ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας. Νικήσαμε υπό πίεση, με τέτοιες συνθήκες στο γήπεδο λόγω του καιρού και με τις σημαντικές απουσίες που είχαμε. Μπορέσαμε να λειτουργήσουμε με την κατάλληλη ψυχολογία και μη λαμβάνοντας στο μυαλό μας το ματς με τον ΠΑΟΚ. Όπως και να ‘χει, εξάλλου, είναι σημαντικό νικάς τον Εργοτέλη, μία πολύ καλή ομάδα», ανέφερε ο Ισπανός και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα στην Ελλάδα, πολύ σημαντική ιστορικά. Όσοι ανήκουμε εδώ, πρέπει να ξέρουμε την ιστορία της. Το ποδόσφαιρο βάζει τον καθένα στην θέση του. Δεν κερδίζεις, όμως, τίτλους με την ιστορία… Η αλήθεια είναι ότι παλεύουμε για να γίνει σημαντική και ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε πίεση για να υπερασπιστούμε την ιστορία της.

Όσο είμαι εδώ -5 μήνες- δεν μπορούν να λυθούν πράγματα που είναι χρόνια στην ομάδα. Δεν ευθύνεται κάποιος, έτσι είναι η κατάσταση. Η σημερινή σπουδαία νίκη πρέπει να γίνει κίνητρο για παίκτες που έκαναν τα πάντα σήμερα, αλλά και για τον κόσμο που υποφέρει τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να έχουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει. Αυτό θα γίνει με ενότητα και δουλειά.

Πριν 2-3 χρόνια η Ντόρτμουντ ήταν στο χείλος του γκρεμού… Όπως η ΑΕΚ -και χειρότερα. Πολύ χειρότερα. Σήμερα είναι πρωταθλήτρια στην Γερμανία. Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος. Κανείς αντίπαλος δεν σέβεται την φανέλα και την ιστορία. Εμείς πρέπει να τα δίνουμε όλα για να τον αναγκάσουμε. Με δουλειά και ταπεινότητα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου