ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ




Με κίνητρο την αγωνία για το μέλλον της ΑΕΚ και βασικό αίτημα οι μέτοχοι να πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν και μετά να αποχωρήσουν, περισσότεροι από 2.000 οπαδοί της «Ένωσης» διαδήλωσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια!


Παλμός, πανό διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά της διοίκησης από τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς, που ετοιμάζονται να… μεταφέρουν το συλλαλητήριο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο χώρο της ιστορικής έδρας της ΑΕΚ (μετά από πρωτοβουλία δέκα συνδέσμων, στους οποίους δεν συμπεριλαμβανόταν η ORIGINAL) διαδήλωσε με κάθε τρόπο την αγανάκτησή του για τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Οι οπαδοί απηύθηναν καταρχάς έκκληση ενότητας και στη συνέχεια κάλεσαν τους μετόχους (ενεργούς και ανενεργούς) είτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους, είτε να ξεπληρώσουν όσα χρέη δημιούργησαν οι ίδιοι μετά την υπαγωγή στο άρθρο 44 και μετά να αποχωρήσουν.


Την ατμόσφαιρα δόνησαν αρκετές φορές σχετικά συνθήματα, ενώ χαρακτηριστικά ήταν και τα πανό που σήκωσαν οι οπαδοί, με μηνύματα του τύπου «Απόδοση ευθυνών τώρα», «Παραμυθάδες Άφραγκοι Επικίνδυνοι δρόμο», «Η ΑΕΚ είναι μαγαζί γωνία και τη ρίξατε στην επαιτεία», «Η ΑΕΚ είναι η ζωή μας. Παίξατε με αυτή θα το πληρώσετε».

Το «παρών» στο συλλαλητήριο έδωσαν αρκετοί παλαίμαχοι του συλλόγου (Σεραφείδης, Καραφέσκος, Αντωνόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Σταματής), ο πρώην Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Παντελής Γρεντζελιάς, ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης και ο ηθοποιός, Γιώργος Πάντζας.

Όσοι από αυτούς πήραν το λόγο, χαρακτήρισαν απαραίτητη τη συσπείρωση του κόσμου, αν θέλει η ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο, ενώ κατά την ομιλία του πρώην νομικού συμβούλου της Ερασιτεχνικής, κ. Καπετανόπουλου (στην οποία αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στα χρέη) αρκετοί οπαδοί φώναξαν συνθήματα και εναντίον του Ντέμη Νικολαΐδη.

Από τις εκδηλώσεις του κόσμου και τα συνθήματα που φώναξε, δεν έλειψε και το αίτημα για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τη γνωστή μακέτα του ιστορικού «Νίκος Γκούμας» να κάνει και πάλι την εμφάνισή της και να τοποθετείται στη μέση του μεγάλου πανό που βρισκόταν στο κέντρο της συγκέντρωσης.

Μετά την ειρηνική διαδήλωση, οι περισσότεροι από 2.000 οπαδοί που συγκεντρώθηκαν, ξεκίνησαν να κατευθύνονται με πορεία προς το ΟΑΚΑ, στις εξέδρες του οποίου -κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο- αναμένεται να συνεχίσουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου