ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ


Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ την 03/12/2010

Παρασκευή 03/12/2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ και έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:

Α. Εγκρίθηκε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα απαρτίζεται από τα κάτωθι μέλη:

1. Αδαμίδης Σταύρος του Δημητρίου
2. Νοτιάς Νικόλαος του Χαραλάμπους
3. Κοσμάτος Θεοχάρης – Ευγένιος του Παναγιώτη
4. Καπετανάκης Κωνσταντίνος του Δημητρίου.
5. Καψής Δημήτριος του Παναγιώτη.
6. Κασνακίδης Αβραάμ του Σάββα.
7. Χατζηχρήστος Δημήτριος του Χρήστου.

Β. Αποφασίστηκε όπως τροποποιηθεί το άρθρο 23 του Καταστατικού της Εταιρίας, με τη σχετική κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο, σχετικά με τη σύνθεση και θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, και όπως γίνει μείωση των μελών του από πέντε (5) μέχρι είκοσι ένα (21) σε τρία (3) μέχρι εννέα (9) μέλη.

Γ. Αποφασίστηκε η λειτουργία νέου υποκαταστήματος της Εταιρίας σε κτίριο του νέου Προπονητικού-Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή του Δήμου Σπάτων, τέως Δήμου Κρωπίας του Νομού Αττικής στην περιοχή «ΜΑΖΑΡΕΚΟ – ΑΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ», το οποίο έχει θεσμοθετημένη επ’ αυτού «χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων» (ΦΕΚ 250/Δ/19-4-1999), που έχει εκμισθώσει η ΑΕΚ ΠΑΕ από την εταιρεία «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Α.Ε.» δυνάμει της σχετικής εξουσιοδότησης που δόθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο με την από 23/04/2010 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΕΚ ΠΑΕ.

Δ. Πραγματοποιήθηκαν ανακοινώσεις από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με την επικείμενη μετακόμιση της Εταιρίας στο νέο Προπονητικό-Αθλητικό Κέντρο και την προοπτική του γηπέδου της ΑΕΚ ΠΑΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου