ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ



Η ΑΕΚ έχασε από την Λοκομοτίβ για το Europa League στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής στη Μόσχα με 3-1. Η ομάδα μας ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με άλλα ματς αλλά τα δυο κυριότερα προβλήματα παραμένουν. Το πρώτο : τα λάθη στην άμυνα της κοστίζουν τα γκολ που δέχεται και το δεύτερο : ότι δεν βάζει εύκολα γκολ. Έτσι έγινε και εχθές. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες της στοίχησαν καθώς θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς.

Α Ημίχρονο

12’ Ο Σίτσεφ θα πιάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή, με τον Αραμπατζή να πέφτει σωστά στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

16΄ Ο Βάργκας βγάζει καθετή μπαλιά στον Μπέλεκ, όπως βγαίνει τετ α τετ με Γκουιέρμε το πλασέ του αποκρούεται σε κόρνερ.

21΄ Ο Βάργκας κάνει το σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

37΄ Σέντρα του Γκλουσακόφ, ο Μαϊκόν θα κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα περνά άουτ.

Β Ημίχρονο

47΄ Ο Ομπίνα θα κάνει την χαμηλή σέντρα , ο Σίτσεφ με κεφαλιά από κοντά θα κάνει το 1-0 αφού κανείς από την άμυνα δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα.

52΄ Κόρνερ του Κάρλος, ο Μπέρνς θα κατεβάσει ωραία τη μπάλα, θα κάνει το δυνατό σουτ ,αλλά η μπάλα περνά ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Γκουιέρμε.

53΄ Ο Βάργκας κάνει το σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

70΄ Ο Σίτσεφ θα μπει στην περιοχή της, ο Καράμπελας θα κάνει το τάκλιν ο διαιτητής δείχνει παίζεται αλλά ο πέμπτος του υπέδειξε πέναλτι. Ο Σίτσεφ το εκτελεί κάνοντας το 2-0.

85΄Ο Μπέλεκ, θα πιάσει ένα σουτ που θα κοντράρει στον Ντα Κόστα, με τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Γκουιέρμε.

88΄ Εκτέλεση κόρνερ του Λεονάρντο, ο Σιαλμάς στο πρώτο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά και θα κάνει το 2-1.

93΄Η Λοκομοτίβ με μία αντεπίθεση θα κάνει το 3-1 με τον Σαϊσέδο.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Γκιγιέρμε, Θαπατέρ, Μπούρλακ, Γκλουσάκοφ, Ίμπρισιτς (66' Καϊσέδο), Σίτσεφ, Ιγκνατίεφ (77' Λοσκόφ), Ντα Κόστα, Σίσκιν, Γιανμπάεφ, Μαϊκόν (46' Ομπίνα).

ΑΕΚ Αραμπατζής, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Γκέντσογλου, Λαγός (73' Σιαλμάς), Βάργκας (59' Καφές), Κάρλος, Μπερνς (66' Λεονάρντο), Μπέλεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου