ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ



Με ψυχή και πάθος η ΑΕΚ αγωνίστηκε στην Κρήτη και όταν έπαιζε με 11 και πιο πολύ όταν έπαιξε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μανωλά στην φάση του πέναλτι. Εάν και η ομάδα κατέβητε με αρκετές απουσίες να αγωνιστεί οι παίχτες που αγωνιστήκαν τα έδωσαν ώστε να πάρει η ΑΕΚ την νίκη , παίζοντας και καλή μπάλα κατά διαστήματα.

Α Ημίχρονο

6' Μπαλιά του Γκερέιρο, ο Μπλάνκο βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, αλλά γλιστράει απέναντι στον Δασκαλάκη.

12' Σουτ του Ματέος έξω από την μεγάλη περιοχή απομακρύνεται δύσκολα από τον Δασκαλάκη.

28'Μετά από κεφαλιά-πάσα του Ορφανού, ο Μπούντιμιρ έπιασε καλό σουτ, αλλά ο Νασούτι με τάκλιν- την απομάκρυνε από την περιοχή।

36' Ο Γκερέιρο δεξιά έκανε την σέντρα στη μικρή περιοχή, εκεί αποκρούστηκε από τον Δασκαλάκη και αφού η προβολή του Νασούτι κόντραρε ξανά, ο πεσμένος Μπλάνκο την έστειλε με γυριστό στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 0-1.

44' Ο Σάχα απομάκρυνε με γροθιές στο κόρνερ του Ρομάνο, ο Τζούνιορ έπιασε απευθείας το σουτ, αλλά ο Νασούτι με προβολή προ της κενής εστίας- απομάκρυνε την μπάλα.

Β Ημίχρονο

46': Ο Γκερέιρο κάνει το μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι.

47’ Μετά από ωραία σέντρα του Λαγού, ο Μπερνς έπιασε απευθείας βολέ μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι.

48' Ο Γκερέιρο κάνει την για τον Μπερνς και αυτος με κοντινο πλασε κανει το 0-2.

58' Μετά από σέντρα στην περιοχή της ΑΕΚ και κεφαλιά του Μπούντιμιρ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μανωλά και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι..Ο Μανωλάς βλέπει και την κίτρινη κάρτα που είναι η δεύτερη και αποβάλετε. Ο Λεάλ ευστοχεί και κάνει το 1-2.

94’Φοβερή προσπάθεια του Μίτσελ, ο οποίος πήρε τη μπάλα πριν το κέντρο, έφτασε στην περιοχή, έδωσε στον Γεωργέα να πλασάρει κανοντας το 1-3.

98' Ο Φραγκουλάκης εκτελεί το φάουλ έξω από την περιοχή, περνάει την μπάλα μέσα από το τείχος και κάνει το 2-3.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δασκαλάκης, Βίσιο(78΄Γιαλούσης), Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Ορφανός (53' Φραγκουλάκης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (53' Λεάλ)

AEK Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Μανωλάς, Γεωργέας, Καφές, Ματέος, Λαγός, Γκερέιρο (66' Ντιόπ), Μπερνς(86΄ Μίτσελ), Μπλάνκο (73' Μπαχά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου