

και ότι κάποιοι παίχτες ανέβασαν την απόδοση τους βοηθήσαν την ΑΕΚ και σε κάποια ματς η ΑΕΚ θύμισε κάτι από τα παλιά όταν έπαιζε καλή μπάλα. Η ΑΕΚ κέρδισε και δυο νέους Έλληνες παίχτες τους Μανωλά και Γκέντσογλου που ειδικά ο πρώτος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και θα πρέπει να προσεχθούν για το μέλλον της ΑΕΚ.

Στα Play Off η ΑΕΚ κατάφερε και ανέβηκε μια θέση από την τέταρτη στην τρίτη.

Τέλος πάντων αυτά που έγιναν να ξεχαστούν γρήγορα και να δουν τα λάθη που έγιναν και να μην ξαναγίνουν.

Οι κύριοι της διοίκησης αλλά και της τεχνικής ηγεσίας να δουν τι μπορούν να κάνουν ώστε η ΑΕΚ μας να μην είναι ο κομπάρσος στο επόμενο Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου