ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ



Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι στην ΑΕΚ, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Σταύρος Αδαμίδης με δηλώσεις του στο περιθώριο εκδήλωσης στην Αυστραλία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης έκανε γνωστό ότι σύντομα αναμένονται να γίνουν γνωστές οι κινήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ αλλά και της Ερασιτεχνικής, ώστε να ασκηθεί πίεση για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική έδρα της.

Η κοινή θέση των υπευθύνων ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής θέλει τους Ενωσίτες να πιέζουν για την ανέγερση ενός γηπέδου 30.000 θέσεων με 8.000 θέσεις πάρκινγκ και 5.000 τ.μ. για εμπορική χρήση.

Στις προθέσεις της ΑΕΚ είναι να αξιοποιηθεί και η έκταση του παλιού ξενοδοχείου «Μπριτάνια», το οποίο είναι απέναντι από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς.

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να βρεθεί ένας χρηματοδότης και να αγοράσουν την έκταση αυτή.

«Δεν ξεπουλάμε»

Ο κ. Αδαμίδης αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά ζητήματα του συλλόγου. Υποστήριξε ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση για την πώληση κάποιου παίκτη της ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ξεπουλήσει κανέναν, χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου