ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΤΗΝ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ 1-1



Η χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν ίσως η καλύτερη για φέτος με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της. Η ομάδα έπαιξε με ψυχή και πάθος που σε κάποια άλλα ματς έλειπε βέβαια στάθηκε άτυχη αφού με μια ευκαιρία ο Ολυμπιακός έβαλε το γκολ κόντρα στην ροη του ματς. Αλλά δεν το έβαλε κάτω πήρε την πρωτοβουλία και πριν βγει το ημίχρονο ισοφάρισε με την γκολάρα του Λεονάρντο. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε 5 μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ άλλα δεν το πέτυχε. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση έπεσε λίγο άλλα παρόλο είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είχε κάποιες ευκαιρίες για να πέτυχει ακόμα ένα γκολ και να πάρει την νίκη με κυριότερη εκείνη με το σουτ του Λαγού έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά ελάχιστα από το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού. Ο Νίκος Κωστένογλου έκανε 3 αναγκαστικές αλλαγές Γκούντγιονσεν (46' Καφές), Λεονάρντο (76' Χοσέ Κάρλος) και Γεωργέας (84' Κοντοές).

Ο Κωνσταντινέας ο διαιτητής του αγώνα ήταν πολύ ελαστικός στο να δίνει εύκολα κάρτες στους παίχτες της ΑΕΚ αφού έδειξε αρκετές.

Εχθές χάρηκα όταν η ομάδα μας αγωνίστηκε με 7 Έλληνες στην αρχική ενδεκάδα και αργότερα με 8 κόντρα στον Ολυμπιακό όπου αγωνίστηκε μονό με 1 Έλληνα και μετά με 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου