ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Μια εβδομάδα μετά τη συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε και με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνο Μωραϊτη, για να συζητήσουν το πλάνο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο πλευρό του 36χρονου παράγοντα βρισκόταν η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βούρος, ο οποίος είχε μιλήσει πρόσφατα για το θέμα του γηπέδου της ομάδας και στη Βουλή. Τις επόμενες εβδομάδες θα κατατεθεί λεπτομερής φάκελος για το γήπεδο με ότι αυτό θα περιλαμβάνει, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν και οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις. Το πλάνο της ΑΕΚ συμπεριλαμβάνει ποδοσφαιρικό γήπεδο 30.000 θέσεων, κλειστό μπάσκετ 5.000 θέσεων, πάρκινγκ 800 θέσεων και ήπιες εμπορικές χρήσεις.

Η Πολιτεία θα βοηθήσει την ομάδα στο μέτρο του δυνατού στην προσπάθεια που κάνει για δημιουργία γηπέδου στη φυσική της έδρα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει το έργο στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε. Ο Σταύρος Αδαμίδης συνεχίζει τις επαφές του με μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού για να βρεθούν τα περίπου 100 εκ. ευρώ που θα χρειαστούν για να φτιαχτεί το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου