ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ


Άλλη μια κακή εμφάνιση για την ΑΕΚ και ακόμα μι ισοπαλία με τον Πανιώνιο με 1-1.

Α Ημίχρονο

2': Πρώτη φάση για την ΑΕΚ νωρίς στο παιχνίδι. Ο Σκόκο βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Μάχο.

11': Καλή φάση για τον Πανιώνιο! Ο Μήτρογλου κινήθηκε ωραία στο ημικύκλιο της περιοχής, έκανε και το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

28': Νέο χαμηλό σουτ του Σκόκο έξω από την περιοχή κατευθύνεται προς την εστία, αλλά παρεμβάλλεται ο Σιόβας και απομακρύνει σε κόρνερ την μπάλα.

45' Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και απόκρουση του Μάχο σε κεφαλιά του Μπλάνκο (την πρώτη είχε πιάσει ο Καφές), ο Αργεντινός γυρίζει ξανά την μπάλα και δίνει την ευκαιρία στον Λυμπερόπουλο -με νέα κεφαλιά κανει το 1-0.

Β Ημίχρονο

48': Έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΚ για κόκκινη κάρτα στον Ριέρα! Όπως έδειξε το ριπλέι, ο Ισπανός χτύπησε στο κεφάλι -εκτός φάσης- τον Καφέ.

59': Ο Λυμπερόπουλος βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή και πιάνει το χαμηλό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Μάχο.

89' Ο Γκαλίτσιος έκανε την παράλληλη μπαλιά από δεξιά στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ και ο Μήτρογλου με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

AEK Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς (63' Νασούτι), Μάκος, Καφές, Σκόκο (82' Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Μπαχά (68' Μίτσελ), Μπλάνκο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Μάχο, Γιόνσον (60' Κουμορτζί), Όμο (86' Κούκετς), Ριέρα, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (74' Σάμαρης), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου