ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ ΑΕΚ



Η ΑΕΚ των 2 Κυπέλλων Κυπελλούχων Ευρώπης (1968, 2000) , των 8 Πρωταθλημάτων Ελλάδος (1958, 1963, 1964, 1965, 1966, 1968, 1970, 2002) και 3 Κυπέλλων Ελλάδος (1981, 2000, 2001) δεν θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α1 στο Μπάσκετ.
Η ΑΕΚ έζησε τη Μεγάλη Τετάρτη μια από τις πιο μαύρες στιγμές στην ιστορία της, καθώς η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου γνώρισε τον υποβιβασμό από την Α1.
Στο τελευταίο ματς νίκησε τον Πανιώνιο αλλά η νίκη αυτή δεν ήταν ικανή να την κρατήσει στην Α1 διότι νίκησε και ο Ηλυσιακός τον Κολοσσό μέσα στην Ρόδο.
Στο ίδιο έργο θεατές αλλά με διαφορετικό τέλος ζήσαμε για ακόμα μια φορά αφού και πέρσι η ΑΕΚ σώθηκε την τελευταία αγωνιστική αλλά κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι η Βασίλισσα έχει ανάγκη την βοήθεια τους και την αφήσαν μόνη της να περάσει μέσα από τα χίλια μύρια κύματα.
Οι λόγοι είναι πολλοί που οδήγησαν την ΑΕΚ στον υποβιβασμό.
Ένας λόγος ήταν η αποστασιοποίηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ Γιάννη Φιλίππου από τα διοικητικά της ΑΕΚ από τον Αύγουστο του 2006, δεν υπήρξε ένας χρηματοδότης για να αναλάβει την ομαδα.
Ο Δημήτρης Δρόσος, που ανέλαβε την ΚΑΕ ΑΕΚ τον Ιούνιο του 2007, αλλά τον Ιούλιο του 2009 κατέληξε σε φυλακή της Μάλτας.
Ο Μπάμπης Καραμανλής είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο αλλά όλες οι προσπάθειες που έκανε δεν έφταναν για να σώσουν την ομάδα..
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι αλλά δεν ήταν τόσο σημαντικοί , αλλά και αυτοί «βοηθήσαν» να έχει η ΑΕΚ αυτό το καταστροφικό αποτέλεσμα.
Σε τελική ανάλυση η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στην Α2, γιατί δεν είχε τη οικονομική ευχέρεια να αποκτήσει έναν αξιόπιστο ξένο, ούτε ένα καλό προπονητή ώστε να μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία..
Το αύριο της ομάδας αβέβαιο ενώ υποβιβάστηκε στην Α2 και τα χρέη είναι πολλά κάποιοι θέλουν να πέσει ακόμα μια κατηγορία στην Β’ Εθνική ώστε να “καθαρίσει” από χρέη και ίσως βρεθεί κάποιος που να θέλει να αναλάβει την τύχη της ομάδας και να την ξανακάνει πάλι Βασίλισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου