ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ«Δεν αληθεύει ότι τους είπα “παίξτε και για μένα”. Ό,τι λέμε, μένει μεταξύ μας. Αν κάποιος το βγάζει, τότε μπράβο σε σας. Πάντα λέω στους παίκτες να προετοιμάζονται κατάλληλα. Τους είπα: "Εσείς ξέρετε πως θα φορέσετε τα παπούτσια σας και θα προετοιμαστείτε. Οποιοσδήποτε φοράει ποδοσφαιρικά παπούτσια νομίζει ότι μπορεί να παίξει μπάλα, αλλά μόνο οι επαγγελματίες γνωρίζουν να το κάνουν. Κάντε το για εσάς".

Για πρώτη φορά το λέω δημόσια. Για να δείτε πόσοι ψεύτες υπάρχουν. Αυτό που ήθελα από την αρχή ήταν να δημιουργήσω μια οικογένεια. Υπήρχαν προβλήματα στα αποδυτήρια, αλλά πέρυσι δημιουργήσαμε μια οικογένεια. Δεν σκόπευα να τους κάνω όλους φίλους, αλλά να σέβονται ο ένας τον άλλον -και αυτό υπάρχει ακόμα».

«Πάντα λειτουργώ με ηρεμία. Είμαι λυπημένος με τα αποτελέσματα, αλλά ξέρω ότι τα δίνω όλα. Όλοι εμείς είμαστε περαστικοί, αλλά θα πρέπει να σεβόμαστε την ΑΕΚ. Τις τελευταίες μέρες υπήρχε μεγάλη έλλειψη σεβασμού. Είμαι προπονητής της ΑΕΚ, δεν είμαι μόνο ο Μανόλο Χιμένεθ. Χάθηκε ο σεβασμός με μεγάλη ευκολία.

Αυτή η νίκη δεν αλλάζει κάτι. Μία ομάδα είμαστε που παλεύει παιχνίδι με παιχνίδι. Ο πανηγυρισμός του Μανωλά δείχνει τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα. Ήταν ένα καλοχτυπημένο κόρνερ και ήρθε ο Μανωλάς να κάνει τη σωστή κίνηση και το γκολ. Αυτό είναι δουλειά. Όταν βγαίνουν σωστά τα πράγματα, όλα είναι τέλεια. Όταν χάνουμε η πρόθεση είναι η ίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου