ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΣΤΕΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία χρειαζόμασταν τόσο για αγωνιστικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Ήταν μία ξεκάθαρη νίκη. Πετύχαμε τρία γκολ, αλλά πέρα από αυτό, δεν δεχθήκαμε γκολ μετά από καιρό. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τόσο την Πέμπτη όσο και την Κυριακή και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι».

«Παιχνίδι με παιχνίδι, πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι. Βέβαια, δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα τη σταθερότητα που χρειάζεται. Με μία νίκη δεν πρέπει να τα ξεχνάμε όλα. Οφείλουμε να κοιτάμε πίσω και να βλέπουμε ότι πρόβλημα υπήρχε με τη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Δεν θέλω να ωραιοποιούμε την κατάσταση όταν κερδίζουμε και να είμαστε απογοητευμένοι όταν χάνουμε.
Θα πρέπει να αποκτήσουμε σταθερή συμπεριφορά. Όσο για την ομαδικότητα, προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να συμμετέχουμε όλοι μαζί. Πέρα από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, δεν είμαι ακόμα ευχαριστημένος. Θα συνεχίσουμε όμως και ελπίζω ότι στο εγγύς μέλλον θα έχουμε καλύτερη ανάπτυξη. Υπάρχει θετικό κλίμα, σίγουρα όπως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν και εξαιρέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου