ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ

Με άλλη μια νίκη και καλή εμφάνιση, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ τα φιλικά της προετοιμασίας της στην Αυστρία, καθώς επικράτησε σήμερα της Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ζέεφελντ με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ανέστης Αργυρίου στο 61ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ.

Α’ Ημίχρονο

5’: Μακρινή σέντρα του Δέλλα στον Λεονάρντο, ο οποίος γύρισε ωραία στον Σκόκο. Ο Αργεντινός έπιασε το σουτ στην κίνηση, με τον Κοέν να απομακρύνει δύσκολα.

14’: Σουτ του Ρεβίβο από καλή θέση, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

16’: Καλό σουτ του Φερνάντες, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

24’: Ο Μπλάνκο βρέθηκε στην περιοχή με την πλάτη στο τέρμα, γύρισε και σούταρε, σημαδεύοντας πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Β’ Ημίχρονο

47’: Σουτ του Σκόκο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

61’ (1-0): Σέντρα του Καράμπελα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στη δεξιά γωνία της περιοχής, εκεί που ο Αργυρίου κατέβασε και έπιασε εξαιρετικό σουτ, σημαδεύοντας το δεξί «γάμα» του Κοέν.

70’: Εξαιρετικό άνοιγμα του Παυλή από αριστερά στον Μπερνς, που μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά δεν σημάδεψε σωστά.

86’: Κεφαλιά του Λιέλ, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Αραμπατζή.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καφές (65’ Γκέντσογλου), Μανωλάς (65’ Ματεντζίδης), Νταντόμο (41’ Καράμπελας), Λεονάρντο (62’ Έντερ), Μάκος (65’ Ιντζόγλου), Αργυρίου (65’ Καλαμιώτης), Μπλάνκο (62’ Παυλής), Σκόκο (62’ Λαγός), Λυμπερόπουλος (62’ Μπερνς), Δέλλας (62’ Μαϊστόροβιτς).
Χάποελ Μπερ Σεβά: Κοέν, Τσεντάρ (74’ Λιέλ), Σοάρες, Γιεχιέλ, Νταβιντζάντα, Ρεβίβο (60’ Εβιατάρ), Φερνάντες (85’ Ελκαϊάμ), Νασέρ, Μόσε (46’ Γκέιμς), Μέλικσον, Λιόρ (46’ Λίνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου