ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΕΚ ΣΤΗΝ Α1



Ανατροπή δεδομένων στην Α1! Ο αθλητικός δικαστής έκανε δεκτή την προσφυγή της ΚΑΕ ΑΕΚ κατά του Ηλυσιακού και τις κατηγορίες της πως ουσιαστικό «αφεντικό» στην ομάδα των Ιλισίων είναι ο μάνατζερ Τάσος Δελημπαλταδάκης, αποφασίζοντας την αποβολή του Ηλυσιακού από την Α1. Μετά από την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή της «Ένωσης». Την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ προανήγγειλε με ανακοίνωση του ο Ηλυσιακός.

Το δικαστήριο έκρινε ουσιαστικά πως ουσιαστικός ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού είναι ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, που εκπροσωπεί πολλούς παίκτες στην Α1, κι όχι ο Παντελής Γαμπιεράκης. Ο σύλλογος των Ιλισίων έχει δικαίωμα να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, κάτι που προανήγγειλε με ανακοίνωση του στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι: «Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα».

Παράλληλα η βαθμολογία, που έφερνε τον Ηλυσιακό πάνω από την ΑΕΚ στην τελική κατάταξη της Α1, δεν μπορεί να επικυρωθεί. Στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, την Πέμπτη, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να ξεκινήσουν κανονικά τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών και να κατοχυρωθεί η βαθμολογία για τις θέσεις 1-8. Στο χέρι του ΑΣΕΑΔ πλέον το τι μέλλει γενέσθαι με τις θέσεις 9-14.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή αναφέρει: Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002).

Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος, νομικός εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Γιάννη Φιλίππου αλλά και της ΑΕΚ στη διαδικασία, εξερχόμενος από την αίθουσα του δικαστηρίου και πριν την έκδοση της απόφασης είχε δηλώσει: «Η ΑΕΚ κατέθεσε μία σειρά εγγράφων από το 2005 έως σήμερα που αποδεικνύουν ότι ο Δελημπαλταδάκης είναι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηλυσιακός, όπως επίσης και τα πρακτικά των συμβουλίων του ΕΣΑΚΕ, όπου ο εν λόγω κύριος εκφωνείται ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηλυσιακός. Μας παρουσιάζει ως πρόεδρο τον Θοδωρή Καρατζά, ο οποίος είναι υπάλληλος του. Επίσης, γνώμης μας είναι ότι ο κύριος Γαμπιεράκης είναι ένας αχυράνθρωπος, ο οποίος δεν έχει την κατάλληλη περιουσία για να είναι σε αυτήν τη θέση ομάδος της Α1, καθότι είναι υπάλληλος της εταιρίας "Ιατρική Ανάπτυξη" και βγάζει 1000 ευρώ το μήνα. Θα ζητήσουμε διερεύνηση των λογαριασμών του για να δούμε σε ποιό όνομα πάνε οι επιταγές από τα τηλεοπτικά και τις διαφημίσεις του ΕΣΑΚΕ, ως προς τον Ηλυσιακό».

Ο δικηγόρος της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Νίκος Πετράτος, από την πλευρά του είχε πει: «Όλος ο κόσμος ξέρει ότι φέτος στον Ηλυσιακό κουμάντο κάνει ο Γαμπιεράκης. Αυτά που λέει η ΑΕΚ για τον Τάσο Δελημπαλταδάκη, εκτός του ότι δεν ισχύουν, είναι καθυστερημένα χρονικά. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και ο Ηλυσιακός δεν μπορεί να αποβληθεί. Η σύνθεση της ομάδας έχει ελεγχθεί πολλάκις και πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έπεσε αγωνιστικά και δεν την τιμούν αυτά που κάνει».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου