ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό τεστ της ΑΕΚ που διεξήχθη σήμερα στο Σβατς της Αυστρίας, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με 3-0. Η Ένωση πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όπου πέτυχε και τα τρία γκολ. Σκόρερ της ομάδας ήταν οι Μπλάνκο (34’) και Λυμπερόπουλος (38', 39’).

Α’ Ημίχρονο

4’: Κάθετη πάσα του Λυμπερόπουλου στον Μπλάνκο, ο οποίος σούταρε από καλή θέση με τον Θέρνμπίχλερ να μπλοκάρει τη μπάλα.

13’: Σέντρα του Γεωργέα, κεφαλιά του Λυμπερόπουλου άουτ.

20’: Ο Καράμπελας έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Καφές πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, σημαδεύοντας άουτ.

23’: Εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο, ο Δέλλας με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

34’ (1-0): Ο Γεωργέας έβγαλε σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ήταν ο Σκόκο και έστρωσε με τη μία στον Μπλάνκο, που από τη μικρή περιοχή με εξωτερικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

38’ (2-0): Ο Γκέντσογλου επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Λυμπερόπουλο και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα.

39’ (3-0): Ο Σκόκο έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και πάσαρε στον Λυμπερόπουλο, που επιχείρησε αμέσως το σουτ, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ΑΕΚ.

40’: Καλό σουτ του Σκόκο, έδιωξε σε κόρνερ ο Θέρνμπίχλερ.

44’: Ο Λεονάρντο με κάθετη πάσα, έβγαλε τον Μπλάνκο απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλά ο Αργεντινός δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Β’ Ημίχρονο

77’: Σέντρα του Έντερ, Μπερνς πήρε την κεφαλιά σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

81’: Ο Έντερ επιχείρησε μια μακρινή σέντρα προς τον Παυλή, που έπιασε πολύ ωραία το σουτ στην κίνηση, αναγκάζοντας τον Θέρνμπίχλερ να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

ΑΕΚ: Λούκατς, Γεωργέας (λ.τρ. 38' Αργυρίου, λ.τρ. 67' Ματεντζίδης), Καράμπελας (46' Λαγός), Δέλλας (46' Μανωλάς), Μαϊστόροβιτς (46' Γιάχιτς), Γκέντσογλου (46' Μάκος), Καφές (46' Ιντζόγλου), Λεονάρντο (46' Τσαμουρλίδης, 72' Φροξυλιάς), Σκόκο (46' Έντερ), Λυμπερόπουλος (46' Μπερνς), Μπλάνκο (46' Παυλής).
Σβατς: Τουρμίχερ, Έγκερν, Κ.Ρίνκερ, Στάντλερ, Λαντλ, Ράιτερ (65' Χότερ), Φόγκλερ, Χούμπερ, Μίχελερ, Κέλνερ, Κοστέντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου