ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ



Η ΑΕΚ δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μετά την νίκη απέναντι στη Σίδνεϊ, ήταν η σειρά της Μπλάκμπερν να υποκλιθεί στην ανωτερότητα των παικτών του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η "Ένωση" επικράτησε με 2-1 της Μπλάκμπερν, αλλά περισσότερο από τη νίκη, σημασία έχει το ποδόσφαιρο που έπαιξε. «Χάρμα ιδέσθαι» σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού η ομάδα του Μπάγεβιτς, που είχε διακριθέντες τους Σκόκο, Λυμπερόπουλο και Μπερνς. Οι δύο πρώτοι ήταν και οι σκόρερ για τους "κιτρινόμαυρους".

Α Ημίχρονο

2' Πρώτο σουτ του αγώνα από τον Λυμπερόπουλο, με την μπάλα να βγαίνει άουτ από τα αριστερά της εστίας του Ρόμπινσον.

8' Ψηλά άουτ το φάουλ που εκτέλεσε ο Λεονάρντο. Απογοητευτικό το χτύπημα του Βραζιλιάνου.

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Πολύ όμορφο γκολ για τον Σκόκο και την ΑΕΚ στην πρώτη όμορφη οργανωμένη ενέργειά της στην επίθεση. Ο Μπερνς έκανε κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε παράλληλη μπαλιά που την άφησε έξυπνα κάτω από τα πόδια του ο Καφές, ο "Λύμπε" που ερχόταν την έδωσε στον Σκόκο και ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα. Όμορφο δεξί πλασέ του Σκόκο, αφού προηγουμένως είχε αποφύγει με ωραία ντρίμπλα τους αμυντικούς της Μπλάκμπερν.

24' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! 2-0 από τον Λυμπερόπουλο. Δεύτερο "χτύπημα" σε τρία λεπτά για την ΑΕΚ. Πάλι από τα δεξιά ξεκίνησε την προσπάθεια ο δραστήριος Μπερνς και πάσαρα όμορφα στον Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος σέντραρε από τα δεξιά και ο "Λύμπε" έπιασε με τη μία το δεξί, γυριστό σουτ, νικώντας τον Ρόμπινσον.

Β Ημίχρονο

48' Λάθος συννενόηση στην άμυνα της Μπλάκμπερν με τον Ρόμπινσον να προλαβαίνει αρχικά τον Μπερνς και στη συνέχεια τον Σκόκο με μια παρατραβηγμένη (για τερματοφύλακα) ενέργεια.

80' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να κάνει τρία τα τέρματά της. Ο Μάκος από δεξιά βρήκε τον Σκόκο, εκείνος με τη μία πάσαρε στον ελεύθερο Λυμπερόπουλο, αλλά ο Μεσσήνιος έχασε γκολ από αυτά που δεν χάνονται! Το πλασέ του "ξύρισε" την εστία του Ρόμπινσον.

81' ΓΚΟΛ για την Μπλάκμπερν. Ο Φιλ Τζόουνς είναι αυτός που μειώνει με κεφαλιά για την Μπλάκμπερν, εκμεταλλευόμενος τη "γλυκιά" σέντρα του Πέντερσεν. Αδράνησε στη συγκεκριμένη φάση η άμυνα της ΑΕΚ.

90' Ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Μπλάνκο να επιχειρεί αμέσως το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

AEK: Σάχα, Καφές, Μαιστόροβιτς, Δέλλας, Γεωργέας (74' Γιάχιτς), Λεονάρντο (68' Ντιόπ), Μάκος, Λαγός (40' Καράμπελας), Μπερνς (73' Έντερ), Σκόκο, Λυμπερόπουλος (84' Μπλάνκο).

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Γιάκομπσεν, Τζόουνς, Χεϊνλι, Ζιβέ (41' Τσιμποντά), Έμερτον (61' Χόιλετ), Αντριους, Ν` Ζονζί (72' Ντιούφ), Όλσον, Νταν (58' Πέντερσεν), Ρόμπερτς.

Πηγή sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου