ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΥΓΕΙ

Η αισιοδοξία από τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια ήταν εμφανή κατά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ από το Ζέεφελντ της Αυστρίας.
Το βασικό στάδιο ολοκληρώθηκε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και πλέον η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία, ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.

Χθες το απόγευμα επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ από το Ζέεφελντ, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν αύριο το πρωί στις προπονήσεις. Ωστόσο, το απόγευμα θα ανεβούν ξανά στο αεροπλάνο, αυτή τη φορά με προορισμό το Σίδνεϊ. Στην Αυστραλία θα μείνουν δέκα μέρες. Εκεί η «Ενωση» θα τσεκάρει τις δυνάμεις της σε δυνατά φιλικά, όπως είναι αυτά με την Μπλάκμπερν, τη Ρέιντζερς και τη Σίδνεϊ.

Η αποστολή για την Αυστραλία είναι: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Αργυρίου, Γιάχιτς, Καράμπελας, Γεωργέας, Νταντόμο, Λαγός, Ιντζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Έντερ, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μπερνς, Παυλής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ
05:45, Σίδνεϋ F.C. - ΑΕΚ
08:00: Μπλάκμπερν - Ρέιντζερς

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
11:00: ΑΕΚ - Μπλάκμπερν
13:15: Σίδνεϋ F.C. - Ρέιντζερς

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ
10:00: ΑΕΚ - Ρέιντζερς
12:15: Σίδνεϋ F.C. – Μπλάκμπερν

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου