ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΙ 0-0



ΑΕΚ-Ηρακλής όλα στο μηδέν , σε ένα άδειο ΟΑΚΑ, η καλή ΑΕΚ δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγώνα με τον μαχητικό Ηρακλή κι έμεινε στο 0-0. Κάκιστη εικόνα μέχρι το 60’ για ακόμα ένα ματς η ΑΕΚ έγινε πιο ζωηρή στο τελευταίο ημίωρο, αλλά δεν κατάφερε και πολλά.

Α Ημίχρονο

6' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Μίτσελ επιστρέφει απρόσεκτα την μπάλα στον Αραμπατζή, ο Σολτάνι πήγε να διεκδικήσει αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ όχι απλώς πρόλαβε να κοντράρει, αλλά και να κερδίσει το άουτ.

12' Καλή στιγμή για τον Ηρακλή. Ο Ρόμπλες γύρισε την μπάλα από τα αριστερά στο ύψος της περιοχής, ο Πίτου Γκαρσία έκανε το αριστερό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αραμπατζή.

20' Εξαιρετική ανάπτυξη από τον Ηρακλή, πάσα του Ρόμπλες στον Ηλιάδη, ο οποίος κάνει ένα χλιαρό σουτ, το οποίο αποκρούει σε κόρνερ ο Αραμπατζής.

30' Συνεχείς εσωτερικές αλλαγές από τον Μανόλο Χιμένεθ, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα όμως. Ο Ηρακλής έχει σαφώς καλύτερη ανάπτυξη στο γήπεδο και βγαίνει πιο απειλητικά στην επίθεση.

Β Ημίχρονο

46' Σέντρα του Μπαχά από αριστερά, κεφαλιά του Γκερέιρο, χωρίς πρόβλημα μπλοκάρει ο Βιτκόφσκι.

52' Ο Γιάχιτς τελευταία στιγμή ανακόπτει τον Σολτάνι, που μετά από πάσα του Παπαστεριανού βρέθηκε απέναντι από τον Αραμπατζή, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει.

63' Επικίνδυνη σέντρα του Σκόκο στο δεύτερο δοκάρι, ο Βιτκόφσκι αποκρούει προ του Μπλάνκο.

66' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Καφές διεκδικεί μία κεφαλιά και η μπάλα φτάνει κοντά στον Μπλάνκο, που κοντράρεται με τον εξερχόμενο Βιτκόφσκι. Ο Λαγός με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα σουτάρει, αλλά ο Στάμου απομακρύνει πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά ο Καφές χωρίς καλή ισορροπία αστοχεί

68' Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ατομική ενέργεια του Σκόκο, που ξεπερνά δύο αντιπάλους και σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

75' Σέντρα του Ματέος από αριστερά, κεφαλιά του Καφέ στο δεύτερο δοκάρι, αποκρούει σταθερά ο Βιτκόφσκι.

87' Λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στην πρώτη επαφή του με την μπάλα ο Λεονάρντο, αλλά το διαγώνιο σουτ που έκανε από αριστερά πέρασε λίγο άουτ.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Νασούτι, Ματέος, Γιάχιτς, Λαγός, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο (63' Έντερ), Μπλάνκο (87' Λεονάρντο), Μπαχά (56' Σκόκο).

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Βιτκόφσκι, Κανακούδης, Ζοτ (64' Ρομάν), Στάμου, Χοσέμι, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Ρόμπλες (67' Τσίτας), Μάρα, Γκαρσία, Σολτάνι (89' Βουτσιάς).

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου