ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΚΑΘΥΣΥΧΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ


Καθησυχαστικοί εμφανίζονται στην ΑΕΚ για το θέμα της εγγυητικής επιστολής που ζητεί η ΕΠΟ μέχρι τις 30 Απριλίου, ως ασφαλιστική δικλείδα απέναντι στην UEFA ότι οι ΠΑΕ θα τακτοποιήσουν τα χρέη τους μέχρι τις 30 Ιουνίου. Από τις τάξεις της «Ένωσης» διαρρέεται βεβαιότητα πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και πως η εγγυητική επιστολή δεν θα είναι αναγκαία, αφού όπως αναφέρει η ΠΑΕ, στις 18 Απριλίου θα πιστοποιηθεί πως οι μέτοχοι έχουν βάλει από το Δεκέμβριο μέχρι σήμερα 8,5 εκατ. ευρώ.

Βέβαια η μεγαλύτερη ανησυχία είναι αν οι δύο βασικοί και ουσιαστικά μόνοι «ενεργοί» μέτοχοι, Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς, θα καλύψουν ολόκληρο το ποσό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Στο μεταξύ, καθησυχαστικοί εμφανίζονται στην ΑΕΚ και σε ό,τι αφορά στα στοιχεία που παρουσίασε ο πρώην πρόεδρος της Λάρισας, Διαμαντής Αδαμόπουλος, σύμφωνα με τα οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ χρωστά 152।753.018,02 ευρώ στην εφορία. Όπως αναφέρουν από την «Ένωση», οι οφειλές αυτές έχουν υπαχθεί στο άρθρο 44 και το πραγματικό χρέος προς την εφορία δεν ξεπερνά τα 15,5 εκατ. ευρώ, ποσό που έχει διακανονιστεί και αποπληρώνεται κανονικά σε δόσεις από τους «κιτρινόμαυρους».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου