ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ?Σε προχωρημένες επαφές με τον Ρόλαντ Ισάεφ φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα γράφει εφημερίδα «Εξέδρα». Συγκεκριμένα, ο Ρώσος επιχειρηματίας εκπροσωπεί την εταιρεία Patero D, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στις κατασκευές.

Σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, στις αρχές του νέου έτους θα πρέπει να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της «Ένωσης» προκειμένου να πιστωθεί το 9% των μετοχών της ΠΑΕ, το οποίο θα πάρει ο Ισάεφ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ που θα καταβάλει. Νωρίτερα, όμως, η ενδιαφερόμενη πλευρά οφείλει να επενδύσει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας μέχρι το τέλος του 2011.

Ο Σταύρος Αδαμίδης παρουσιάζεται επιφυλακτικός σε τέτοιου είδους υποθέσεις, αν οι ενδιαφερόμενες πλευρές δεν κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Το θετικό στοιχείο αυτή τη φορά είναι πως πρόκειται για συγκεκριμένα ονόματα και δεν είναι κάποιοι τυχάρπαστοι επιχειρηματίες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την ΑΕΚ.

Όπως γράφει η εφημερίδα, το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία μετά τις τελευταίες εξελίξεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Όσον αφορά τον Ρόλαντ Ισάεφ, είναι ένας εκ των τριών ιδιοκτητών της Patero D, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευών, ενώ διαχειρίζεται και κτιριακά συγκροτήματα. Η περιουσία του Ρώσου μεγιστάνα υπολογίζεται στα 180 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην 444η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στη χώρα του.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου