ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ Ο ΡΙΕΡΑ



Η καταγγελία της ΑΕΚ έπιασε τόπο, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε για την προσεχή Πέμπτη τον Σίτο Ριέρα του Πανιωνίου, για την γροθιά στο κεφάλι του Παντελή Καφέ στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ την Κυριακή. Αδιάψευστος μάρτυρας για την… αβλεψία των διαιτητών, το βίντεο με τη φάση.

Διαιτητής, βοηθοί και 4ος διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-Πανιωνίου, δεν… αντιλήφθηκαν ότι ο Σίτο Ριέρα πήγε στα… μουλωχτά και χτύπησε τον Καφέ. Η Ένωση προέβη σε επίσημη καταγγελία, οι δικαστές της λίγκας είδαν το βίντεο και έτσι τον κάλεσαν για την Πέμπτη στις 12:00 σε απολογία. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό.

Αναλυτικά η κλήση του:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος Riera κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διότι: “Στο 48ο λεπτό του πιο πάνω αγώνα βιαιοπραγήσατε κατά του αντιπάλου ποδοσφαιριστή Καφέ και συγκεκριμένα εκτός φάσης τον χτυπήσατε πισώπλατα με γροθιά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή”.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 5, 10 παρ.1 εδ. γ΄και 6 εδ. στ΄, 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 15 παρ. 8 του ΚΑΠ».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου