ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ


Αφήνοντας το τζετ λαγκ να την επηρεάσει μόνο στο πρώτο 20λεπτο, η ΑΕΚ συνέτριψε με 5-3 τη Σίδνεϊ FC στον πρώτο της αγώνα στην Αυστραλία και ικανοποίησε τους φιλάθλους της στην Ελλάδα που ξενύχτησαν να τη δουν, αλλά και τους περίπου 5.000 ομογενείς στις εξέδρες. Εξαιρετική κυκλοφορία στο κέντρο και επιθέσεις-φωτιά από την τετράδα της επίθεσης. Λεονάρντο (30'), Μπλάνκο (37'), Λυμπερόπουλος (60'), Σκόκο (74') και Καφές (77') τα γκολ της «Ένωσης», που όμως παρουσίασε αδυναμίες στην άμυνα.


Α Ημίχρονο
13' Σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Μπροσκ προ του Μαϊστόροβιτς, αλλά η μπάλα περνά αδύναμα μακριά από την εστία του Αραμπατζή και άουτ.
18' Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ, με τον Λαγό να παίζει το 1-2 και να μπαίνει στην περιοχή, αλλά το πλασέ του μπλοκάρεται εύκολα από τον τερματοφύλακα της Σίδνεϊ FC.

30' ΓΚΟΛ! Η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ. Ο Λεονάρντο κάνει το 1-2 με τον Λυμπερόπουλο, ο Μεσσήνιος άσος τροφοδοτεί εξαιρετικά τον Βραζιλιάνο κι εκείνος από τα αριστερά με δεξί πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Σίδνεϊ FC. 0-1.
31' Πέναλτι για τη Σίδνεϊ FC! Χέρι του Καφέ, που έχασε τον αντίπαλό του στη φάση και προσπάθησε να απομακρύνει αντικανονικά μία σέντρα από αριστερά.
32' ΓΚΟΛ!Ο Μπροσκ στέλνει την μπάλα στο κέντρο της εστίας του Αραμπατζή και ισοφαρίζει. 1-1.
37' ΓΚΟΛ! Η ΑΕΚ ανακτά το προβάδισμα. Ο Λεονάρντο εκτελεί κόρνερ από αριστερά, ο Καφές παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα στρώνεται στον Μπλάνκο που στο δεύτερο δοκάρι τη στέλνει στα δίχτυα. 1-2.


Β Ημίχρονο
47' ΓΚΟΛ! Η Σίδνεϊ FC ισοφαρίζει από τραγικό λάθος του Αραμπατζή. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ από γύρισμα της άμυνάς του προσπαθεί να ντριμπλάρει μπροστά στον αντίπαλο επιθετικό και ο Μπροσκ με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.
51' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να ισοφαρίσει. Εξαιρετική μπαλιά του Μπλάνκο στον Λεονάρντο, που βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, πλασάρει, αλλά ο τερματοφύλακας της Σίδνεϊ FC αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
60' ΓΚΟΛ! Η ΑΕΚ κάνει το 3-2. Πολύ γρήγορη αντεπίθεση για την Ένωση, με τον Σκόκο να μπαίνει από αριστερά και να δίνει στον Λυμπερόπουλο, ο οποίος αδειάζει έναν αντίπαλό του με προσποίηση, φέρνει την μπάλα στο αριστερό και από εκεί στον ουρανό της εστίας των Αυστραλών.
74' ΓΚΟΛ! Ο Σκόκο κάνει το 4-2. Ο Λυμπερόπουλος προσπαθεί να τροφοδοτήσει τον Αργεντινό, ο Ντάνινγκ κάνει λάθος υπολογισμό στο κοντρόλ και ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ με σουτ από το ύψος του πέναλτι κάνει το 4-2.

77' ΓΚΟΛ! Το σουτ του Λυμπερόπουλου αποκρούεται, αλλά ο Καφές παίρνει το... ριμπάουντ και κάνει το 5-2.
89' ΓΚΟΛ! Η Σίδνεϊ FC μειώνει σε 5-3. Σέντρα από αριστερά και ο πανύψηλος Τιάμ, που έκανε ντεμπούτο, σκόραρε με κεφαλιά.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Λαγός, Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς (83’ Δέλλας), Γκέντσογλου, Καφές, Σκόκο (86’ Μάκος), Λεονάρντο (76’ Έντερ), Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (62’ Μπερνς).




Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου