ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ


Ούτε πως… αυτοκτόνησε δεν μπορεί να ισχυριστεί!
Η λίγη ΑΕΚ δεν συνήλθε ποτέ από την απώλεια του πέναλτι του Μπλάνκο και τιμωρήθηκε σκληρά γι’ αυτό (0-3) απ’ την εξαιρετική Ζενίτ!
Ανάξια των περιστάσεων η «Ένωση» -όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τον πόντο που χρειαζόταν για να προκριθεί, αλλά διασύρθηκε κιόλας από μια ομάδα που έχει ξεκινήσει ήδη διακοπές.

Α Ημίχρονο

15': Πρώτο καλό σουτ από την ΑΕΚ! Το πιάνει από μακρινή απόσταση ο Λυμπερόπουλος και αναγκάζει τον Μαλαφέεφ -για καλό και για κακό- να διώξει σε κόρνερ.

36': Ένα σουτ μετά από ώρα. Το έκανε ο Σκόκο -αρκετά έξω από την περιοχή- αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

39' - ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Μετά από σέντρα του Καράμπελα από αριστερά, ο Μπλάνκο αφήνει την μπάλα για τον Σκόκο κι εκείνος -αφού την "τσιμπάει" από τον Λούκοβιτς- τον αναγκάζει να τον ανατρέψει! Ο Αργεντινός προσπάθησε να πλασάρει στο αριστερό "Γ" του Μαλαφέεφ, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ!

43' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΝΙΤ!: Μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Μπουκάροφ βγαίνει στην αντεπίθεση, πλασάρει και η μπάλα -αφού κοντράρει και στον Μανωλά- καταλήγει στην αριστερή γωνία του Σάχα!

Β Ημίχρονο

55': Ο Μπουκάροφ κινείται ωραία στην περιοχή, πιάνει και το σουτ, αλλά ο Σάχα μπλοκάρει σταθερά.

56': Σε νέα αντεπίθεση της Ζενίτ, ο Σιρόκοφ πασάρει στον Λάζοβιτς, αλλά το πλασέ που κάνει εκείνος -από πλάγια θέση και αριστερά- αποκρούεται με τα πόδια σε κόρνερ από τον Σάχα!

60': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Μετά από "πονηρή" εκτέλεση φάουλ του Σκόκο στην περιοχή, κανένας δεν μπορεί να βρει την μπάλα κι εκείνη αποκρούεται -τελευταία στιγμή- από τον Μαλαφέεφ σε κόρνερ!

62': Νέα καλή φάση για την ΑΕΚ! Ο Γιάχιτς βρίσκει ωραία τον Λυμπερόπουλο στην περιοχή, εκείνος, όμως γυρίζει λίγο πιο δυνατά απ' όσο πρέπει την μπάλα, για να τη σπρώξει κάποιος από τους επερχόμενους στα δίχτυα!

64': Τεράστια ευκαιρία για την "Ενωση"! Μετά από εκτέλεση κόρνερ και απόκρουση του Μαλαφέεφ με τις γροθιές, ο Μπερνς πιάνει απευθείας το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κοντράρει και περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

67' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΝΙΤ!: Ο Ρόσινα κινείται ωραία από δεξιά στην περιοχή, πιάνει ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ και στέλνει την μπάλα στο απέναντι "παραθυράκι" του Σάχα!

88' ΓΚΟΛ 3-0 Η ΖΕΝΙΤ! Ο Ντενίσοφ πέρνει το αίμα του πίσω και σε ακόμη μία φαρμακερή αντεπίθεση των Ρώσων σκοράρει και ανβάζει κι άλλο το δείκτη του σκορ.

ΑΕΚ Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας (74' Ντιόπ), Γιάχιτς, Μάκος (80' Λεονάρντο), Καφές, Γκέντσογλου (55' Μπερνς), Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο

ΖΕΝΙΤ Μαλαφέεφ, Άλβες, Λόμπερτς, Λάζοβιτς (74' Χούσζτι), Μπουκάροφ (83' Κανουνίκοφ), Χουμπόκαν, Σιρόκοφ, Ρόσινα, Ζιριάνοφ (78' Ιόνοφ), Λούκοβιτς, Ντενίσοφ

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου