ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι -όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να το αντιμετωπίσω κι εγώ. Μέχρι κάποιες ώρες πριν την έναρξη σκεφτόμουν αν έπρεπε να ρισκάρω με παίκτες που θέλω να είναι έτοιμοι για τον τελικό. Από την άλλη, όμως, σκεφτόμουν και ότι υπάρχουν δύο βδομάδες ως αυτόν τον τελικό. Υπήρξαν φόβοι για τιμωρίες ή κάποιο τραυματισμό και βεβαίως όλα αυτά έπαιξαν ρόλο για το ότι δεν κάναμε και το καλύτερο παιχνίδι.

Ήταν ένα ματς που θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και έχουν βγει συμπεράσματα. Σίγουρα δεν παίζαμε για κάποια πρόκριση, η απόσταση με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ παρέμεινε η ίδια. Αυτός ο βαθμός που έχουμε θα είναι πολύ σημαντικός. Μπορούμε να πούμε, από τη μία, ότι πήραμε πολύ χαλαρά το σημερινό ματς. Γνωρίζοντας, όμως, ότι αυτό που παίζουμε σε δύο εβδομάδες είναι πιο σημαντικό, σήμερα δεν είχαμε την απαιτούμενη απόδοση.

Είναι θετικό ότι δεν υπήρξαν τιμωρίες ή τραυματισμοί και ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Σε κάποια άλλα ματς ίσως χρειαζόμασταν λιγότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Σήμερα είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεν ήμασταν καθόλου αποτελεσματικοί.

Όλα τα ματς στα πλέι οφ θα είναι σαν τελικοί, συν τον τελικό κυπέλλου. Αυτό που δε χωράει είναι να κάνουμε στα πλέι οφ ματς σαν το σημερινό. Από μία πλευρά κατανοώ τη σημερινή παρουσία. Δεν τη δικαιολογώ βεβαίως, αλλά γνωρίζοντας τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε δύο εβδομάδες και στα πλέι οφ -και ξέροντας ότι σήμερα δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τη βαθμολογία των πλέι οφ- το μυαλό μας ήταν κάπου αλλού. Έχετε απόλυτο δίκιο, πάντως, χρειαζόμαστε περισσότερη ένταση σε όλα τα επόμενα ματς, ξεκινώντας από τον τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου