ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ


Με όρεξη για σκληρή δουλειά, τους καρπούς της οποίας φιλοδοξούν να απολαύσουν την ερχόμενη περίοδο αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή της ΑΕΚ για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για άνεμο αλλαγής στην ομάδα. «Η ατμόσφαιρα και η προπόνηση είναι διαφορετική. Όλοι οι παίκτες έχουν δείξει σοβαρότητα και όρεξη από την αρχή της προετοιμασίας. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι και καλοί γίνεται από την αρχή. Θέλουμε να κάνουμε καλή προετοιμασία, χωρίς προβλήματα», τόνισε.

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά και ιδιαίτερα την απόκτηση ενός μεσοαμυντικού, είπε: «Περιμένουμε να δούμε. Ο πρόεδρος προσπαθεί να κάνει μια μεταγραφή. Ντιόπ ή κάποιος άλλος, θα δούμε…».

Για την περίπτωση του Κάρλος Αραούχο, που θεωρείται πλέον ξένο σώμα για την ΑΕΚ, είπε: «Έχουμε μιλήσει 2-3 φορές με τον Αραούχο. Προσπάθησα με διαφορετικούς τρόπους. Τον πίστεψα και τον πιστεύω ακόμη πως έχει προσωπικό πρόβλημα και δεν θέλω να πιστεύω κάτι άλλο. Ο τρόπος που ο μάνατζέρ του προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του είναι απαράδεκτος», ενώ για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, ανέφερε: «Θα δούμε, έχουμε 2-3 παίκτες που μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση. Αν χρειαστεί, θα πάρουμε κι άλλον».

Ο αρχηγός της «Ένωσης», Παντελής Καφές, μιλώντας λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το Μόναχο, δήλωσε: «Η περίοδος προετοιμασίας έχει πολλή κούραση και μπαίνουν οι βάσεις. Κάθε χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία. Τα φιλικά που θα δώσουμε στη συνέχεια θα είναι ένα καλό τεστ, για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας».

Όσο για την επάνοδο του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Τραϊανού Δέλλα στην ομάδα, ο έμπειρος μέσος ανέφερε: «Ενισχύουν την ομάδα αγωνιστικά και θα συμβάλουν κι αυτοί ώστε να υπάρχει μια καλή λειτουργία για τα αποδυτήρια».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε μαζί του 28 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους δεν είναι ο Κάρλος Αραούχο, που απαίτησε την αποδέσμευσή του και κατέθεσε εξώδικο για οφειλές 50.000 ευρώ, ενώ απείχε από τις προπονήσεις της Δευτέρας. Στην ΑΕΚ είναι εξοργισμένοι με τη στάση του και για το λόγο αυτό ο Αργεντινός μπακ κλήθηκε σε απολογία και ενδέχεται η ΠΑΕ να προχωρήσει σε καταγγελία προς τη FIFA.

Στην προετοιμασία δεν θα συμμετέχουν και οι Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Γιαχάγια, Χέρσι, Ιορντάκε και Γκερέιρο, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προπονούνται μόνοι τους στην Αθήνα. Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Λούκατς, Μοσχονάς, Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Ματεντζίδης, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Παυλής, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς, Ιντζόγλου, Νταντόμο.

Η αποστολή έφτασε περίπου στις 12:00 στο Μόναχο και από εκεί μετέβη οδικώς για το Ζέεφελντ. Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις 20 Ιουλίου στην Αθήνα και τρεις μέρες μετά θα αναχωρήσουν για την Αυστραλία για σειρά φιλικών αγώνων.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου